Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG LE46A659 LCD TV aLMaYı DüŞüNüYoRuZ? öNeRiLeRiNiZ....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SAMSUNG LE46A659 LCD TV aLMaYı DüŞüNüYoRuZ? öNeRiLeRiNiZ.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FuLL__MaNiAc

14 Ağustos 2008; 17:33:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE46A659-LCD-TV,5202.html

Bu televizyonu almayı düşünüyoruz...genel olarak uydu yayını izleyeceğiz maçlardaki görüntü kalitesi çok önemli digitürk ve d smart var her 2sindeki hd yayınları izleyebilmekteyiz sizce kullanım amacına uygun bir tvmi? kontrast oranı beni çok cezbetti ve bu nedenle bu ürünü seçtim...eğer sizinde bu fiyatlarda kontrast oranı yüksek uydu yayın kalitesi iyi bir tv biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum...bu tvde 1o bit panel yok bu çok gerkli bir özellik mi uydu yayınları için?
gecenlerde buradaki mağzaları gezdik bir kaç tvye baktık haber yayını veriliyorddu ve haberi metinle anlatıyodu ve bazı yazıları okumak çok zordu bunu görür görmez vazgeçtim bundada o gibi metinleri okumada zorlanırmıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuLL__MaNiAc -- 14 Ağustos 2008; 23:49:48 >

FuLL__MaNiAc

14 Ağustos 2008; 23:29:11 

arkadaşlar bi şüphem var gecenlerde samsungun bazı modellerinin sorunlu olduğunu okumuştum...bu ürünü kullanan var mı herhangi bir sorun yaşayan oldu mu?

{PeGaSuS}

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2008; 1:08:47 

Bende bunun 40' olanını almayı düşünmekteyim..Kullanan varsa ve yorumlarsa ne güzel olur (:

FuLL__MaNiAc

15 Ağustos 2008; 2:22:07 

arkadaşlar araştırmalarıma göre plazma mı alsam die düşünmeye başladım çünkü genelde uydu yayını izleyeceğimiz için daha kaliteli bir görüntüyü en çok plazmada alabileceğimi öğrendim fakat plazmalarda çok enerji harcıyor sizce bu çok fazla kaale alınabilecek bi dezavantaj mı?Maçları çok izliyoruz hangisi daha çok keyif veriri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuLL__MaNiAc -- 15 Ağustos 2008; 2:31:54 >

starsın

15 Ağustos 2008; 2:55:22 

TABIKI PHILIPS PLAZMA ALCAKSIN MAC IZLIYCEKSEN OZELLILEDE PRMIER LIG HAYRANIYSAN

FuLL__MaNiAc

15 Ağustos 2008; 19:00:23 

plazma olarak önerbileceğiniz modeller var mı?

Creapure

15 Ağustos 2008; 23:51:36 

pioneer baslıgına bakmanızı tavsıye ederım ..

508xa ımkan dahılındeyse mutlaka ınceleyın ben de alım asamasındayım fakat kısa sure ertelemek zorunda kaldım..

o baslkıkta 0sedan ıle gorusun fıyat konusunda yardımcı olacaktır..

PSN : Mimar
selcan911

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2008; 1:44:39 

quote:

Orjinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE46A659-LCD-TV,5202.html

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=istanbul+bilisim+merkezi&nr=y&pt=istanbul+bilisim

E6850 / X38-DQ6 / 400 GB SEAGATE HDD / 2*1 GB V-DATA DDR2 / 2MB S3TRİO / TT EUREKA / TAGAN 530W
HEPSİ BİR ŞEREFSİZ TARAFINDAN ÇALINDI
ermanka26

16 Ağustos 2008; 5:35:14 

A659 yeni çıkmış olsa gerek.**** dışında biryerde görmedim daha.

Atam İzindeyiz..

ogameci

16 Ağustos 2008; 11:01:24 

özellik ve fiyat olarak güzel televizyon

// Pioneer 5080XA Plazma // Panasonic 50PX8E Plazma // Bose Cinemate //

> > < <
ogameci

16 Ağustos 2008; 20:19:48 

Fikrimi değiştiriyorum dostum bugun gittim gördüm normal yayında aşırı karıncalanma var artı

insanları şişman gösteriyor umutlu gitmiştim ama gözümden düştü

> > < <
bigmaster077

16 Ağustos 2008; 20:21:07 

plazma alacağıma samsung alırım daha iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

508xa ımkan dahılındeyse mutlaka ınceleyın ben de alım asamasındayım fakat kısa sure ertelemek zorunda kaldım..

TIKLAYIN
SONY 117cm LCD'de SD Yayın*HD Yayın*DVB-T Yayın*PS3 Blu-Ray* 1080p DVD Upscale ve PC *İnceleme
=== SONY LCD & OLED DÜNYASI ===

***46X3500 FULL HD İNCELEME***

FuLL__MaNiAc

17 Ağustos 2008; 13:21:27 

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

plazma alacağıma samsung alırım daha iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

plazma alacağıma samsung mu? dostum pioneer dicektin sanırım..

ogameci dostum ben görüntü kalitesini izlemedim ama sanırım alsaydık bu lcdyi alırdık görün kalitesinin kötü olmasından dolayı plazma almaya karar verdik ve panasonic plazma sparişini verdik umarım görüntü kalitesi iyi olur..

HiGHWAYMOUSE

17 Ağustos 2008; 14:53:07 

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Fikrimi değiştiriyorum dostum bugun gittim gördüm normal yayında aşırı karıncalanma var artı

insanları şişman gösteriyor umutlu gitmiştim ama gözümden düştü

Lcd veya plazma ne olursa olsun 16:9 ekran formatına sahip tüm tv'ler 4:3 yayında görüntüyü yayar ve insanlar şişman gözükür.

Fakat hemen hemen tüm firmaların buna yönelik kısmen de başarılı olan yazılım çözümleri var. Örneğin: Sony'lerde "akıllı" adıyla geçen ayara geçtiğinde görüntüyü yukarı ve aşağıya biraz genişletiyor, biraz da gözün odaklandığı orta bölgeyi sabit tutup yan kısımları yayıyor. Böylece 4:3 yayınlarda çokta rahatsız etmeyen bir formata dönüştürüyor görüntüyü. Adı farklı olsa da Samsung'ta da buna benzer özellik vardır. Bildiğim kadarıyla pioneer plazmalarda da var.

Bu nedenle karıncalanma vs. için bir şey diyemeyeceğim ama "lcd'ler insanları şişman gösteriyor, plazmalar normal.." yaklaşımı doğru değil. Eğer kararına etki eden en önemli faktör bu ise yanlış karar vermene yol açabilir. O yüzden kendimce bu noktaya değinme gereği hissettim.

Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem
Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı
Ölü pixel testi nasıl yapılır?
Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları

ogameci

17 Ağustos 2008; 15:20:22 

quote:

Lcd veya plazma ne olursa olsun 16:9 ekran formatına sahip tüm tv'ler 4:3 yayında görüntüyü yayar ve insanlar şişman gözükür.

Fakat hemen hemen tüm firmaların buna yönelik kısmen de başarılı olan yazılım çözümleri var. Örneğin: Sony'lerde "akıllı" adıyla geçen ayara geçtiğinde görüntüyü yukarı ve aşağıya biraz genişletiyor, biraz da gözün odaklandığı orta bölgeyi sabit tutup yan kısımları yayıyor. Böylece 4:3 yayınlarda çokta rahatsız etmeyen bir formata dönüştürüyor görüntüyü. Adı farklı olsa da Samsung'ta da buna benzer özellik vardır. Bildiğim kadarıyla pioneer plazmalarda da var.

Bu nedenle karıncalanma vs. için bir şey diyemeyeceğim ama "lcd'ler insanları şişman gösteriyor, plazmalar normal.." yaklaşımı doğru değil. Eğer kararına etki eden en önemli faktör bu ise yanlış karar vermene yol açabilir. O yüzden kendimce bu noktaya değinme gereği hissettim.

Dolaşırken aklımda plazma olmadığı için onlara hiç dikkat etmedim ama gelicek hafta sonu kısmetse yine bir tura çıkıcam

ve plazmaları inceleyeceğim umarım yine hayal kırıklığı yaşamam..

> > < <
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SAMSUNG LE46A659 LCD TV aLMaYı DüŞüNüYoRuZ? öNeRiLeRiNiZ.... Sayfa: [1]
Buraya git: