İnternet sitesinin birine girdim sonra windows sanırım antivirüs 2009 die bi program yükledi..Windowsa ait bir program..Program kaldır seçeneğine tıkladığım zaman program orada yok..Program files kalsörünün içine baktığımdada sadece bir tane dosya var ve silinemiyor..Nasıl kaldırcaz bunu..Pcyi her açtığımda 3-4 tane sayfa açıp pcyi kendiliğinden tarıyor.. http://purchase-soft.com/order_xp.php?ver=880488 sitesi bu heralde..Sürekli aptal aptal uyarılar yapıyor..Nasıl yapıcaz onu..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Pc yi güvenli modda açıp silemeyi deneyin. O olmazsa sistem geri yükleme yapın. O da olmuyorsa basın formatı gitsin(ben olsam format atardım çünkü çoğu kişide gördüm bu problemi ve çözen olmadı)
cmd'den silmeyi denedin mi? bu sorunu çok görüp duyuyoruz ve güvenli modda, cmd'den veya wintools ile silemiyorsan tek çözüm format gibi görünüyor. bazı bilgisayarlarda windows'u onarınca geçtiğide yazılmıştı ama pek sanmıyorum
bence forumlarda yazılan bu tür sorunlarda en son öneri format olmalı yoksa format işin en basiti şimdi başka bir arkadaşta bu sorunla karşılassa çözümü bulaamış olup format at diyecez. bence güvenli modda açıp başlat\çalıştır\regedit ten dosyanın adını F2 ile aratıp bulunan dosyayı silmen f3 ilesonrakini bul demeyi unutma blki vardır sağda solda başka uzantısı
Youruninstaller programında herhangi bir şeyi silmek isterseniz silmek istediginiz şeye sag tıklayın youruninstaller ile silin diye sag tıkla özellik çıkar onunla herşeyi silebiliyorum ben
Orjinalden alıntı: ssff_allthing
İnternet sitesinin birine girdim sonra windows sanırım antivirüs 2009 die bi program yükledi..Windowsa ait bir program..Program kaldır seçeneğine tıkladığım zaman program orada yok..Program files kalsörünün içine baktığımdada sadece bir tane dosya var ve silinemiyor..Nasıl kaldırcaz bunu..Pcyi her açtığımda 3-4 tane sayfa açıp pcyi kendiliğinden tarıyor.. http://purchase-soft.com/order_xp.php?ver=880488 sitesi bu heralde..Sürekli aptal aptal uyarılar yapıyor..Nasıl yapıcaz onu..
Ctrl+Alt+Del yap, işlemlere gir ve dosya ya da Antivirüs2009 orda mı bak... Orda ise görevi sonlandır ve artık dosyayı silebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ssff_allthing
evet dostum haklısın ben de baya bi antispy yükledim fakat silemedim en sonunda böyle yaptım sorun düzeldi bu arada senin masaüstü değiştimi bende warning ile başlayan bi yazı gelmişti o da baya uğraştırdı
arkadaşlar Görev yöneticisinden işlemlere gelip ordan antivürüs bulup sonlandırıp silin olmazsa sistemi geri yükleyin Başlat /Programlar/Donatılar/Sistemi geir yükleme