Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
philips 500 gb external harddisk içi nasıl

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> philips 500 gb external harddisk içi nasıl Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
denon

15 Ağustos 2008; 11:19:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

elimde philips 500 gb external harddisk var usb bağlantısında sürekli kopmalar yaşıorum. içini açıp bilgisyara ide den bağlıyabilme şansım var mı ? internal olarak kullanmak istiyorum bezdirdi..

filmarket

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 11:52:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DOSTUM KULLANDIGIN USB KAPLOSUNDA BI SORUN VARDIR ICINDE KOPMLAR OLUSMUSTUR HA BIDE SOKUP TAKA BILIYORSUN AMA TAM NSL YAPILDIGINI BILMIYORUM KUSURA BAKMA

MSI K9A2 Platinum\SAPPHIRE HD4870 \AMD Athlon X2 6000+ AM2 3.0\NZXT 8E-SSN02-UGB Tempest Kasa\OCZ Vendetta2\OCZ DDR2 1066 4096MB Reaper HPC\ RECOM Power Engine 600W PSU\SAMSUNG 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB\SAMSUNG 932N+ 19" LCD\LOGITECH X-540 5+1\LG 22X GH22NP20 (Siyah)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> philips 500 gb external harddisk içi nasıl Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Çizgi Elektronik CPU Turkey
Çizgi Elektronik öncülüğünde başlayan Türkiye'nin kendi işlemcisini üretmesini teşfik eden yarışma ile ilgili bilgi alıyoruz.
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire

Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.172