Nba 2k serisi ilk defa pc lere çıkıcak, oyunun çıkış tarihi 21 Ekim arkadaşlar e oyunumuz xbox360 portu olucak yani (nextgen grafiklerle). Bence şimdiden pc lerinizi yenilemeyi düşünün.
Sistem gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows Vista, XP Veya 2000 İşlemci: Pentium 4 2.4GHz Tek Çekirdek Ve Üzeri (Vista İçin 2.8GHz) Ram: 512MB Ve Üzeri (Vista İçin 1024MB) Disk Sürücüsü: 8x Ve Üzeri DVD Sürücüsü Sabit Disk Alanı: 10.5GB Ve Üzeri Ekran Kartı: 128MB DirectX 9.0c Ve Shader 3.0 Destekli (ATI x1300 Ve NVIDIA 6600 Üzeri) Ses Kartı: DirectX 9.0c Destekli
Multiple Platform haberi çok eski bir haber. Take 2 Interactive'in resmi sitesinde ayen senin söylediğin gibi finansal rapor olarak yayımlanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam NBA 2k8 piyasaya sürüldükten hemen sonra.
Hatta bunu nba-live.com sitesine konu olarak açtım. Ancak oradakiler de PC optimazasyonunun zor olduğunu, 2K Sports'un PC'yi asla düşünmeyeceği, ve finansal rapordaki Multiple Platform ibaresinin de WII, PSP veya DS'i kapsadığını söylüyorlar.
Öte yandan. Offffff....O nasıl bir link öyle. Gamestop dediğin site BestBuy'dan sonra Kuzey Amerika'nın en çok tercih edilen video oyun satış sitelerinden. Üstelik 20 dolarlık bir fiyat vermişler ki; PC oyunlarının Next-gen konsol oyunlarından daha ucuz olduğunu düşünürsek, gerçekten mantıklı geliyor. Ancak oradaki PC ibaresinin PS2 olma ihtimali de var. Yani bir yanlışlık da olabilir. Bu konuyu 2K Sports ve nba-live forumlarını taşıyorum. Linkler için sağol. Çok heyecan verici.
Gamespot daha önceki seneler hiç böyle bir şey yapmamıştı. Pazarlama taktiği midir nedir bilmiyorum ama, Gamespot özellikle koymuş PC versiyonunu. Bakın farka. (2K sports forumlarına da koydum, bakalım ne diyecekler).
NBA 2K8
Orijinal boyut için tıklatın
NBA 2K9
Orijinal boyut için tıklatın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 16 Ağustos 2008; 9:18:47 >
Dün gece 2Ksports'a konu açtım, neredeyse yarım günde 639 görüntüleme olmuş ve şimdiden 3 sayfaya ulaştı. Millet baya ilgili PC'ye çıkması konusunda. Belli artık herkes kaliteli basketbol istio. Burada da bu konu oldukça sıcak. Geriye ise 2K Sports'un 7 Ekim'de PC'ye bayram yaşatması kalıo. Orjinal alıp online oynarım çerez gibi yerim bu oyunu. Düşünsenize, NBA Live'da bile o kadar online lig var, turnuvalar var. Bunda kim bilir nasıl olur ?!?!
Bu arada nickname Hoops_gamer. Desteğe bekleriz.
GTA VIde böyle oldu her ne kadar çıkmayacak deselerde çıkıyor birde pc için koydukları video 2k sportin anasayfasındada var belki daha sonra duyurulacak fazla umutlanmıyorum ama çıkarsa ea sport pcde biter
GTA VIde böyle oldu her ne kadar çıkmayacak deselerde çıkıyor birde pc için koydukları video 2k sportin anasayfasındada var belki daha sonra duyurulacak fazla umutlanmıyorum ama çıkarsa ea sport pcde biter
GTA ile bu seriyimi kıyaslıyorsun GTA bir PC serisidir, PCde doğup PCde büyümüştür, daha ilk günden ben heryerde GTA IV kesinlikle PCye çıkacaktır demiştim, çıkıyorda . Bu oyunsa bir konsol oyunudur ve bugüne kadar PCye çıkan oyunu olmamıştır.
Bu açıklamalardan sonra ben de çıkacağını düşünmeye başladım orası ayrı. Umarım da çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 16 Ağustos 2008; 14:38:58 >
GTA ile bu seriyimi kıyaslıyorsun GTA bir PC serisidir, PCde doğup PCde büyümüştür, daha ilk günden ben heryerde GTA IV kesinlikle PCye çıkacaktır demiştim, çıkıyorda . Bu oyunsa bir konsol oyunudur ve bugüne kadar PCye çıkan oyunu olmamıştır.
Bu açıklamalardan sonra ben de çıkacağını düşünmeye başladım orası ayrı. Umarım da çıkar.
2k sports spor oyunu olarak sadece top spin 2 yi pc ye çıkardı. 2k pc yi sevmiyo heralde
Muhteşem bir haber.Hemde 20 dolar bize 25 geldiğini farzedelim yada 30.Böyle muhteşem bir oyun için.Pc'ye niye çıkmıyor illa konsol mu alalım diye sorduğumuz bir oyun için 50 dolar bile verilir.
2k sports spor oyunu olarak sadece top spin 2 yi pc ye çıkardı. 2k pc yi sevmiyo heralde
2K konsol ağırlıklı bir firmadır, ama spor oyunlarında her firma konsollara kaydı. En PC yanlısı görünen EA bile PCye Fifa'nın dandik versiyonunu çıkarıyor, NBA Live hatta artık çıkmayacak (bu sene son kez çıkabilir deniyor bilmiyorum), Fifa Street gibi oyunlar zaten PC yüzü görmedi, Fight Night Round gibi boks oyunlarından zaten bahsetmeme gerek bile yok.
Ama 2K Bioshock gibi bir şaheseri PClere çıkararak PClere art niyeti olmadığını bana göre göstermiştir. Zaten NBA 2K9'da artık geliyor.
"AKLINI KULLANMAK, YUMRUĞUNU SIKIP DÖVÜŞMEKTEN DAHA ZORDUR" - Tanrı Apollo
Yıkarıdaki linke tıklayın. Sayfanın sol tarafında turuncu renkte "More Info" yazıo. Oraya da tıklayın. Karşınızca Tech Info çıkarsa yine de turuncu "More Info"ya tıklayın. Listede yine PC var.
arkadaşlar oyun siteleri bazen böyle hatalar yapabiliyorlar ama maalesef firmanın böyle bir hazırlığı olduğunu hiç sanmıyorum eğer olsaydı olay olurdu 2k9 pc ye keşke cıksın ama sanmıyorum düşük ihtimal
Gamestop'a mail attım. Gerçekten stoklarında var mı diye sordum ve satışa çıkacak mı diye. Alıp almama konusunda tedirgin olduğumu söyledim. Bakalım ne cevap verecekler.
Cevap bugün geldi arkadaşlar. Aynen şöyle yazıyor:
quote:
Dear Customer,
Thank you for contacting GameStop.com.
The item is expected to be available in stores as well as through our GameStop.com website. Please note that pre-order products are subject to change at anytime, depending upon the manufacturer. We can not guarantee release of the item as the manufacturer can change information regarding the item.
Best Regards, Valerie Customer Service Agent
Original Message Follows: ------------------------
Hi, is NBA 2K9 for PC going to be in placed in your store ? Do you have any stocks ? Because you have a pre-order link. But i really feel uncomfortable about that link.
En önemli nokta şu arkadaşlar. Diyor ki; üretici firma ürün hakkındaki bilgiyi değiştirme ihtimalinde ürünün satışa sunulması garantisi veremeyebiliriz.
Şimdi, Visual Concept yani 2K Sports durduk yere ünlü bir video oyun satış firmasını bu bilgiyi verir mi? Vermiş ki; adamlar ön siparişe hazırlamışlar. Yani kesin olmamakla beraber oldukça ciddi.
quote:
Dear Customer,
Thank you for contacting GameStop.com.
The item is expected to be available in stores as well as through our GameStop.com website. Please note that pre-order products are subject to change at anytime, depending upon the manufacturer. We can not guarantee release of the item as the manufacturer can change information regarding the item.
Best Regards, Valerie Customer Service Agent
Original Message Follows: ------------------------
Hi, is NBA 2K9 for PC going to be in placed in your store ? Do you have any stocks ? Because you have a pre-order link. But i really feel uncomfortable about that link.
En önemli nokta şu arkadaşlar. Diyor ki; üretici firma ürün hakkındaki bilgiyi değiştirme ihtimalinde ürünün satışa sunulması garantisi veremeyebiliriz.
Şimdi, Visual Concept yani 2K Sports durduk yere ünlü bir video oyun satış firmasını bu bilgiyi verir mi? Vermiş ki; adamlar ön siparişe hazırlamışlar. Yani kesin olmamakla beraber oldukça ciddi.
Heyecanlanmamızın sebebi de bu zaten. Ciddi bir konu bu, bu kadar basit olmaz herhalde, hele ki önceden hiç böyle bir şey olmadıysa. Ben yıllardır ilk defa görüyorum NBA 2K'in PC için pre-order olduğunu.
3 gün sonra Games Convention var Almanya Leibzig'te. Orada NBA Live olmayacak ancak 2K9 olacak. Belki orada bi bomba patlatırlar.