Şimdi Ara

BU NE YA GÜNDE 10 ÖĞÜN ROZİ REKLAMI İZLİYOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün kanallarda almış başını gitmiş saçma sapan da müzik koymuşlar.TV yi bilgisayardan izliyom forumdayken arka planda çalışıyo gına geldi artık Tv den soğudum bu reklam yüzünden

INTEL Q9650 CORE 2 QUAD 3.0 GHz Socket 775 12MB, 1333 MHz - GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX - OCZ 4 GB (2048 x 2) DDR3 1333 Mhz RAM Platinum, CL7 - SEAGATE 1 TB HDD SATA II NCQ 32 MB - HIS HD4870X2, 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 512 bit, 1500/3600 - Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası - THERMALTAKE Toughpower 1500W Cable Management PSU W0171R
    ! ! ! CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E 7.1 - Logitech Z-5500 Digital 505 Watt 1010 Rms ! ! !
  • Ped reklamı
    Deterjan ürünleri
    Diş macunları bunlar sıktı artık
    Sabah saat 4 de Kosla reklamı izliyorum. Sanki gidip alıcamda o saatte ne saçmalıksa :S
  • reklamın iyisi kotusu olmaz adamlarında amacı bu zaten bak reklam o kadar basarılı ki sen gelip burda konu acmak zorunda kalıyorsun :) ve rozi ismi Türkiyenin en cok takip edilen forumlarından birinde bedava olarak yer alıyor.reklam olayı da budur zaten

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

reklamın iyisi kotusu olmaz adamlarında amacı bu zaten bak reklam o kadar basarılı ki sen gelip burda konu acmak zorunda kalıyorsun :) ve rozi ismi Türkiyenin en cok takip edilen forumlarından birinde bedava olarak yer alıyor.reklam olayı da budur zaten

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
  • İzleme sen de. Zorla mı izlettiriyorlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni bekliyolar markete gidip bi paket aldığım gün reklamı yayından kaldıracaklar ama almıcam
    Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
  • hepimizi reklama yardım ve yatakliktan tebrik ediyorum!
    özelliklede konu açan arkadaşı

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu topic de bir reklam

bu forumdan ekmek çıkmaz rozi'ye. okey olsa bir nevi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.