Şimdi Ara

1601-1602-1604 Hatalarına Kesin Çözüm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde itunes ile restore yaparken başımıza gelen bu hataların çok kolay çözümü buyrun arkadaşlar

Çözüm:

1. Bilgisayarınızda Başlat > Çalıştır ‘ı açın.
    2. Kutuya aşağıdaki satırı olduğu gibi yapıştırın.
    %appdata%\Apple Computer\iTunes ve enter düğmesine basın
    3. Açılan klasörden Device Support klasörünü açın.
    4. O klasördeki dosyaları silin
    5. Ve son olarak aşağıdaki dosyayı oraya koyun.
    teox12220000_4_Recovery.ipsw

teox12220000_4_Recovery.ipsw dosyası :http://r*pidshare.com/files/136573580/teox12220000_4_Recovery.rar "*" yerine a yazmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teoalp -- 11 Ağustos 2008; 20:31:29 >

• eminmisin olduğuna
  • kendim denedim
  • Dosya şifreli. Şifre nedir?
  • Bu gibi durumlarda linki paylaşan kişinin kullanıcı adını deneyin, genelde işe yarar
  • Aynen
  • özürdilerim unutmuşum ama ilginç bir şifre değildi sonuçta rar şifresi: teoalp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direct3d Hatası Kesin Çözüm!!
    12 yıl önce açıldı
    3005 ve 3007 hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende şifreyi ilk denememde bulmuştum yazmayı unutmuşum :)

Ayrıca işe yarıyor tavsiye ederim herkese.

Teşekkürler.
  • olmuo denedim...
  • yazdıklarımı aynen uygulamalısın kesinlikle düzelir düzelmesse ya sen yanlış birşey yapıyorsun ya da sisteminde problem vardır arkadaşım.çünkü bende böyle düzelttim ve başkaları da böyle düzeltti bana bir sürü teşekkür mailleri geliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: kskobii

olmuo denedim...
  • kardesim bole birseyi koydugun icin bende tesekkur edeim dediklerini harfien uyguluadim hayir daha oncede baska bi yerde gordum yabanci bir forumda ozamanda denedim olmamisti simdi denedim yine olmadi 1601 hatasi aliyorum

bildiginiz gibi dfu ya aliorum ya her zamanki gibi power ve home tusuna basilio tutuyorum 10 saniye elimi powerdan cekiyorum sora home basili tuutyorum bi 10 saniye sora asagida zaten dfu moda da die bulunuo sora itunesu calisitorum msala waiting iphone dio orada 2 saat beklio sora ole beklemeyip kapatiom aciorum direk goruo iphonu restore modunda yanlis bisiimi var
  • DFU mod değil de Recovery moda alıp dene restore yapmayı....Bende DFU modunda 1601 hatası vermişti, recovery'de yaptım oldu, tabi telefonun pwned ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 12 Ağustos 2008; 13:40:20 >
  • telefonumun pwned dediginiz sey hani winpwned den yaptigimiz seymi eger ole ise has been pwneed i yaptim ...
  • Yani en son 2.0 jailbreakli ise telefonun pwned demektir...Dene bakalım bi...
  • 2.0 a gectim ama tabi aktive olarak degil ve bir türlü kurtulamadim sundan simdi denedim the iphone iphone"couldnt not be restored an unknow error occurred(6) hatası verdi...
  • 2.0'da jailbreakli değilsen olmaz recovery mod....Madem hertürlü kutulamadın hatadan,1.1.4'e geri dön,sonra önce 2.0 custom firmware ile restore et,ardından 2.1 custom firmware
    ile restore et....

Buarada iTunes'unun da son versiyonda olduğuna emin ol...(Bunu 2.0 ve üstü versiyon için söyledim,1.1.4'e dönmen için iTunes 7.5 versiyonunu kullanmalısın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 12 Ağustos 2008; 13:57:38 >
  • yok kyle007 kardesim gerek kalmadan yaptim :D benim dfu modu ile alakalı sorunum varmis düzeldi simdi ilgilendigin icin saol teoalp arkadasimzada bole bir bilfigi bizimle paylasitigi icin thanks
  • hadi hayırlı olsun
  • İyi bari hadi geçmiş olsun
  • valla 5 tane vardi 1 i gitti digerlerine gectim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.