outlet urunmus oem tarzı getiriyorlar zaten 310 artık eski bir model ama kullanıslı..hızlıal a konu ile ilgili bir mail atarsanız ksa surede arıyorlar istediğiniz bilgileri veriyorlar.kutu oalyı belki vergi ile ilgili bir durum olabilir
D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker
Bence kaçırılmayacak bir fırsat baytekin ( garmin ithalatçısı ) firması ile görüştüm ürünün aynı olduğu sadece yüklü bir miktarda sipairş edildiği için özel bir fiyat ile ithal edildiği ve bu nedenle fiyatın bukadar düşürüldüğü söylendi. oldukça tatmin edici bir cevap aldım. hem ayrıca ingiltere haritası yüklü. bence kaçırmayın. ben bir tane aldım içinede avrupa yı kendim yükledim.
avrupayı nasıl yüklediniz? nerden buldunuz? tüm avrupayı kapsıyor mu? teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: garminmaps
Bence kaçırılmayacak bir fırsat baytekin ( garmin ithalatçısı ) firması ile görüştüm ürünün aynı olduğu sadece yüklü bir miktarda sipairş edildiği için özel bir fiyat ile ithal edildiği ve bu nedenle fiyatın bukadar düşürüldüğü söylendi. oldukça tatmin edici bir cevap aldım. hem ayrıca ingiltere haritası yüklü. bence kaçırmayın. ben bir tane aldım içinede avrupa yı kendim yükledim.
Avrupa'da Birleşik Krallık ve İrlanda'yı kapsayan harita da mevcut arkadaşlar.. 3 günlül bir kısa değerlendirme yapınca genelde memnun kaldım diyebilirim. Arada aksamalar oluyor. Onları ayrıca uzun uzadıya sizlerle paylaşacağım.. Ancak hala Türkçe karakter problemini çözemedim. Çözen varda yardım bekliyorum :)
hızlıal dan mı aldın dostum. ben sipariş ettim. gelince senden şu haritayı nasıl yülediğini bi anlatırsın artık.
bende hizli aldan aldım,dün itibariyle elime geçti,biraz kurcaladım açıkçası şu ana kdr olmadı diyeceğim kötü bir yanını görmedim,almayı düşünenlere tavsiye edebilirim,yalnız içindeki sözlükte türkçeye çevirme yok bu tarz programları yükeleyebileceğimiz siteler varmı
bende hizli aldan aldım,dün itibariyle elime geçti,biraz kurcaladım açıkçası şu ana kdr olmadı diyeceğim kötü bir yanını görmedim,almayı düşünenlere tavsiye edebilirim,yalnız içindeki sözlükte türkçeye çevirme yok bu tarz programları yükeleyebileceğimiz siteler varmı
katılıyorum, bulan yada bilen varsa bi söylesin :)
Bu arada arkadaşlar, Ben Hızlıal dan aldım ama kutudan Türkiye sokak detaylı harita(25 il) ve Türkiye karayolları CD ve Türkçe kullanım CD çıkmadı elinde bu ürünler olan varsa, bir yere upload etsede bizde faydalansak.