selam arkadaşlar sahip olduğum w810i telefonumu 200 liraya alıcısı var garantisi bittiği için satıp yerine 0 bir telefon almak istiyorum en son 350 liraya kadar çıkabilirim bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz sanırım w880ide wi-fi varmış doğrumu?
selam arkadaşlar sahip olduğum w810i telefonumu 200 liraya alıcısı var garantisi bittiği için satıp yerine 0 bir telefon almak istiyorum en son 350 liraya kadar çıkabilirim bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz sanırım w880ide wi-fi varmış doğrumu?
arkadaşım konu yanlış yerde
konu açmadan bölüm kurallarını okuyalım sorunun cevabına gelince k 550 derim xenon flaş artısı var
w 880 ide wifimi varmış özelliklerini ekledim
cihazın özellikleri
SONY ERICSSON W880i
Eksiksiz Walkman® seti W880i setinde Bağlantı Özellikleri Bluetooth : Var Wi-Fi : Yok Dahili Modem : Yok GPRS : Class 10 GPRS : Class 10 GPS : Yok EDGE : Var 3G : UMTS Push E-mail : Yok E-mail Desteği : Var WAP : Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) : Yok PC Senkronizasyonu : Var Eğlence MP3 Çalma : Var Radyo : Yok MMS : Var Melodi Programlama : Var Oyun : Var + Yüklenebilir Ekran Özellikleri Ekran Tipi : TFT Ekran Çözünürlüğü : 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü : 256K Renk Genel Özellikleri Boyutlar : 103 x 46.5 x 9.5 mm Ağırlık : 71 gr Şebeke : UMTS / 900 / 1800 / 1900 Ajanda : Var Alarm : Var Titreşim : Var Hesap Makinesi : Var Java Desteği : Var HandsFree (Eller Serbest) : Var Resimli Telefon Defteri : Var Ses Kayıt : Sesli Arama : Ortam Sesleri Kayıt : Var Kronometre : Var Bas Konuş : Yok İşletim Sistemi : Standart Zil Tipi : Polifonik , MP3 Telefon Tipi : Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi : Maksimum 425 saat Konuşma Süresi : Maksimum 6 saat Pil Türü : Li-Poly Pil Gücü : 950 mAh Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası : Telefon Rehberi Hafızası : Arttırılabilir Hafıza : Var Hafıza Kartı Tipi : Memory Stick Micro Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma : Var Entegre Kamera : Var Kamera Çözünürlüğü : 2.0 Megapixel Kamera Zoom : 2x Video Kayıt : Var Sesli Video Kayıt : Video Oynatma : Entegre Flaş : Yok Paket İçeriği Paket İçeriği : Ürün Garantisi Garanti Süresi (Ay) : 24 Garanti Açıklama : Sony Ericsson Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Sony Ericsson Resmi Distribütörü olan Telpa Telekominikasyon Ticaret AŞ tarafından ithal edilmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Ağustos 2008; 19:09:57 >
yanlış, W880i de WI-FI bulunmuyor. fotoğraf kalitesi ve radyo senin için önemli ise kesinlikle K550i tercih etmelisin. zaten şuan W810i kullanıyorsun ve eğer W880i alırsan W810'daki fotoğraf kalitesini çoook ararsın...
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
k 550 derim xenon flaş artısı var
faruk, K550 de xenon yok kardeş, senin kafa başka cihaza gitti bence.
Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps) TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS) R1FA035 & Strong Camdriver v1.1 & W980i Acoustic Mixed Desilver v1.1 Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset
aslında benim için kamera çok önemli değil nikon s200 foto makinamda mevcut çünkü aslında amacım 0 ve 2 yıl garantili bi telefon almak o yüzden çok para vermek istemiyorum çünkü w810iyi 739 liraya almıştım bi daha o kadar yukarılara çıkmamaya karar verdim başka önereceğiniz cihaz varmı sonyericsson olarak?
-Otofocuslu kamera -LED flaş -FM Radyo -Daha büyük ekran -Daha iyi ses çıkışı
w880 artısı
-240 x 320 Piksel daha kaliteli ekran -3G görüntülü konuşma -Çok ince ve hafif,kibar
FİRMWARE:R1FA030 (değiştirmek istiyorum ama değişmiyor) ACUSTİC:W980i_Acoustic_For_K850i_Mixed_Desilverb FLASH MENU:30 TANE CAMDRİVER:W910 BrAzzUkA´s Version v1-1.7_Standard™ FONT:Turkish Participants DİĞER:Walkman menülü,kısayol tuşu sürekli yanıyor