Arkadaşlar evde High Power 500W PSU var.Makineye yüklenen,sömüren uygulamaları açtığımda yaklaşık harddiskkadar sıcak oluyor.Harddiskim 45/47C.Harddisk biraz daha sıcak ama güç kaynağımda sıcak.Sanırım PSU'nun 6 tane koruması varmış "yüksek akım, gerilim, kısa devre..." gibi.Kısacası bunun harddisk kadar sıcak olması normal mi?Sistemimin 500W'tan daha düşük güç tükettiği düşüncesindeyim.
onun 560w lın versiyonu bende de var oda çok ısınıyor. fanı sürekli son dewirde dönüyor üstekik sistemim sadece 100w çekerken. güya sessiz diye aldım ama eski 2X80 lik fanı olan powerımdan daha çok ses çıkarıyor. çok verimsiz bir psu olduğundan olabilir.
AMD OPTERON 175@2.8GHZ ~ ASUS A8N32-SLI DELUXE ~ MSI 512MB 8800GTS OC ~ CORSAIR 2048MB DUAL 3200 C2PRO 2.3.2.5 ~ SEAGATE 320GB 7200.10 SATA2 ~ PHILIPS 190X6 ~ CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER 560W ~ PLEXTOR PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT
Sıcaklık sorunu benim high power 560W da da var fanı son devirde dönüyor boşta bilgisayarı yüke soktuğumda güç kaynağı sıcaklık korumasına alıp kapatıyor bilgisayarı bu güç kaynağı yüzünden oyun oynayamıyorum.
Sıcaklık sorunu benim high power 560W da da var fanı son devirde dönüyor boşta bilgisayarı yüke soktuğumda güç kaynağı sıcaklık korumasına alıp kapatıyor bilgisayarı bu güç kaynağı yüzünden oyun oynayamıyorum.
Bilgisayarı yüke soktuğunuzda anında mı bilgisayar kapanıyor?
Mesela bir oyun açtınız.Oyunun ana menüsüne gelene kadar bilgisayar kapanmış mı oluyor?Yoksa çalıştırmanızdan itibaren ne kadar süre sonra bilgisayar kapanıyor?
KÖTÜSÜNÜ ALIRSAN TABI ISINIR AL RECOM Power Engine 600W öneririm elektıronuk göstergesi falan cok hos makınada ben kullanıyorum cok super performans verıyor
KÖTÜSÜNÜ ALIRSAN TABI ISINIR AL RECOM Power Engine 600W öneririm elektıronuk göstergesi falan cok hos makınada ben kullanıyorum cok super performans verıyor
SONRADA BANA DUA ET BAK BAKALIM ISINIYORMU
High Power 560W la aynı ürün bu sadece markası değişik görünüşü ve özellikleri aynı amper çıkışları bile aynı.
benim tagan 700W 2X80 MM fan var ses sıfır ve bunun yanında ısınmıyorda nedenmi Kasa masanın üstünde duruyor ve ben her hafta kompressor ile temizliyorum fırçayla en ince ayrıntıya kadar tozlarını alıyorum sadece psu değil komple kasanın ve ısınmadığı gibi resetleme falanda yapmıyor tavsiye edilir