herkeze selam vadofondan 350 dak. paket aldım aldığıma alacağıma pişman oldum..meğersem dak. bazlıymış...karşılıklı yapmış olduğumuz sözleşmede bu belirtilmemiş..buna rağmen bu işten vazgeçemiyorum.. ve bana yardımcı olmadıkları gibi birde masaj atmışlar ''lütfen müşteri temsilcisini arayın şikayetinizle ilgili eksik bilgi var '' diye.. ben onlardan tel beklerken onlar bana mesaj atıyorlar onları arayayım diye..sanki ben vadofondan daha zenginim.... ben bu işten nasıl sıyrılırım..bilen varsa söylesin
biraz zor sıyrılırsın gibime geliyor. keşke daha dikkatli okusaydın. her yerde dakika bazlı olduğunu yazıyor.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.>>>MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ<<<
diyorsunda sence bu önemli bir eksiklik deyilmi kendi bütçemiz açısından.. bakalım ben fazla görüşme yapmak istiyormuyum... bunlar yani vadafone keser gibi hep kendilerine yontuyorlar..tüketici olarak hakkımızı savunabilmemiz gerekmezmi?