Şimdi Ara

Ati Tray Tools ile Hardware Monitör izleme ( HD 4800 serisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ati Tray Tools'un HD 4800 uyumlu versiyonunun duyurusundan sonra yazılımı hemen indirip kurcaladım biraz. Yazılıma hayran kaldım gerçekten , sade ve kullanışlı bir arayüzü var. Bu yazılımla kartın ciğerine kadar girip kurcalayabilirsiniz..

Ben sadece oyun sırasında kartın GPu'nun kullanım yüzdesi, o anki sıcaklık değeri, sistem ve kartın o anda ki kullanım miktarı ve FPS değerini gösteren Hardware Monitör aracını nasıl aktif edeceğinizi SS desteğiyle kısaca anlatacağım.

1 nci adımda sistem panelinde ki yazılım ikonuna sağ tıklayıp Monitör Graphsı açıyoruz..

2 ni olarak karşımıza çıkan pencereden "Add" butonuna tıklayarak "Source" kısmına geliyoruz ve resimde ki ayarları seçili hale getiriyoruz ve resimde işaretlediğim adımları sırasıyla uyguluyoruz..

3ncü adımda ise yaptığımız ayarların uygulama sırasında ekranda görülmesi için "OSD" seçeneğine geliyoruz.. Burada da resimde gösterdiğim gibi ayarları yaptıkdan sonra Ok deyip çıkıyoruz , hepsi bu .

Eğer doğru yaptıysanız oyun esnasında ekranda böyle görünecektir..

FVM : Free Video Memory (kullanılmayan hafıza)
    FTM : Free Texture Memory ( bu neyin göstergesi bilmiyorum, kartın bir texture birde memory hafızası mı var anlamadm)

SMU : Sistem Memory Used ( Kullanılan Sistem Belleği)

Ati Tray tools 1.5.8.1250 sürümü indirme linki ( Digiali'e teşekkür)
    http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive.live.com/self.aspx/Public/attsetup.exe

Kolay gelsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 17 Ağustos 2008; 1:37:53 >

• emeğin için teşekkürler arkadaşım.senden bi ricam olacak.indirmek için link verebilirsen sevinirim.48xx serisine uyan 38xx serisine de uyuyordur herhalde.şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iscanthere

emeğin için teşekkürler arkadaşım.senden bi ricam olacak.indirmek için link verebilirsen sevinirim.48xx serisine uyan 38xx serisine de uyuyordur herhalde.şimdiden teşekkür ederim.

Digiali arkadaşımız en son sürümünü vermişti , burdan indirebilirsin

http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive.live.com/self.aspx/Public/attsetup.exe

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bu yazılımın kullanımayan grafik kartı belleği miktarını gösterdiğini bilmiyordum.

Tam bana göre olmuş bu. Vista'da da sorunuz çalışıyor mu, boş kalan grafik kartı belleğini gösterme özelliği?

Tuğer sonunda bende istediğime kavuştum, 10 numara yazlım gerçekten, CCC'i siliyorum birazdan , Hoşçakal CCC

Bu arada Vista kullanmadığım için çalışıp çalışmadığını bilemiyeceğim
  • ürün sürümü ve ulaşılabilecek bir link de eklerseniz kullanıcılar için kolaylık olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenova

ürün sürümü ve ulaşılabilecek bir link de eklerseniz kullanıcılar için kolaylık olabilir

Eklendi
  • beni de özellikle ilgilendiren belleğin kullanılmayan kısmı idi, ancak bahsedilen sürüm nvidia ile kesin çalışmayacağını açılmadan anlattı bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Bende Sendeki Gibi Çıkmıyo Sadece Fps Çıkıyo Alttakiler Çıkmıyo

Benim kart 4850 Toxic Ondan Olabilirmi

Osd Girince Napıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky2007 -- 17 Ağustos 2008; 0:45:34 >
  • Çok güzel bir özellik fakat bu şekilde pro street oynarken takılmalar oluyor.
  • Bu PROGRAMLA 4850 VE TOXİC MODELLERİNİN FAN HIZI AYARLANA BİLİYO HEMDE ÇOK MANYAK ŞEKİLDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky2007

Kardeş Bende Sendeki Gibi Çıkmıyo Sadece Fps Çıkıyo Alttakiler Çıkmıyo

Benim kart 4850 Toxic Ondan Olabilirmi

Osd Girince Napıyoz

show all the time dedin mi
  • benim powerplay yuzunden gpu hizi oyunda dusuyor mu acaba paranoyama iyi geldi bu olay yalniz osd kisminda ne yapilacak anlatmamissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 17 Ağustos 2008; 1:43:25 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, 4ncü resmi eklemeyi unutmuşum , şimdi ekledim
  • ilginçtir,program açık olunca cod2 ve cod4 e giremedim oyuna girmeden masaüstüne dönüyor.Yarın başka oyunlardada deniyecem.
  • Mükemmel bir şey bu, rica etsem Crysis'de High ayarlarda 144x900 çözünürlükte herhangi bir haritada biraz gezip bir ss koyar mısınız?
    FWM işini merak ettim de :D
  • voltaj kontrolüde var gercekten CCC işi bitti
  • programı ati 9550ge ekran kartımla halen kullanmaktayım.
    istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz.
    bence bunun en büyük özelliği oc. olayında
    mesela masaüstünde çalışırken yani 2 boyut normal değerlerde çalışıyor.
    oyun yani 3d bi uygulama açtığınız zaman otomatik kendisi oc. yaptığınız ayarlara gidiyor. (ayarlamanız gerek)
    kapatıyorsunuz oyunu otomatik tekrar 2d ye geçiyor.
  • Cidden çok güzel bi program ; Korkunc adlı üyemiz gelsede programa sallasa diyede beklemeden edemiyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykra -- 17 Ağustos 2008; 8:10:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sykra

Cidden çok güzel bi program ; Korkunc adlı üyemiz gelsede programa sallasa diyede beklemeden edemiyeceğim

Üyeliği silindi sanırım.
  • OPTİMİST arkadaşım dediğin gibi ati tray tools u kurdum ve ayarlarını yaptım fakat yaklaşık 10 dk sonra şöyle bir hata vermeye başlıyor bende...

Access violation at adress 0040410A in module 'atitray.exe'. read of adress 0A19918C.

ve hata sürekli çıkıyor...bunun sebei ne olabilir???
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.