Şimdi Ara

Zyxel P 660 HW-T1 v2 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum, zyxel modem'i ilk aldığımda ayarlamaları eski laptop'umla yaptım...Daha sonra modeli eskidi diye laptopu elden çıkarttım...Şimdi masaüstü bilgisayar kullanıyorum...Ve internete gayet güzel bağlanıyorum... Kablosuz şifresini değiştirmek için modem ayarlarına girdiğimde...Aşağıdaki resimde görünen sayfa çıkıyor...Kısacası içinde Wizard Setup olmayan başka bir sayfa açılıyor...

Aşağıdaki resimde gösterilmiştir...

Kablosuz şifremi değiştirmek için ne yapmalıyım...

Herkese şimdiden teşekkürler....

• quote:

Orjinalden alıntı: pancho villa

Benim sorunum, zyxel modem'i ilk aldığımda ayarlamaları eski laptop'umla yaptım...Daha sonra modeli eskidi diye laptopu elden çıkarttım...Şimdi masaüstü bilgisayar kullanıyorum...Ve internete gayet güzel bağlanıyorum... Kablosuz şifresini değiştirmek için modem ayarlarına girdiğimde...Aşağıdaki resimde görünen sayfa çıkıyor...Kısacası içinde Wizard Setup olmayan başka bir sayfa açılıyor...

Aşağıdaki resimde gösterilmiştir...

Kablosuz şifremi değiştirmek için ne yapmalıyım...

Herkese şimdiden teşekkürler....

Şifre sorunun var. Aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşda forumda konu açmış ona yazmıştım.
    Web Browserin adres satırına 192.168.1.1 yazıp şifre girme ekranını giriyorsun(Bunu biliyorsun zaten). Karşındaki ekranda dört haneli şifre girilmiş olarak görürsün, ancak bu senin girdiğin şifre değil modemin default olarak verdiği şifredir.(Yani 1234). Sen ekranda şifre girilmiş zannederek login olmaya çalışırsan aşağıda ekran gelir ki bu ekranda ayar yapma ekranı değil durum ekranıdır. Onun için yapman gereken tek şey o ekranda gördüğün ve şifre olarak görünen dört haneli noktayı silip şifreni girmenden ibarettir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 13 Ağustos 2008; 15:42:22 >

• Aynı sorun ben de de var ama yazılanları yapmama rağmen sorun devam ediyor . yani modemin içine giremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

eğer giremiyorsan modeme başka şifre koymuşsun demektir. bu şifreyi gir.

eğer bu şifreyide hatırlamıyorsan modemin reset tuşuna 10 sn basılı tut ve modemi fabrika ayarlarına döndür. daha sonra başta söylediğim gibi şifre ekranına 1234 yazıp modeme gir ve kullanıcı adın ve şifrenle modemi yeniden kur. bundan sonra wireless şifresinide değiştirebilirsin.
  • Zyxel HN660 F1Z modeme WPA şifrelemesi yaptığımda kablosuz bağlantı hızı 70Mbits den 54Mbits e düşüyordu.
    Ben de sadece MAC filtresi ile kullanıyorum. Hız da bir azalma yok.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.