Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dosyayı Pc den Silemiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Dosyayı Pc den Silemiyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ssff_allthing

16 Ağustos 2008; 19:51:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İnternet sitesinin birine girdim sonra windows sanırım antivirüs 2009 die bi program yükledi..Windowsa ait bir program..Program kaldır seçeneğine tıkladığım zaman program orada yok..Program files kalsörünün içine baktığımdada sadece bir tane dosya var ve silinemiyor..Nasıl kaldırcaz bunu..Pcyi her açtığımda 3-4 tane sayfa açıp pcyi kendiliğinden tarıyor..
http://purchase-soft.com/order_xp.php?ver=880488 sitesi bu heralde..Sürekli aptal aptal uyarılar yapıyor..Nasıl yapıcaz onu..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

T-MAC*1

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2008; 20:16:40 

Pc yi güvenli modda açıp silemeyi deneyin.
O olmazsa sistem geri yükleme yapın.
O da olmuyorsa basın formatı gitsin(ben olsam format atardım çünkü çoğu kişide gördüm bu problemi ve çözen olmadı)

Yeni The Elder Scrolls Oyunu 2010'da!!!!
xXxCiLGiNTuRKxXx

16 Ağustos 2008; 21:43:10 

wintools programını yükle onla silebilirsin...

T.C Tarih Kulübü

RuiNatioN

16 Ağustos 2008; 22:32:14 

cmd'den silmeyi denedin mi? bu sorunu çok görüp duyuyoruz ve güvenli modda, cmd'den veya wintools ile silemiyorsan tek çözüm format gibi görünüyor. bazı bilgisayarlarda windows'u onarınca geçtiğide yazılmıştı ama pek sanmıyorum

Ne Beşiktaş Ne Fener,bu sevgi ömre bedel,şampiyon olsan yeter,olmasan ne farkeder?!...
egomanyak.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 0:06:27 

banada bulaşmıştı adı farklıydı benimki daha fenaydı adı adaware mi neydi tabi çakması silinmiyo ama kaspersky da kurulmuyodu sen kaspersky ı dene

serkansan

17 Ağustos 2008; 12:41:27 

bence forumlarda yazılan bu tür sorunlarda en son öneri format olmalı yoksa format işin en basiti şimdi başka bir arkadaşta bu sorunla karşılassa çözümü bulaamış olup format at diyecez. bence güvenli modda açıp başlat\çalıştır\regedit ten dosyanın adını F2 ile aratıp bulunan dosyayı silmen f3 ilesonrakini bul demeyi unutma blki vardır sağda solda başka uzantısı

SerkaN SaN
erdo608

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 13:18:01 

unlocker diye bir program var. genelde siliyor.

Olduğun gibi görün, diğeri yanlış.
mehmet2468

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 15:55:12 

aynı şey benim başıma da geldi. sistem geri yükleme yaptım düzeldi

"hayat bir şaka"

ugur_58

17 Ağustos 2008; 19:42:30 

evt unlockerle silebilirsin

Engin.K

17 Ağustos 2008; 21:32:36 

Youruninstaller programında herhangi bir şeyi silmek isterseniz silmek istediginiz şeye sag tıklayın youruninstaller ile silin diye sag tıkla özellik çıkar onunla herşeyi silebiliyorum ben

Yaş 32 Yolun Yarısı
Yeni Nefes Yeni Site
Çok bıkarsan hayattan bir mezarlıga git ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir
technical man

17 Ağustos 2008; 22:10:14 

Ctrl+Alt+Del yap, işlemlere gir ve dosya ya da Antivirüs2009 orda mı bak... Orda ise görevi sonlandır
ve artık dosyayı silebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

İnternet sitesinin birine girdim sonra windows sanırım antivirüs 2009 die bi program yükledi..Windowsa ait bir program..Program kaldır seçeneğine tıkladığım zaman program orada yok..Program files kalsörünün içine baktığımdada sadece bir tane dosya var ve silinemiyor..Nasıl kaldırcaz bunu..Pcyi her açtığımda 3-4 tane sayfa açıp pcyi kendiliğinden tarıyor..
http://purchase-soft.com/order_xp.php?ver=880488 sitesi bu heralde..Sürekli aptal aptal uyarılar yapıyor..Nasıl yapıcaz onu..

Vardır Onunda Çaresi!!! Üzme Kendini...
waRRioR

18 Ağustos 2008; 5:38:45 

quote:

Orjinalden alıntı: technical man

Ctrl+Alt+Del yap, işlemlere gir ve dosya ya da Antivirüs2009 orda mı bak... Orda ise görevi sonlandır
ve artık dosyayı silebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

evet dostum haklısın ben de baya bi antispy yükledim fakat silemedim en sonunda böyle yaptım sorun düzeldi bu arada senin masaüstü değiştimi bende warning ile başlayan bi yazı gelmişti o da baya uğraştırdı

hungu_bungu

18 Ağustos 2008; 15:15:33 

arkadaşlar Görev yöneticisinden işlemlere gelip ordan antivürüs bulup sonlandırıp silin olmazsa sistemi geri yükleyin Başlat /Programlar/Donatılar/Sistemi geir yükleme

Kendinize yapılmamasını istediğiniz bişiyi başkalarına yapma çok güzel oluyo.Mutlaka deneyin ! ! Zuahahah
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Dosyayı Pc den Silemiyorum Sayfa: [1]
Buraya git: