Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telekomun Uzun Konuşturan Tarifsine geçen varmı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Telekomun Uzun Konuşturan Tarifsine geçen varmı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muzo86

14 Ağustos 2008; 15:23:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Standart hat abonesiyim ayda yaklaşık 15,00 ytl sabit ücret ödüyordum.

telekomun sitesinden Uzun konuşturan tarifenin yalnızca şehir içinde geçerli olan ve 19,00 ytl sabit ücretli tarifesine geçtim (az önce müracaat ettim).
anlamadığım bir konuyu silere sormak istedim. tabi bu tarifeye geçenler bilgi verirlerse daha iyi olur.

şimdi bu tarifeye geçtiğimde standart hat için ödediğim sabit ücreti yine ödeyecekmiyim yoksa 19,00 ytl dışında (şehirler arası milletler arası ve gsm.görüşmeleri hariç) sabit ücret gelecekmidir.

Elektrik Teknikeri, (A.G-O.G-Y.G pano ve otomatik kumanda sistemlerinde 7 yıllık tecrübe ve AutoCad. >>> MOCKBA >>> (languages >> ingilizce - rusca)
mustafa_(87)

15 Ağustos 2008; 12:51:29 

aynı anda 2 konu açmışsınız

DİSCOVERY WORLD VE SCİENCE NİHAYET TÜRKÇE

muzo86

15 Ağustos 2008; 15:40:47 

yok daha önce yanlışlıkla konu dışına açmıştım oradakini silemedim daha sonrada buraya yeniden açtım mod.larda konu dışındakini buraya taşıyınca iki konu olmuş ama şimdi tek konu diğerini sildiler.

Elektrik Teknikeri, (A.G-O.G-Y.G pano ve otomatik kumanda sistemlerinde 7 yıllık tecrübe ve AutoCad. >>> MOCKBA >>> (languages >> ingilizce - rusca)
uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 12:22:02 

eve bunu bende merak ediyorum.şimdi ben diyelim bu uzun konusturan tarifeye geçtim.ve odeyeceğim miktar 19 ytl+ konuşmaların ilk dakika ücreti olucal değil mi?

yani ayrıyetten bide sabit 13 lira gibi bir sabit ücret falan ödemicez yani?

yada akşam tarifesine geçtim diyelim.ben sadece akşam 6 dan sonra konustum diyelim.bana fatura 19 lira gelicek değil mi?yada gündüzleri de konusursam 19 ytl + sabit hat paketi üzeriden değerlendirme olucak yani?

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
funnygirl

26 Ağustos 2008; 13:54:43 

merhaba ben akşam konuşturan tariye geçtim ilk çıktığında. aynı şeyi merak edip sordum sadece 19 ytl gelecek dediler. gecen ay gelen faturam gündüz konuşmalarım dahil 22,75 ytl.

diğer konu tarifenizi ne zaman değişirseniz değişin , bir sonraki fatura döneminden itibaren gecerli oluyor

uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 14:03:08 

o zaman gayet mantıklı...zaten voip kullanıyorum ev telefonuda boşta durmasın akşamları bi işe yarar.şimdilik avantajlı bir tarife konuşmayanlar için..

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
Radeon***

28 Ağustos 2008; 11:25:49 

Ayrıca bir sabit ücret tabiki yok :) O ücret sabit ücrete tekamül alınıyor ve size hediye veriliyor..
Bence her ikiside (aksam - uzun konusturan) kullanım alışkanlıklarınıza göre oldukça makul güzel tarifeler...

Referanslar : burak9006 , gfb_canoli
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Telekomun Uzun Konuşturan Tarifsine geçen varmı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Apogee GT 1066MHz DDR2
Chaintech Apohee GT Marka 1066MHz 4GB DDR2 Kit
Club 3D HD4870 OC Edition
Club 3D'nin özel fanı ve yüksek saat hızlarıyla gelen HD4870 ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç