Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
27.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prvn90 -- 23 Temmuz 2014; 1:20:14 >



  • Yol koşullarının nasıl olduğunu dert etmeyin, tüm mevsimlerde sadece süşünüze konsantre olun.

    Geliştirilmiş ek güvenlik önlemleri Yeni FULL LOGIC DESEN

    C.Drive in Full Logic asimetrik taban deseni C.Drive 2 de daha da gelistirilmis bir mantik ile calisiyor. C.Drive 2 islak ve kuru zeminlerde kanallarin konumlari sayesinde cok daha mukemmel performans verebiliyor.

    Taban deseninde yeralan, 4 ana cevresel kanal (1) ve taban desen merkezinde yer alan spiral formlu bosaltma kanallari (2) suyu suratle ve siddetle bosaltirken ozellikle viraj, donus esnasinda dis omuzda yeralan daraltilmis kanallar ile, ic omuzda yer alan kisaltilmis kesik kanallar kararliligi surekli kilmak uzere dizayn edilmişlerdir. Boydan boya cevresel ana merkez blok kusaginda yer alan elmas bicimli egilmis konik yapilar (3) zemin gerilimini azaltarak duzensiz asinmayi engeller.

    Guvenlik ve Cevre

    Molekul agirligi cok daha yuksek polimerler ve yogunlugu arttirilmis silika ile çok yeni gelistirilmis bir bilesim.

    Yogunlugu arttirilmis silika bir yandan yakit ekonomisi saglayan yuvarlanma direncini azaltirken, mukemmel islak zemin performansi verebiliyor. Birbirlerine orulmus daha uzun polimer yapilari kaucugu daha da saglamlastirarak mukemmel kontrol performansi sunarken ayni zamanda da lastigin km. omrunu yukseltiyor.

    Kusursuz performans ve güvenli sürüşte son nokta:

    Yokohama ZERUMA teknolojisi…

    Yokohama Rubber Co. Tarafından üretilen ZERUMA teknolojisi, her türlü hava ve yol koşullarında lastiğin yol tutuşunu arttırarak sürüş keyfinizi güvenlik ile birleştiriyor.

    Silica maddesi, lastik yapı maddesine eklendiğinde soğuk ve sıcak havalarda bile kauçuğun sertleşmesini ya da çok yumuşamasını önleyerek lastiğin yol tutuşunu artırıyor. Ancak bu madde kauçuk içinde dağılmadığı için, bugüne kadar lastik yapı maddesi olarak kullanımında güçlük yaşanıyordu.

    Yokohama Rubber tarafından yürütülen uzun araştırmalar sonucunda geliştirilen ZERUMA teknolojisi, Silica’nın kauçuk içinde ideal ve homojen dağılımını sağlıyor. Yokohama patentli bu teknoloji, lastiğin yumuşaklığını kontrol ediyor; soğuk kış koşullarında lastiğin yol tutuşunu artırıyor ve ıslak, karlı ve buzlu yollarda yüksek ve dinamik performans sağlıyor. Sıcak yaz yol koşullarında lastiğin çok yumuşamasını engelleyerek aşınmasını azaltıyor. Sıcak ve soğuk hava koşullarında yakıttan tasarruf sağlıyor.


    Kaynak
    http://saglamotomotiv.net/component/k2/item/78-yokohama-c-drive-2.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.