Şimdi Ara

Türk Telekom’dan kablosuz ev telefonu kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Türk Telekom''dan

    kablosuz ev telefonu kampanyası

     

    Türk Telekom, Siemens SHC ve Tekofaks Panasonic, kablosuz ev telefonlarında yeni bir işbirliğini hayata geçiriyor. İşbirliği kapsamında 24 Eylül''e kadar Panasonic ve Siemens markalarından, belirlenen kablosuz telefon modellerinin birini alan müşterilere, şehiriçi 500 dakika ücretsiz konuşma hediye edilecek.

     

    Türkiye''nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, Siemens SHC ve Tekofaks Panasonic işbirliğiyle kablosuz ev telefonlarında yeni bir kampanya başlattı. Türk Telekom''un kablosuz telefon (DECT)  konforunu kullanıcılara yaşatmak, müşterilerin en rahat ve en ucuz şekilde iletişim hizmetlerinden faydalanmasını sağlamak amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, Siemens veya Panasonic markalarından belirlenen kablosuz telefon modellerinden satın alan müşterilere, şehiriçi 500 dakika konuşma hediye veriliyor.

    Kampanya, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Siemens Ev ve Ofis İletişimi Bölümü Genel Müdürü Demet Savaş ve Tekofaks Komünikasyon ve Tüketici Elektroniği Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Serhat Tatlı''nın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısıyla duyuruldu.  

    Toplantıda kampanya ile Türkiye kablosuz telefon (DECT) pazarının büyümesinin hedeflendiği açıklandı. Kablosuz telefonlar, ev ve iş yerlerinde kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor. Kullanıcılar bu cihazlar ile avantajlı bir iletişim hizmetine kavuşmuş oluyorlar. Kablosuz telefonlarla kullanıcılar rahat ve ucuz bir şekilde konuşmanın keyfini sürerken, bir yandan da ev ve iş yerlerinden SMS atma/alma, telefon rehberi oluşturma, arayan numarayı görme, zil sesi değiştirme ve diğer kullanım özellikleri sayesinde pek çok olanağa da sahip oluyorlar.

    Diğer taraftan, SMS özellikli kablosuz telefonu olan tüm müşteriler, Türk Telekom''un SMS gönderimini yaygınlaştırmak amacıyla 1 Temmuz 2008 itibari ile uygulamaya koyduğu ve devam eden SMS Kampanyası ile yıl sonuna kadar bedava SMS gönderiminden yararlanabilir. SMS Kampanyası kapsamında ayda 3000 adede kadar şebeke içi (internet üzerinden SMS gönderimi hariç) SMS gönderimi kampanyadan yararlanan Türk Telekom müşterilerine ücretsiz sunuluyor.

     

    Tüm Türkiye''de başlatılan kablosuz telefon kampanyasında sunulan bedava dakikalar 24 Ekim''e kadar geçerli olacak.  Kampanyaya Siemens SHC''nin A260, C450, S670 ve SL370 modelleri ile Panasonic''in KX-TG1100, KX-TG7200, KX-TG7220, KX-TG8070, KX-TG8090 ve KX-TG8220 modelleri dâhil.  Hediye dakikalar,  satın alınan SMS özellikli kablosuz telefonların kutuları içerisindeki şifreli kartlarda sunuluyor. Belirtilen model kablosuz telefonlar, kampanya dâhilindeki satış noktalarında satışa sunulmuş durumda. Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye www.turktelekom.com.tr adresinden ve 444 1 444 müşteri hizmetleri numarasından ulaşmak mümkün.

     

     

    Türk Telekomünikasyon A.Ş. hakkında

    Türk Telekom, sabit hat ve GSM''den geniş bant internete kadar entegre telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom Grubu''nun 31 Mart 2008 itibariyle 18 milyon sabit hat, 4.95 milyon ADSL hattı ve 10.5 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Türk Telekom, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. TTNET, Argela, Innova, Sebit A.Ş. ve AssisTT şirketlerinin %99,9''una sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye''deki üç GSM operatöründen biri olan Avea''nın hisselerinin %81''ine de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk''taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom''un hisselerinin %55''i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30''u Türkiye Hazine Müsteşarlığı''na aittir. Geriye kalan %15''lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB''de işlem görmektedir.

     

     

     

     

     








  • güzele benziyor ama kablosuzda olsa akabloluda olsa en hep aynı yerde tutuyorum :)
    teşekkürler...
  • Güzel kampanya
  • o sabit ücret varken kimse tt den yeni hat almaz cep bilem daha avantajlı yav fiyat cazipse mevcut aboneler yararlanır belki o da belki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Radeon***

    Güzel kampanya

  • Hayırlı olsun cumleten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yonex78

    o sabit ücret varken kimse tt den yeni hat almaz cep bilem daha avantajlı yav fiyat cazipse mevcut aboneler yararlanır belki o da belki


  • tt net ağzıyla kuş tutsa hı hı
  • ne kadar ki bu telsiz telefon ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEKNOKA

    ne kadar ki bu telsiz telefon ?


    +1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: awallabilla


    quote:

    Orjinalden alıntı: TEKNOKA

    ne kadar ki bu telsiz telefon ?


    +1


    panasonic kx tg7200 : 75 ytl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.