"DH'de 51 kişi Yıldız'lı olmanın ayrıcalığına sahip."
Elektrik-Elektronik Fakültesi furkang--------------> Bilgisayar Mühendisliği ufukcoskun----------> Bilgisayar Mühendisliği dombilibili------------> Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği delann---------------> Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği osstation-------------> Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği metal can------------> Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği dreamstream--------> Elektrik Mühendisliği cereyanci_yildiz-----> Elektrik Mühendisliği elkmüh---------------> Elektrik Mühendisliği osmaniac-------------> Elektrik Mühendisliği Mr. Crowley----------> Elektrik Mühendisliği
İnşaat Fakültesi ThE GaSeS----------> İnşaat Mühendisliği @pi-------------------> İnşaat Mühendisliği scary.---------------> İnşaat Mühendisliği Plenus----------------> İnşaat Mühendisliği wolleskaan-----------> İnşaat Mühendisliği Puraq----------------> İnşaat Mühendisliği Mushmula-----------> İnşaat Mühendisliği manivela-------------> İnşaat Mühendisliği omerf---------------> Harita Mühendisligi TheDodO------------> Harita Mühendisliği cagann---------------> Harita Mühendisliği
Fen-Edebiyat Fakültesi sanri----------------> Fizik soulsmasher-------> Kimya
Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Johnny B. Goode------> Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği DeStAn_YaZaNvidia---> Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Khán-------------------> Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği
Eğitim Fakültesi ertanunver----------> Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği JuanCarlito-----------> Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
Kimya-Metalurji Fakültesi gravis----------------> Matematik Mühendisliği #CannibaL#---------> Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Waxt--------------> Metalurji ve Malzeme Mühendisliği kgann---------------> Metalurji ve Malzeme Mühendisliği b|@ckc|oud--------- > Metalurji ve Malzeme Mühendisliği gunlerim_sensiz------> Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi cémo----------------> İktisat
Meslek Yüksek Okulu jrsmoker-------------> Endüstriyel Elektronik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 8 Kasım 2009; 12:07:17 >
iktisatı bırakıyorum 4. yılım başlayacak bu sene okulda 1 i hazırlıktı işte bu sene de hazırlanmak için zaten bırakmıştım.. 317 küsürle girdim ama 2. öğretim yazmamışım sanırım onu aynı bölüm oluyoruz hayırlısıyla :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokovic -- 15 Ağustos 2008; 13:22:48 >
Ben de Makina Mühendisliği İÖ kazandım .. Aynı yeri kazanan varsa tanışabiliriz...
"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar." Kemal Atatürk
Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi, İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız, Övünmek gibi olmasın biz Karakartalız!!!...
ben o kurslardan 2 haftalık olanına gitmeyi düşünüyorum 25 ağustos'ta başlıyacakmış.var mı başka kursa gitmeyi düşünen ?
Ekleme:Kursa gitmeyi düşünen var mı? Ben galiba gidecek gibiyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 16 Ağustos 2008; 14:23:09 >
Ben 3 yıldır okulda olduğum için okuma konuşmaları bile vermiştim.. mesleki ingilizceler kaldı bir tek ,sanırım diğerlerini saydırabilirim .onun için rahat gibiyim ingilizce konusunda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokovic -- 16 Ağustos 2008; 14:32:27 >
Ben 3 yıldır okulda olduğum için okuma konuşmaları bile vermiştim.. mesleki ingilizceler kaldı bir tek ,sanırım diğerlerini saydırabilirim .onun için rahat gibiyim ingilizce konusunda..
1 sene hazırlık okudum lisede zaten...Temelim var ancak aradan geçtiği için biraz paslanmışım...Evde kendim çalışabilirim ancak öğretmenlerden eğitim almak daha iyi sanırım ?
muafiyet sınavına girersin eğer geçersen seviyen yeterlidir zaten öğretmenlerden eğitim alıp 1 yıl ziyan etmene değmez ama geçemezsen tabi ki senin için yararlı olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokovic -- 16 Ağustos 2008; 15:13:51 >
muafiyet sınavına girersin eğer geçersen seviyen yeterlidir zaten öğretmenlerden eğitim alıp 1 yıl ziyan etmene değmez ama geçemezsen tabi ki senin için yararlı olacaktır
Hayır sınava zaten gircem ancak sınava evde mi hazırlansam yoksa YTU'nün açtığı kursa gitsem mi karar veremedim ?
Hayır sınava zaten gircem ancak sınava evde mi hazırlansam yoksa YTU'nün açtığı kursa gitsem mi karar veremedim ?
kesin geçmek istiyorum gibi bir düşüncen varsa gidersen için daha rahat eder ama temelin sağlamsa geçmiş yıllarda çıkmış soruları al bir bak durumunu gör birkaç tanesini çözerek ona göre karar ver bence..
Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi, İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız, Övünmek gibi olmasın biz Karakartalız!!!...
İngilizce muafiyet konusuna yoğunlaşmış herkes. Şöyle diyeyim, bence zor bir sınav değil ters köşe olursanız gramer bölümündeki edatlar, bağlaçlardan ters köşeye yatarsınız. Onların kullanımına anlamlarına bir bakın derim. (Yıldızın içindeki fotokopicide bulabilirsiniz.) Geri kalanı kolay. Paragraf, anafikir vs... Alacağınız notlar A, B ve C idi yanılmıyorsam, ben B ile geçmiştim.
Ben açıkcası sınava hiç çalışmadan girdim, 1, 2 gramer baktım o kadar. İngilizceniz orta düzey ve üstüyse başarılı olabileceğiniz bir sınav açıkcası.
Merak ettiğiniz başka sorular varsa cevaplandırmaya çalışırım. Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar.
İngilizce muafiyet konusuna yoğunlaşmış herkes. Şöyle diyeyim, bence zor bir sınav değil ters köşe olursanız gramer bölümündeki edatlar, bağlaçlardan ters köşeye yatarsınız. Onların kullanımına anlamlarına bir bakın derim. (Yıldızın içindeki fotokopicide bulabilirsiniz.) Geri kalanı kolay. Paragraf, anafikir vs... Alacağınız notlar A, B ve C idi yanılmıyorsam, ben B ile geçmiştim.
Ben açıkcası sınava hiç çalışmadan girdim, 1, 2 gramer baktım o kadar. İngilizceniz orta düzey ve üstüyse başarılı olabileceğiniz bir sınav açıkcası.
Merak ettiğiniz başka sorular varsa cevaplandırmaya çalışırım. Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar.
Anadolu lisesinde 1 sene hazırlık okudum..Ancak ondan sonra fazla üstüne düşmedim ama temelim vardır..Acaba kursa gitmemin bir faydası olur mu ? Kursa gitmeden evde kendim gramer çalışsam yeterli olur mu?
eyvallah sağol bilgiler için. ben de baktım da dediğin gibi edatlardan ters köşeye yattım.diğerleri kolay gibi geldi bana ama ciddiye almak lazım.o yüzden kursa gidecem.o zaman geçerim heralde
Anadolu lisesinde 1 sene hazırlık okudum..Ancak ondan sonra fazla üstüne düşmedim ama temelim vardır..Acaba kursa gitmemin bir faydası olur mu ? Kursa gitmeden evde kendim gramer çalışsam yeterli olur mu?
ben de senin durumundayım.hazırlık ve lise 1 de iyi öğrenmiştim ingilizceyi.sağlamdı yani.ama daha sonra öss temposunda unutuldu gitti
Çıkmış sorular üzerinden çalışacak olursanız daha faydalı olur, çünkü hemen hemen aynı kalıp ve tarzda sorular sorulmakta. Zaten temeliniz varsa az buçuk bir çalışmayla sınavı geçersiniz.
Kayıt ile ilgili belgeler, evraklar ve kılavuzlar bu hafta veya en geç önümüzdeki haftaya kargo ile sizlere ulaşmış olur. Her türlü gereken bilgi harçlar, kayıt tarihleri, ders seçim tarihleri bu kılavuzlarda yazmaktadır veya öğrenci işleri sitesinden de (tıkla) gerekenleri öğrenebilirsiniz.
arkadaşlar bu davutpaşa gerçekten anlatılan kadar kötü bir yer mi yoksa abartılıyor mu birde yıldızın yurt durumu falan nasıldır ben hazırlık da okursam 5 sene davutpaşadayım ve en geç önümüzdeki yıl eve çıkmayı düşünüyorum mecidiyeköyde falan ev tutsak ulaşım problem olur mu
arkadaşlar bu davutpaşa gerçekten anlatılan kadar kötü bir yer mi yoksa abartılıyor mu birde yıldızın yurt durumu falan nasıldır ben hazırlık da okursam 5 sene davutpaşadayım ve en geç önümüzdeki yıl eve çıkmayı düşünüyorum mecidiyeköyde falan ev tutsak ulaşım problem olur mu
Davutpaşa'ya hafif metro ile ulaşım mümkün. (Aksaray-Havalimanı metrosu) 500ES, 127, 85T ve 41AT ile ulaşım mümkün. Cevizlibağ üzerinden de aktarma yaparak ulaşabilirsiniz. Ayrıca kampüsler arası sabah-öğle ve akşam otobüsler var.
Davutpaşa'nın içine şu an kız öğrenci yurdu yapılmakta. Yıldız'ın Maslak'ta kendi yurdu var ama torpilsiz girmek zor deniliyor. Ayrıca Maçka'da Abdi İpekçi Yurdu var.
Çoğu kişi Mecidiyeköy veya Beşiktaş'ta eve çıkar zaten. Mecidiyeköy'den ev tutacaksanız en kısa yoldan 500ES ile ulaşımınız mümkün olur.
@Shady
Evet güncellemeler biraz yavaştır, zamanla alışırsınız. Bu hafta içinde muhtemelen kılavuzları yayınlarlar.
Mecidiyeköy'den ulaşım sorunu olmaz hatta en rahat ordan gidersin...
@Te Queiro
İstanbul Üniversitesi bile daha hızlı çıkmış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 18 Ağustos 2008; 12:11:41 >
üniversitenin teknik olanakları nasıl, bilgisayarlar felan dandikmiş, internet çok yavaşmış deniyor doğrumu
Wireless var kampüslerde, fazla kullanmadığım için yavaşlığı hakkında bir yorum yapamayacağım, bilgisayar labları var çizim falan için ordaki bilgisayarlar gayet iyi ama birde herkesin kullanımına açık lab var ordaki bilgisayarlar evet yavaş, hızlı olanlarını ise sizden önce gelip bulan oluyor.
Yıldız şu an yenilenme sürecinde, Davutpaşa kampüsünü ana kampüs yapacaklar tabi bu kaç yıl sürer bilemem ama eğer Davutpaşa'yı imar planındaki projedeki gibi yapacaklarsa Türkiye'nin en iyi olanaklarına sahip üniversitelerinden biri olacak Yıldız.
üniversitenin teknik olanakları nasıl, bilgisayarlar felan dandikmiş, internet çok yavaşmış deniyor doğrumu
Wireless var kampüslerde, fazla kullanmadığım için yavaşlığı hakkında bir yorum yapamayacağım, bilgisayar labları var çizim falan için ordaki bilgisayarlar gayet iyi ama birde herkesin kullanımına açık lab var ordaki bilgisayarlar evet yavaş, hızlı olanlarını ise sizden önce gelip bulan oluyor.
Yıldız şu an yenilenme sürecinde, Davutpaşa kampüsünü ana kampüs yapacaklar tabi bu kaç yıl sürer bilemem ama eğer Davutpaşa'yı imar planındaki projedeki gibi yapacaklarsa Türkiye'nin en iyi olanaklarına sahip üniversitelerinden biri olacak Yıldız.
Yıldız bana daha yakın 4-5 sene benim fakülteyi taşımasınlar
Yıldız bana daha yakın 4-5 sene benim fakülteyi taşımasınlar
Zaten daha Makina Fakültesi'nin projesi hazır ama yapım aşamasında değil, elektronikçilerde sıra bu sefer, inşaat da Davutpaşa'ya yolculanıyor bu sene.
Ama çok güzel bir kampüs olacak Davutpaşa buna emin olabilirsiniz.