Tüm pcmi su soğutmaya bağlamayı düşünüyorum cpumu,ekran kartımı,anakartımı ve harddiskimi bu işlemi yapmam için 1 tane pompa yetermi yeterse kaç L/hr olmalı su kabı hacmi ne olmalı yardımlarınızı bekliyorum
2 sistem derken ne demek istediniz bide benim dediim tek bir anakartın üzerindeki cpuyu ekran kartını chipseti ve harddiski tek bir pompaya bağlayabilirmiyim?
tüm parçaları tek sisteme seri olarak bağlayabilirsiniz ama etkinliğini kaybedecektir ve performanas düşüşü yşanabilir. Benim tavsiyem Laing D5 Vario (ivaki diye bi marka daha var o daha da güçlü sanırım) ile tek sistem kurun gerekirse bileşenleri ayırısınız Mesela 1.sistem;CPU+Moosfetler 2. sistem GPU+çipsetler
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı