işlemciyi yeni aldım anakartıma ilk taktım çalışmadı sora bios sunu güncelledim şuanda çalışıyo yanlız merak ettiğim şey direk işlemcimi destekleyen anakart larlan arasınnda işelemcimin performsansında değişiklik olumu yeni ana kart almama gererk varmı biosu güncellemeden önce pc açılmadı misal bu anakartı alsam Asus P5QC P45 1600 FSB/DDR2+DDR3 S+GL+1394+16X 775 bi fark olurmu
Anakartınız 965P s3 Rev 1.0 ise işlemciyi desteklemiyor. 965P s3 Rev 3.3 destekliyor ama işlemci destek listesinde (Non official support) yani resmi olmayan bios demiş. Stabil, resmi bios ileride yayınlanır büyük ihtimal. Doğrudan destekleyen yeni anakartlarla default olarak kaydadeğer performans farkı olacağını sanmıyorum.
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
rev 3.3 şuan çalışıyo işlem ci sorun yokaten bilgilendirdiğin teşekkürler anakart alıyodum yoksa boşuna masraf olucaktı şu 2 anakart arasında kalmıştım siz hangisni tavsiye edersiniz iler oc falan yapmak istersem http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=5440
Eğer bu 2'sinden birini düşünüyorsanız Asus P5Q daha iyi bir seçim(çipset itibariyle) Performans konusunda forumda uzun bi P5Q kullananlar bölümü var ordan bilgi alabilirsiniz...