C:\WINDOWS\system32\emwjhniw.dll yüklemede hata belirtilen modül bulunamadı.
biLgisayarı açınca böyLe bir hata çıkıyor .. bi kaç gün önce pc'ye otomatik kapanması için bi kaç proqram yükledim oNdanmıdır??
Büyük ihtimalle Yüklediğiniz prorramları kaldırın, sorun düzelmezse Sistem Geri Yükleme'yi deneyin. Başlat/Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri Yükleme yi seçiyoruz, ileri diyoruz. Karşımıza takvim geliyor burdan istediğimiz tarihi seçip ileri butonlarını tıklayıp bitiriyoruz.
Başlat => Çalıştır => msconfig yaz. Açılan pencereden "Başlangıç"a gel. Otomatik kapanması için yüklediğin programları ve başlangıçta çalışmasını istemediğin programların karşısından tiki kaldır. Tamam seç ve Bilgisayarı yeniden başlat. Tekrar açılışta bir pencere çıkacak. Oradaki seçeneğe tik koy ve tamam de.
Sistem Geri Yükleme'de geçen aya ait bir günü de seçebbilirsin. Yok mu? gerçekten...
Kurcalarken Windows'un kapatma komutu ve konfigirasyonları olan dosyalara zarar vermiş olabilirsin. Denetim masasında güç seçenekleri var, güç seçeneklerini aç, APM seçeneği varsa onu tıkla, oradanda gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir seçeneğini tıkla, büyük ihtimalle sorunun çözülecek.
we bilqisayarı kaptıorm sanki res atmış gibi tekrar açılıor ... :S
Arkadaşım büyük ihtimal pc ne qiren bir türk cmd kodlu bi virüs o dosyayı silmiş olabilir bundan dolayı öyle bir eksik olduğunu işletim sistemi sana bildiriyordur mümkünse başka bir pc den o dosyayı kopyalıyarak olması gereken yere yani C:\WINDOWS\system32\ e yapıştırarak sorunu çözebilirsin... İyi qeceLr