Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 12. AVRUPA GP - 24.08.2008 - YORUMLARINIZ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Formula 1 >> Cevap: 12. AVRUPA GP - 24.08.2008 - YORUMLARINIZ Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ehckelem

24 Ağustos 2008; 17:39:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yarış çok zevksizdi.Kimi'nin motoru patlatmasa Trulli ile çekişmeye girecekti ve belki yarışın en zevki kısmı yaşanacaktı.Önümüzde Spa ve Monza var.Umarum daha zevkli yarışlar izleriz.

Sabır bir erdemdir.
Sanctus Diavolos

24 Ağustos 2008; 17:43:39 

bu yarışın benim açımdan tek güzel yanı Toyota'nın kazandığı 7 puandır. bunun dışında inanılmaz sıkıcı bi yarıştı bi de üstüne Kimi motor patlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 24 Ağustos 2008; 17:41:26 >

Simone...
pulverizator

24 Ağustos 2008; 17:57:08 

Ferrari'nin yaptığını anlayamıyorum, zaten Raikkonen yeterli performansı gösteremiyor sıralamalarda, bide adamı eşşek yükü gibi yüklüyorlar. Ve de bunu geçişin çok zor olduğu pistlerde yapıyorlar. Sonrası klasik, avantajlı olmayan taraftan kalkıp arkasındakine geçiliyor ve artık pit stopa kadar dön baba dön. İnşallah bu motor patlatma durumu seri haline gelip iki hafta sonra Massa ile devam etmez. Çok zorladığını da düşünmüyorum Raikkonen'in zamanlarına bakarak.

Kuvvetsiz hak aciz;haksız kuvvet ise zorbalıktır.
Hirotaro

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2008; 19:17:47 

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Şu bi gerçek ki Ferrari pit ekibi gridteki en amatör ekip.
Yahu Massa 10 saniye önde pite girmiş,piti biterken lolipop görevi gören herif pit çıkışı güvenliğini sağlamadan nasıl geç işareti verir MAssa'ya.Az daha çarpacaktı Massa.Şimdi hakem kararlarına kaldı durum Massa'nın 1.liği.
Raikkonen'in piti desen yine rezillik.Kovalainen'in fazladan kaldıgını göre göre ne bu acele.Hiçkimse takip etmiyor mu rakibinin pitini.Mclaren Ceo'su whirtmash bile elinde kronometreyle takip etti Massa'yı.
Bu arada sanırım Ferrari bu sezonun en fazla motor patlatan takımı.Buna rağmen Şampiyonaya liderlik ediyor olmaları tuaf gerçekten.
Sıralama performansı iyi olmayan Raikkonen'e fazladan 5 tur benzin koymak nasıl bir akıl işiyse o da ayrı mesele.

Todt ve Brawn gitti,tüm profesyonellik bitti.

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
bianconera

24 Ağustos 2008; 20:45:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Şu bi gerçek ki Ferrari pit ekibi gridteki en amatör ekip.
Yahu Massa 10 saniye önde pite girmiş,piti biterken lolipop görevi gören herif pit çıkışı güvenliğini sağlamadan nasıl geç işareti verir MAssa'ya.Az daha çarpacaktı Massa.Şimdi hakem kararlarına kaldı durum Massa'nın 1.liği.
Raikkonen'in piti desen yine rezillik.Kovalainen'in fazladan kaldıgını göre göre ne bu acele.Hiçkimse takip etmiyor mu rakibinin pitini.Mclaren Ceo'su whirtmash bile elinde kronometreyle takip etti Massa'yı.
Bu arada sanırım Ferrari bu sezonun en fazla motor patlatan takımı.Buna rağmen Şampiyonaya liderlik ediyor olmaları tuaf gerçekten.
Sıralama performansı iyi olmayan Raikkonen'e fazladan 5 tur benzin koymak nasıl bir akıl işiyse o da ayrı mesele.

Todt ve Brawn gitti,tüm profesyonellik bitti.

Ben onları arayacağımızı düşünüyordum da yeni ekibin bu kadar amatör olacağını hiç tahmin etmiyordum.
Yarış stratejisi diye bişey yok bu teknik ekipte hele ki yağmurda,güvenlik araçları girdiğinde elleri ayaklarına dolaşıyor.

D.H JUVENTUS Fan Club

Magica Alex Del piero
MMXex

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2008; 21:16:32 

Evet benzin olayını bende çözemedim. Fazladan benzin yükleyip geriden başlıyor sonra üstlere çıkmaya çalışılıyor hemde bu pistte. Bu olayı defalarca gördüm .Gerçekten ferrari yi anlamak çok güç hangi akla hizmet ediyorlar

»Gözyaşlarım deniz benim yüzsende bilmezsin, kirpiğinde mahkum gönül baksanda görmezsin!
»Intel Quad Core Q6700 - Asus P5Q Deluxe - 2x2gb Team Xtreem Dark 1066Mhz - POV 9800GTX - Wd 2x36gb Raptor Raid0 - Enermax Infiniti 720W - Samsung 226CW
bianconera

24 Ağustos 2008; 21:35:02 

F2008, belediyenin sinek ilaçlama aracına döndü bu sezon
Gelecek 2 yarışta çok sıcak olacak kuvvetle muhtemel.Artık telafisi olmayan yarışlara gelindi Ferrari'nin bir an önce çare bulması şart gri dumanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 24 Ağustos 2008; 21:49:33 >

D.H JUVENTUS Fan Club

Magica Alex Del piero
drgladius

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2008; 21:44:17 

Önümüzde ki iki yarış ferrarinin duble yapması lazım yoksa i

And Justice For ALL.....
NoFence
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

24 Ağustos 2008; 21:48:02 

quote:

F2008, belediyenin sinek ilaçlama aracına döndü bu sezon
Gelecek 2 yarışta çok sıcak olacak kuvvetle muhtemel.Artık telafisi olmayan yarışlara gelindi Ferrari'nin bir an önce çare bulması gri dumanlara.

Çok doğru tespit

Öncelikle bu yarışla beraber hem kiminin hemde şampiyonluk şansının bittiğine inanıyorum. Bu performansla zaten olacak gibi değildi. Büyük ihtimal sezonun geri kalanında massayı destekler ferrari aksi takdirde 2007'de mclarenin yaptığı hatayı bu sezonda göz göre göre onlar yapmış olur. İkinci olarak yıllardır dayanıklılık deyince akla gelen ilk takım olan ferrarinin son 2 yarıştır motoru gümletmesi işleri iyice zora sokar oldu. Hatırlarsanız şumi 2006 japonyada motor iflası yüzünden şampiyonluğu alonsoya hediye etmişti. Aynısı bu sezon ferrariye olursa hiç şaşırmam artık. Üçüncü olarakta yıkarıdaki arkadaşların değindiği sıralama turu stratejisine kesinlikle anlam veremiyorum. Bu stratejileri kim düzenliyor bilmiyorum ama böyle bir pistte aracı ağır başlatmak saçmalıktan öte birşey değil. Zaten pist dar geçiş zor monzadamı sanıyorsun kendini ağır yakıt yüküyle başlıyorsun. Birde kaç yarıştır kimi hem arkalardan başlıyor hemde kirli taraftan. Bu durum resmen bıkkınlık getirdi. Bu sene ferrari şimdiye kadar bikaç yarış dışında açık ara en hızlı bir araçla şampiyonluğu mclarene verirse artık diyecek birşey bulamam. Son olarak yarışın ilk turunda thekeys'in yüz ifadesini görmek isterdim.

edit=imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFence -- 25 Ağustos 2008; 0:24:07 >
cagann

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2008; 23:22:58 

Ferrari iyi araba üretmeye devam edebilir ama disiplinden bu şekilde kopuk kaldığı sürece başarısına gölge düşer. Ayrıca tekrarda da göründüğü üzere Kimi'nin daha yeşil yanmadan saçma alecesi yüzünden kaç puan gitti. Puan kaybını direk pite bağlıyorum çünkü pitte kim benzin hortumu takılıyken hareket etse en fazla 5 tur sonra motoru gidiyor. Ayrıca Massa şu anda pilotaj anlamında en hızlı pilot konumunda.

Ufuk hayali bir çizgidir. Sen yaklaştıkça o uzaklaşır.

Bir bardağın ne kadar dolu olduğunu gerçekten öğrenmek için yapabileceğin tek şey içmektir.

İnsan, düşünen hayvan değil düşündüğünün farkında olan hayvandır.

Old man dies and young woman lives. A fair trade.
thekeys

25 Ağustos 2008; 0:27:12 

çok sıkıcı bi yarıştı... yani kimi de motor patlatmasa ekşın namına 0 çekicekti koca gp..

nagazakimidir,nakajimamıdır nedir, daha ilk turda gitti çarpa çarpa yarışın mutlak favorisi ferni'ye çarptı...

bundan sonra mutlaka hava raporuna göre yarışları izleyip izlemiyeceğime karar vericem... çünkü yağmur yok,heyecan yok.....

Fernando Alonso
Challenger

25 Ağustos 2008; 3:51:01 

Michael Schumacher biraktigi zaman, Rory Byrne, Ross Brawn ve Paolo Martinelli de birakmis ve bunun ardindan yazdigim bir yorumda, bir altin cagin bittigini, artik Ferrari'nin hicbir zaman bu gunlere geri donemeyecegini soylemistim. Bazilari bana inanmamisti.

Ferrari'de olan sudur: Takimi Italyanlastirmaya calisiyorlar ve bunun sonucunda da herseyi ellerine yuzlerine bulastiriyorlar. Enzo Ferrari'nin takim uzerindeki etkisinin azaldigi 1980'lerdin basinda da benzer halti yediler, yine herseyi berbat etmislerdi. Tarihten hic mi ders almazlar sasiyorum.

Raikonnen'in ne yapmaya calistigini anlamak da pek mumkun degil. Benzin yuku konusunda takimi dogrudan suclamak cok sacma. Yakit yuku pilot ile birlikte konusarak karar verilen bir seydir ve pilot istemedigi muddetce boyle sacamalik yapilmaz. Raikkonen son zamanlarda, "ulan havalar da gittikce sicakliyor, ne kasicam kendimi, uzatirim ayaklarimi yatarim surada" tarzinda yarisiyor. Belki de biz baska bir Raikkonen izliyoruz. bilemiyorum.

http://www.kurulumkilavuzu.com
http://www.f1gunlugu.com
http://yasar.senturk.name.tr
MMX 166

25 Ağustos 2008; 9:38:25 

tum yorumlarda el bırlıgı verılmıscesıne pıstın sıkıcılıgından bahsedılmıs.tamam gecıs anlamında cok kısır bır pıst fakat vaktınız var ıse arac ustu kamera dan ızleyecegınız kadar tur ızleyın.sadece bu kamera ıcın bıle bu pıst favorım olur

yarıs bıttıkten sonra f2008 ıcın 2 ayrı dusunceye kapıldım.
acaba ferrarı f2008 ı gelıstırebıldımı yoksa son ıkı gp tamamıyle massa nın becerısımı.

ama bır gercek varkı oda massa otorıtelerı adeta bu sonuclarla yerden yere vurdugudur.sadece f1 dunyasında degıl bu bolum kullanıcıları ıcınde gecerlı

hamılton ıse massa gıbı kusursuz bır yarıs cıkardı.tek farkı ıse massa dan 0.3 sanıye daha yavas olmasıydı.fakat bu pılotlar sampıyonasındakı ısını zorlastıracaga benzer.

kubıca ıse fransa da aldıgı 4. lukten sonra kayda deger bır yarıs cıkardı.egerkı basa guresmek ıstıyorsa daha ıstıkrarlı olmalı.gercı bmw-sauber de kubıca ya en ıyısını vermek ıcın elınden gelenı yapıyor.bakalım kubıca takımda kalıcakmı veya takım arkadası kım olucak

kovalaınen ıse startta kımı yı gecmesı,mclaren ın markalar sampıyonası ıcın benı umutlandıran bır dıger faktor.gerı kalan yarıslarda performansının uzerıne koyması mclaren e sampıyonlugu getırebılır.

valencıa sonrası markalar sampıyonasında mclaren ferrarı ye 2 puan daha yaklastı ve su anda fark 8 puan.umarım mclaren performanstan ödün vermez.
ayrıca umarım ferrarı de yarıs sırasında motor ıflasları devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 25 Ağustos 2008; 9:37:20 >

amerikan emperyalizmine hayır,fakat JB-tommy-levı's-marlboro ya evet
ChordSolo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 10:02:23 

hakikaten çok sıkıcı olmaya başladı yarışlar...
1994 den beri formula seyrederim,hiç bu seneki kadar sıkılmamıştık.Yarışı videoya almıştım,Kimi nin motor patlattığı yerden itibaren seyrettim,inanın başını seyretmek gelmiyor içimden

her yarışta da "keşke yağmur yağsa" diye dua edilmez ki arkadaş!
neredeyse kazalara bile duacı olacağız ama o da yok.
yarışlardaki tek aksiyon 2 yarıştır Ferrari nin gri dumanları...
Ferrarinin acilen şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım.kenar yönetim stratejik hatalar yapmaya başladı.
Kimi ise "bitse de gitsek" gibi bir hava içinde.
sanırım söylentiler doğru,Alonzo Ferrari ye gelecek ve Kimi ye yol gözükecek...

çalışmalarımı dinlemek için;

Sanctus Diavolos