Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nasıl Yaparım??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Nasıl Yaparım?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
WantedDanger

14 Ağustos 2008; 14:54:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tüm pcmi su soğutmaya bağlamayı düşünüyorum cpumu,ekran kartımı,anakartımı ve harddiskimi bu işlemi yapmam için 1 tane pompa yetermi yeterse kaç L/hr olmalı su kabı hacmi ne olmalı yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkürler

YasiKa

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 14:57:01 

2 ayrı sistem olsa tüm parçalardan 2.şer tane (2pompa 2 hazne lazım en az 2 radyatör)

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB
YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
WantedDanger

14 Ağustos 2008; 15:29:45 

2 sistem derken ne demek istediniz bide benim dediim tek bir anakartın üzerindeki cpuyu ekran kartını chipseti ve harddiski tek bir pompaya bağlayabilirmiyim?

YasiKa

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 16:11:13 

tüm parçaları tek sisteme seri olarak bağlayabilirsiniz ama etkinliğini kaybedecektir ve performanas düşüşü yşanabilir.
Benim tavsiyem Laing D5 Vario (ivaki diye bi marka daha var o daha da güçlü sanırım) ile tek sistem kurun gerekirse bileşenleri ayırısınız
Mesela 1.sistem;CPU+Moosfetler
2. sistem GPU+çipsetler

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB
YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Nasıl Yaparım?? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Aerocool M40 HTPC kasa
Aerocool'un kübik yapıdaki, çift katlı HTPC kasasını inceliyoruz.
Recom Power Engine 580W PSU
Hybrid soğutma ile derin sessizlik!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir