Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: NBA 2K9 Pc'ye mi geliyor???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları >> Cevap: NBA 2K9 Pc'ye mi geliyor??? Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LeanBack
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

26 Eylül 2008, 22:21:47  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

OzanSRC

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008, 12:10:37  

quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

Arkadaşlar ağlatacaksınız beni Gerçeği söylemek gerekirse, kötü pc'cilerle karşılaştığım için böyle tavır tutuyorum.Ne biliyim, bilirsiniz belki bazı pc oyuncuları vardır konsol düşmanıdır, mario grafikleri olsa bile pcyi savunur, insanı gıcık eder. Yoksa sizin gibi masum, iyi pc'cilere can feda Next-gen grafiklerle çıksan anasını satayım

Hehehe ben kötü PC'ciyim Mario grafikleriyle oyunlar gelse o gün oyun oynamayı bırakırım zaten Ayrıca konsol düşmanıyım onun yüzünden bu hale geldi PC platformu(Pis caponlar ilk bunlar başlattı zaten sonradan Microsoft'ta aman benim ne eksiğim var onlardan diye girdi konsol işine. Sen sahip çıksana yıllardır senin elinde olan PC platformuna Ama sonuç olarak Amd-Ati ve Nvidia batmadığı sürece PC'ye daha ne next-gen oyunlar gelir akıl var mantık var bu adamlar kime satacak bu kartları

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
Zizoux

27 Eylül 2008, 12:32:37  

Alın Xbox Bölümünden nba 2k9'un pcye çıktığını duyan bir vatandaş. Daha birçok kişi içinden böyle sövüyodur. Şimdi demek istediğimizi anlamıyorsunuz ama konsol sahibi bir olun ozaman anlarsınız bizim duygularımızı Neyse, uzatmayalım daha fazla.

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Bırak ya ben bu oyunu oynamaktan vaz geçtim.Lanet olsun.İstemiyorum oynamak filan.Nba Live 09 oynarım artk.Demoyu filanda geçerim...Allah kahretsin,Allah binbirtürlü belanı versin take-two.Tövbe tövbe.Kandil gecesi yav

HRNclk777

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008, 12:44:47  

quote:

Alın Xbox Bölümünden nba 2k9'un pcye çıktığını duyan bir vatandaş. Daha birçok kişi içinden böyle sövüyodur. Şimdi demek istediğimizi anlamıyorsunuz ama konsol sahibi bir olun ozaman anlarsınız bizim duygularımızı Neyse, uzatmayalım daha fazla.

quote:

Bırak ya ben bu oyunu oynamaktan vaz geçtim.Lanet olsun.İstemiyorum oynamak filan.Nba Live 09 oynarım artk.Demoyu filanda geçerim...Allah kahretsin,Allah binbirtürlü belanı versin take-two.Tövbe tövbe.Kandil gecesi yav

ok az çok anladım gibi ama konsolum olsa bile ben böyle bi şey yapmazdım
mesela crysis i biz oynadık sizin de oynamanızı isterdim konsollarda

Hardcore_Gamer

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008, 12:47:09  

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

quote:

Arkadaşlar ağlatacaksınız beni Gerçeği söylemek gerekirse, kötü pc'cilerle karşılaştığım için böyle tavır tutuyorum.Ne biliyim, bilirsiniz belki bazı pc oyuncuları vardır konsol düşmanıdır, mario grafikleri olsa bile pcyi savunur, insanı gıcık eder. Yoksa sizin gibi masum, iyi pc'cilere can feda Next-gen grafiklerle çıksan anasını satayım

Hehehe ben kötü PC'ciyim Mario grafikleriyle oyunlar gelse o gün oyun oynamayı bırakırım zaten Ayrıca konsol düşmanıyım onun yüzünden bu hale geldi PC platformu(Pis caponlar ilk bunlar başlattı zaten sonradan Microsoft'ta aman benim ne eksiğim var onlardan diye girdi konsol işine. Sen sahip çıksana yıllardır senin elinde olan PC platformuna Ama sonuç olarak Amd-Ati ve Nvidia batmadığı sürece PC'ye daha ne next-gen oyunlar gelir akıl var mantık var bu adamlar kime satacak bu kartları

PC'de eksik sadece spor ve dövüş oyunları. Ayrıca God of War, Shadow of Colossus tipi oyunlar da var elbet PC'ye çıkmayan.
Seneye NBA Live 2010 geri dönüyor PC'ye. O zaman bu ara kapanacaktır. Bence PC spor oyunculuğunun ölmesinde her ne kadar kalitesizliğin(konsol ile aradaki kalite farkı) payı varsa da, korsanın payı azımsanmaz. Bu yüzden Steam, Games for Windows Live gibi platformlar ile oyunlara online desteği gelerek, iyi koruma sistemleri geliştirilerek bunun önüne geçilebilir. Ayrıca mesela PES'in yıllardır yaptığı gibi online desteğini ortadan kaldırarak veya başka özellikleri bloke ederek korsanı bir nebze azaltabilirler.

"AKLINI KULLANMAK, YUMRUĞUNU SIKIP DÖVÜŞMEKTEN DAHA ZORDUR" - Tanrı Apollo
fero01

27 Eylül 2008, 3:34:32  

quote:

quote:

ya arkadasım senin oynadıgını ben de pc de oynayınca niye kızarsın ki sende internet kafeden veya bilgisayardan internete girme anasını satayim o zamn git xbox360 la gir git xbox360 da ödev yap film izle müzik inidr hayret yaa

Q6600(3.0) 3 GB DDR2(800MHZ)RAM MSI 8800GT OVERCLOCK EDİTİON(700/1700/1000) ASUS P5K-C ANAKART 160GB SAMSUNG HARDDİSK 19 İNÇ LG FLATRON 430W FEEL KASA
Hardcore_Gamer

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008, 9:50:05  

Bu arkadaşlar oyun makinasına bu kadar para yatırınca, hele ki bozulma riski fazlaysa, bazen böyle saçma sapan durumlara giriyorlar. Varın oyunlarınızın keyfine. Kıskanmayın, kavga etmeyin.

WarriorAngel

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008, 11:28:29  

az kalsın laptop yerine ps3 aldırcaktm. iyiki laptop aldırıyorm :) hp pavilion dv 7

Yaradan beni dünya arenasına soktuğunda tektim,
Her nefesi soluduğumda hep yektim,
Bu ücralarda ben benimi kaybettim,
Ve düşman kelimesinin anlamını, arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim.
Sagopa Kajmer

Call of Duty : Modern Warfare 2 - Savaşın en "modern" hali..
Steam Nick : Warrior_j0
Game Nick : 'j0 - 56 Lv.
bilan

27 Eylül 2008, 11:42:51  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac

http://www.2ksports.com/news/nba2k9/93

burada aşağıda hala pc yok.

2k9 un ana sitesinde bile pc yazmıyor.
pc ciler daha çok beklerler...

http://www.zavvi.co.uk/nba+2k9+xbox+360-NBA-2K9/877636/q.r10.1/p.jsf bu bir bu kapağa bak,
http://www.zavvi.co.uk/NBA-2K9/882447/p.jsf bir bu
çok ilgin değil mi sizce???

O kapak fanlar tarafından yapılmış. Boşver yaa çıksın pcye.
Sonuçta ps2 ayarında oynayacaklar.Biraz pc'cilere de acıyın. Nba 2k çıkarmasa, adamlar basketsiz geçirceklerdi bu yılı

Kaç sayfadır sallıyorsun bu kadar olmaz. Sen nerden biliyorsun oyunun ps2 portu olacağını.

Bir kere akıl var mantık var. Xbox360' dan Pc' ye port etmek çok kolayken neden adamla Ps2 gibi pc ' ye port' u zor olan bir şeyi çıkarmaya çalışsın ki. Gerizekalı mı bu adamlar.

Akıl var mantık var. Benim de Xbox360' ım var ama Pc' ye de çıkan Xbox oyunlarını kıskanıp, Pc bölümüne girip sürekli sallamıyorum bir şeyler.

Zizoux

27 Eylül 2008, 24:18:19  

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Kaç sayfadır sallıyorsun bu kadar olmaz. Sen nerden biliyorsun oyunun ps2 portu olacağını.

Bir kere akıl var mantık var. Xbox360' dan Pc' ye port etmek çok kolayken neden adamla Ps2 gibi pc ' ye port' u zor olan bir şeyi çıkarmaya çalışsın ki. Gerizekalı mı bu adamlar.

Akıl var mantık var. Benim de Xbox360' ım var ama Pc' ye de çıkan Xbox oyunlarını kıskanıp, Pc bölümüne girip sürekli sallamıyorum bir şeyler.

''Daha kolay..Daha kolay.''
Daha kolay diye xbox'dan mı port edecekler? Ozaman sende sallıyosun . Ben sadece fikrimi söyledim. Ben kendimce eminim bundan. Ha olur yada olmaz.

Peki xboxdan port olcak diyenlere ben niye sallıyosun demedim. Onlarında kendince fikirleri, kaynakları var.

Bir insanı kırmak çok kolay. Lütfen biraz daha sakin olalım

dragen

27 Eylül 2008, 13:03:41  

yahu arkadaşlar niye saptırıyorsunuzki konuyu boşverin ister ps2 den port olsun ister xboxtan sonuç olarak oyunun çıkması önemli.. saçma bi konu için ne gerek war tartışmaya

joe-black

27 Eylül 2008, 13:20:25  

gelsinde nerden portluyorlarsa portlasınlar

GT: xjoeblack360
#3th3Answ3r

27 Eylül 2008, 15:15:30  

quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

gelsinde nerden portluyorlarsa portlasınlar

nokta

Hardcore_Gamer

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008, 18:59:51  

Kaynaklar kesildi şu an için. Beklemedeyiz. Geriye sadece beklemek kaldı zaten. Ben ise hala yurtdışından mı yoksa kazık ülkemizden mi sipariş etme konusunda kararsızım.
Bu boş zamanda da iyice konu dışına çıkılmış. Saçma sapan tartışmalara girmeyiniz.

Michael Kenji
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

28 Eylül 2008, 2:51:11  

Piyasa Fiyatı : 70,00 YTL
KDV Dahil MaViSHOP-MVSHOP Fiyatı : 69,99 YTL
Banka Havalesi İle : 66,49 YTL

Bu ürün stoklarımıza 10 Ekim 2008, Cuma günü gelmesi beklenmektedir.
Dilerseniz ön sipariş verebilirsiniz. Ön siparişler öncelikli olarak gönderilmektedir.
Ön sipariş vermeniz halinde, beraberinde aldığınız ürünlerde aynı tarihte gönderilecektir.

Belirtilen Çıkış tarihi üretici firma tarafından bildirilmiştir. Bu tarih değişebilir.

darkdead06

28 Eylül 2008, 3:18:53  

pc ıcın sıstem gereksınımlerı nedır?

mrt
Bbjk1985

28 Eylül 2008, 4:18:42  

quote:

Orjinalden alıntı: darkdead06

pc ıcın sıstem gereksınımlerı nedır?

Yessssss that's the point

halikarnas1970

28 Eylül 2008, 11:53:08  

Tam bi şehir efsanesine döndü valla bu oyun... Resmi sitesinde siparişler bölümü dahil PCnin adı bile geçmiyor. Çıkacaksa ps2mi 360 versiyonumu çıkacak o da belli değil. kısacası hiç birşey belli değil...

Hardcore_Gamer

Sisteme Gözat

28 Eylül 2008, 15:27:19  

Arkadaşlar operationsports forumlarında okurken bir şey dikkatimi çekti. Alıntı yapıyorum.

1. kişi der ki:
quote:

Would anyone from 2k confirm this? How about OS? If this is coming out for the PC I would be very happy and then I could sell my Xbox 360 and be done with it.

2. kişi de şöyle cevaplıyor:
quote:

So lets see. You want someone from 2K to confirm this before the 360 release of the game that way you can sell your 360 and buy the 19.99 version of the game rather than hold on to your 360 and have to buy the 59.99 version of the game thereby shorting 2K of 40 of your bucks? And you want 2K to confirm this? You see where I'm going with this right?

1. kişi oyunun PC'ye gelişinin neden henüz onaylanmadığını, operationsports'un da neden ses çıkarmadığını sormuş ve şöyle de eklemiş. Eğer bu oyun PC'ye geliyorsa çok mutlu olacağım, Xbox360'ımı satıp Xbox'ımla işim bitecek.

2. kişi ise şöyle cevap veriyor. Peki görelim. Sen şu anda 2K'den birilerinin çıkıp da bu oyunu Xbox 360 versiyonunun çıkışından önce onaylamasını istiyorsun ve böylece Xbox 360'ını satıp 19,99 Dolarlık PC versionunu, 59,99 DOlarlık Xbox 360 versiyonunua tercih etmek istiyorsun. Bu da demek oluyor ki; 2K'i 40 Dolar kardan mahrum etmiş bulunuyorsun. 2K'den bunu mu onaylamasını bekliyorsun? Şimdi nereye vardığımın farkındasın dimi?

Evet arkadaşlar. Muhtemelen PC hakkında 2K Sports tarafından alenen bilgi verilmemesinin sebebi de bu. Oyunun konsollardan 10 gün sonrasında 20 Ekim'de satışa sunulmasının sebebi de bu. Konsollardan elde edecekleri gelirden mahrum kalmak istemiyorlar. Çünkü herkes bu oyunu deli gibi istiyor ve konsol kullanıcıları daha çıktığı ilk gün alacak. Eğer aynı günde PC kullanıcılarının da satışına sunulsa, hele ki next-gen portuysa, neden gidip de 20 Dolar vermek yerine 60 Dolar versin ki kimse? Çok mantıklı. O yüzden, önce konsollarda satışı gerçekleştirip, daha sonra PC'yi açıklayacaklar. Hatta muhtemelen 2K Sports'un bu saçma sapan reklam ve pazarlama taktiği de bundan kaynaklanıyor. Oyunun çıkışına kadar fazla bilgi vermeyip, oyuncuların oyunu deli gibi istemelerini sağlamak ve ilk günden satışları patlatmak.

Bekliyoruz. Görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 28 Eylül 2008; 16:05:46 >

Trumpeter Swan

Sisteme Gözat

28 Eylül 2008, 15:43:44  

Evet çok gerçekçi mantık.

byrd

28 Eylül 2008, 17:33:47  

Belkide o mesajı yazan arkadaş çok zeki bir arkadaşdır.
Bu mantığın yürütülmesini ve pc'ye çıkma durumunun son kez gözden geçirilmesini istiyordur.
Yoksa PC'ye çıktıkdan sonra da Xbox'unu zaten satabilir...

Benim sorunum toplumda ki sorunlu insanlar!
Usak_Efesi

Sisteme Gözat

28 Eylül 2008, 17:43:29  

bu oyun PC"ye gelirse
bu oyun PC"ye gelirse
bu oyun PC"ye gelirse
bu oyun PC"ye gelirse

......................

NEYSE BISEY DERDIM SIMDI AMA

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
darkdead06

28 Eylül 2008, 17:58:19  

benm anlamadıgım pc cıkmasına konsolcu arkadaslar nıe bukadar cok uzuluyo ve sınırlenıyo kardesım almasayıdınız konsol olzaman bızmı sıze gıdın konsol alın dedık demmekkı adamların bı bıldıgı varkı pc yede cıkartıyolar bu kadar ac gozlu olmayın ya konsol alıcak gucu olmayanlarda var bu ınsanlarıda dusunun sadce kendınzı dusunmeyın bu kadar fazla sınır yapmayın hem konsolda oynamak herzaman ayrı bı zevk verır pc bu zevkı alamassınız ama bu kadar kızıcak bısey yok

mrt
Shaq Diesel

Sisteme Gözat

28 Eylül 2008, 21:39:46  

quote:

Orjinalden alıntı: Hardcore_Gamer

Arkadaşlar operationsports forumlarında okurken bir şey dikkatimi çekti. Alıntı yapıyorum.

1. kişi der ki:
quote:

Would anyone from 2k confirm this? How about OS? If this is coming out for the PC I would be very happy and then I could sell my Xbox 360 and be done with it.

2. kişi de şöyle cevaplıyor:
quote:

So lets see. You want someone from 2K to confirm this before the 360 release of the game that way you can sell your 360 and buy the 19.99 version of the game rather than hold on to your 360 and have to buy the 59.99 version of the game thereby shorting 2K of 40 of your bucks? And you want 2K to confirm this? You see where I'm going with this right?

1. kişi oyunun PC'ye gelişinin neden henüz onaylanmadığını, operationsports'un da neden ses çıkarmadığını sormuş ve şöyle de eklemiş. Eğer bu oyun PC'ye geliyorsa çok mutlu olacağım, Xbox360'ımı satıp Xbox'ımla işim bitecek.

2. kişi ise şöyle cevap veriyor. Peki görelim. Sen şu anda 2K'den birilerinin çıkıp da bu oyunu Xbox 360 versiyonunun çıkışından önce onaylamasını istiyorsun ve böylece Xbox 360'ını satıp 19,99 Dolarlık PC versionunu, 59,99 DOlarlık Xbox 360 versiyonunua tercih etmek istiyorsun. Bu da demek oluyor ki; 2K'i 40 Dolar kardan mahrum etmiş bulunuyorsun. 2K'den bunu mu onaylamasını bekliyorsun? Şimdi nereye vardığımın farkındasın dimi?

Evet arkadaşlar. Muhtemelen PC hakkında 2K Sports tarafından alenen bilgi verilmemesinin sebebi de bu. Oyunun konsollardan 10 gün sonrasında 20 Ekim'de satışa sunulmasının sebebi de bu. Konsollardan elde edecekleri gelirden mahrum kalmak istemiyorlar. Çünkü herkes bu oyunu deli gibi istiyor ve konsol kullanıcıları daha çıktığı ilk gün alacak. Eğer aynı günde PC kullanıcılarının da satışına sunulsa, hele ki next-gen portuysa, neden gidip de 20 Dolar vermek yerine 60 Dolar versin ki kimse? Çok mantıklı. O yüzden, önce konsollarda satışı gerçekleştirip, daha sonra PC'yi açıklayacaklar. Hatta muhtemelen 2K Sports'un bu saçma sapan reklam ve pazarlama taktiği de bundan kaynaklanıyor. Oyunun çıkışına kadar fazla bilgi vermeyip, oyuncuların oyunu deli gibi istemelerini sağlamak ve ilk günden satışları patlatmak.

Bekliyoruz. Görecez.

Ben de gördüm o konuşmayı.Akıl oyunları diyelim Ben 15 gün daha beklemeye dayanamayacağım için bayram tatilinde PS2 portunu oynayacağım.PC oyunu next-gen olursa ona da başlarım

FiréLord

28 Eylül 2008, 23:24:03  

artık pc oyuncuları da gerçek bir basket oyunu oynayabilecek

Vatan Borcu Of'lu Yolcu
alibey83

28 Eylül 2008, 23:27:22  

Her sene hocaları birer ikişer gönderelim ne güzel,sanırım bu ülkede çoğu kimse istikrarın öneminden bi haber.
avbaris

29 Eylül 2008, 12:28:46  

2k sitesine girdim ama böyle bir yazı yok.

OzanSRC

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 12:31:25  

quote:

Orjinalden alıntı: avbaris

2k sitesine girdim ama böyle bir yazı yok.

2K'nın sitesinde yok theotherseason(yine 2K'nın sitesi) da var...

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
fero01

29 Eylül 2008, 3:57:30  

lan arkadaş ne acaip iş bu yaa cıksada cıkmasada efsane oldu bu topic

Q6600(3.0) 3 GB DDR2(800MHZ)RAM MSI 8800GT OVERCLOCK EDİTİON(700/1700/1000) ASUS P5K-C ANAKART 160GB SAMSUNG HARDDİSK 19 İNÇ LG FLATRON 430W FEEL KASA
Michael Kenji
Uzaklaştırılmış

29 Eylül 2008, 5:02:30  

DH Fall of Fame 2008 ödülleri için aday 1 topic oldu... Oylama başlasın...
Cdmpf

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 7:05:47  

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

DH Fall of Fame 2008 ödülleri için aday 1 topic oldu... Oylama başlasın...

Oyun çıkarsa 1. belli

Futbol Bağımlısı
mamacık

29 Eylül 2008, 9:49:22  

evet sitede var PC-DVD rom
www.theotherseason.com

mamacık

29 Eylül 2008, 9:54:42  

bide videoyu izleyin pc de yazıyor
http://www.theotherseason.com/#/teams/odensHammers/checkOutOdenSignatureMove

bi de
http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.7054

.Yeni konsolların gücü kullanılarak hazırlanmıştır yazıyor yani oyun Next Gen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 29 Eylül 2008; 9:58:48 >

DİGİMAX55

29 Eylül 2008, 10:45:27  

eğer bu oyun pc ye next gen olarak çkarsa fifada ayrımcılık yapan ea yada kapak olur.ben basketbol pek sevmem ama bu oyunun pc ye çıkmasıya ilgileniyorum.inşallah çıkar

avbaris

29 Eylül 2008, 11:08:17  

basketbol hayranı olarak bu oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum

halikarnas1970

29 Eylül 2008, 11:21:18  

http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.7054 buraya göre 10 Ekim pc versiyonunun çıkış tarihi gözüküyor, 10 gün var yani hemen hemen... Hiç bir resmi açıklama yok, bana biraz sakat geliyor açıkcası. Keşke pc resmi açıklansada ekran kartımı yenilesem...

mamacık

29 Eylül 2008, 11:35:21  

quote:

Orjinalden alıntı: halikarnas1970

http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.7054 buraya göre 10 Ekim pc versiyonunun çıkış tarihi gözüküyor, 10 gün var yani hemen hemen... Hiç bir resmi açıklama yok, bana biraz sakat geliyor açıkcası. Keşke pc resmi açıklansada ekran kartımı yenilesem...

nasıl yok sitede var hatta esrb de bile pc 10 ekim yazıyor aral game de yazmış

Kivanc1Mac

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 24:08:05  

quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

quote:

çıkmazsa 10 ekimde görürüm aral game'i

İşletme (İÖ)
halikarnas1970

29 Eylül 2008, 24:08:44  

quote:

quote:

Oyunun resmi sitesinde yok arkadaşım 360, ps2, ps3 için var ön sipariş... girin bakın 2k sportsa.. Harbiden efsane oldu bu oyun, şehir efsanesi tam...

mamacık

29 Eylül 2008, 24:21:38  

quote:

quote:

quote:

Oyunun resmi sitesinde yok arkadaşım 360, ps2, ps3 için var ön sipariş... girin bakın 2k sportsa.. Harbiden efsane oldu bu oyun, şehir efsanesi tam...

sadece VİDEOLARDA DA PC YAZIYOR
http://www.theotherseason.com/

mamacık

29 Eylül 2008, 24:31:58  

BENİM ANLAMDIĞIM İKİ SİTEDE YER ALAN VİDEOLARDA SONDA YER ALAN PLATFORMLAR FARKLI

Ekteki dosya (1)

mamacık

29 Eylül 2008, 24:40:59  

ARKADAŞLAR www.theotherseason.com da PRE ORDER a tıkladığında 4 şeçenek varXBOX 360 PS3 PS2 PC

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=72356

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 29 Eylül 2008; 12:38:01 >

halikarnas1970

29 Eylül 2008, 13:27:38  

www.theotherseason.com bu site bağlamıyor beni... ne zaman adam gibi 2ksports da görürüm pc ibaresini amenna tamam.
10 güne hangi oyunu postalayacak aral game onuda merak ediyorum doğrusu?? 10 gün sora çıkacak oyunun resmi olarak açılanmaması hala enteresan...

HRNclk777

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 14:25:18  

2k forumlarındaki 2 moderatörün duyduğuna göre oyun xbox 360 portu olucakmış ama 2k,oyunun pc açıklamasını(bana göre) oyunun xbox ve ps3 versiyonları çıktıktan sonra yapıcak gibi bu tarihte ayın 10 undan sonraya geliyor.

mamacık

29 Eylül 2008, 14:42:05  

arkdaşlar ben 2k sportsun işini anladım 2ksports.com daki videolara bakarsanız şöyle yazıyor october 7 for xbox360 ps 2.3(console) yazıyor pc için ise 10 ekim

Hardcore_Gamer

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 16:44:17  

Arkadaşlar, Kevin Garnett New York'taki media gününde radyolara çıktı. Orada sohbet esnasında anlatmış. PS2 - PS3 - XBOX360 ve PC'ye geliyor diye.
Adam kapak yıldızı arkadaşlar. Kendinize gelin. Yalan mı söyler?
Ayrıca theotherseason tamamen resmi 2K Sports sitesi. 2K Sports'un neden alenen PC'yi açıklamadığnı anlattım. Öncelikli olarak konsol satışlarından gelir elde etmek istiyorlar. Aynı anda PC'yi öne sürerlerse herkes daha ucuz olan PC'ye yönelir ve 2K Sports bundan zarar eder.

darkdead06

29 Eylül 2008, 16:54:29  

cıkıyor oyun artık pcyede
carsı ps3 ve xbox360 cılarada karsı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdead06 -- 29 Eylül 2008; 16:51:09 >

mrt
fero01

29 Eylül 2008, 20:30:33  

bi pokluk çıkacak ama du bakimm

mamacık

29 Eylül 2008, 22:23:01  

quote:

Orjinalden alıntı: fero01

bi pokluk çıkacak ama du bakimm

lütfen forumda düzgün konuş

ChnGT/GTS
Uzaklaştırılmış
4.00000019675645 gün cezanın 2 günü kaldı.

29 Eylül 2008, 22:39:42  

PC ye geliyor.Hayırlı olsun.Lütfen oyunu full ayarlarda oynayın.Mümkünse X360 gameped i ile.Çünkü haksızlık olur
Kivanc1Mac

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 22:54:35  

quote:

PC ye geliyor.Hayırlı olsun.Lütfen oyunu full ayarlarda oynayın.Mümkünse X360 gameped i ile.Çünkü haksızlık olur

ps2 gamepad'i olmaz mı?

İşletme (İÖ)
Trumpeter Swan

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 23:30:28  

Ağlamak istiyorum ama ağlıyamıyorum :) GTA IV 'ün PC ye çıkması haberinden sonra duyduğum en güzel haber :)

steareth

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 23:36:25  

çok sevindim ya pc ye geleceğine sonunda adam gibi basketbol oyunu aynıcaz şu firma bide futbol işine el atsa süper olcak

Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü
Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli
HRNclk777

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 23:38:51  

off bu günleri görmeyi bekliyodum süper haber yaa
Basketball will be coming to your computers this year. Many of you have already seen that NBA 2K9 will be released on the PC on various sites, and I wanted to confirm that. The extra bit of news, however, is that the game will be a XBOX 360 port. It will be released October 21st in PC gaming stores everywhere. Feel free to discuss!

21 Ekim de çıkıyor oyun ,next gen grafiklerle

Michael Kenji
Uzaklaştırılmış

29 Eylül 2008, 23:42:38  

Yarım yamalakta olsa çevirdim

"""basketbol bu sene bilgisayarlarınıza geliyor. bir çok çeşitli görmediğiniz NBA 2k9 yakında PC ler için aktif olacak, ve ben böyle olmasını istiyorum. diğer yandan yeniliklerle ilgili ufak bir ip ucu, oyun XBOX 360 port'unda olacak. bu sürüm ekimin 21 inde her yerde satışta olacak.""""
HRNclk777

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 23:46:27  

Nba 2k serisi ilk defa pc lere çıkıcak, oyunun çıkış tarihi 21 Ekim arkadaşlar ve oyunumuz xbox360 portu olucak yani (nextgen grafiklerle). Bence şimdiden pc lerinizi yenilemeyi düşünün.

reverdy

29 Eylül 2008, 23:51:07  

Ron tekrar bir açıklama yapmış , oyun hakkında verebilceğim bilgi şudurki oyun xbox 360 üzerinden port edilcek bu demektirki oyun xbox 360 ile aynı grafiklere ve aynı oynanış stiline sahip olucak ve 21 ekimde cıkıcak

byrd

29 Eylül 2008, 23:55:03  

1.5 ay süren çıktı çıkacak macerası mutlu bir haberle son buldu.
ARtık gerçek macerayı düşünelim

Oyun için yayınlanan bütün videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz..

http://www.operationsports.com/videoview_game.php?id=481

Ve oyundaki oyuncu modellemelerinede burdan ulabilirsiniz.

http://s11.photobucket.com/albums/a194/takerrjb/?start=all

Hido biraz cılız kalmış
Orijinal boyut için tıklatın

Shaq

Tony Parker

Ginobili

Tim Duncan

Tracy McGrady

Vince Carter

Kobe Bryant

Lebron James

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 30 Eylül 2008; 0:00:45 >

Benim sorunum toplumda ki sorunlu insanlar!
áshtráy

Sisteme Gözat

29 Eylül 2008, 23:57:55  

beyler acaba neden bu kadar ucuz pc versiyonu
.:Solid Snake:.

Sisteme Gözat

30 Eylül 2008, 12:12:00  

bence çıkmicak NBA 2K9un resmi sitesine baktım pc ile ilgili bişi yok
oyun kapağına sonunda adamım Kevin Garnett'i koymuşlar

2K Sports - NBA 2K9
Sayfa:   <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları >> Cevap: NBA 2K9 Pc'ye mi geliyor??? Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nintendo DSi
Nintendo'nun yeni DS sürümü inceleme köşemizde.
SingStar
Sahne sırası sende.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir