Şimdi Ara

793MB SORUNU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 ay önce aldığım Samsung 793MB monitörüm bi sorun vermeye başladı. Ekranda koca koca kahverengi çizgiler çıkıyor. Önceleri sadece bilgisayar açıkken monitörü kapatıp belli bi süre sonra açtığımda oluşuyodu bu çizgiler. Ama iki gündür mönitör açıkken durup dururken oluyor. Ben daha öncede bu mönitörle buna benzer sorunlar yaşayanlar görmüştüm. Ne yapmammı tavsiye edersiniz, garantiye filan mı götürüyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@huz@ -- 11 Nisan 2005, 20:23:41 >

• bende de 793df var hemen hemen aynı sorun var 4 ay oldu alalı. kimseden cevap gelmedi . cevap alırsan iletir misin ? :))
  • formda aciklamislardi. bu uretim hatası imiş. garanti evinize kadar gelip monitoru aliyormus.
    02126303022 samsung monitör destek hatti na bir sorun isterseniz.
  • bende samsung monitörümde sorun yaşamıştım, faturanın bi fotokopisiyle 02126303022 numarayı aradığın zaman, adresini alıyorlar ve kapının önünden (servis yoksa, kargo ile) alıyorlar en fazla 1 hafta içinde ürünün sorununu giderilmiş şekilde tekrar kapına teslim ediliyor. Samsungun bu satış sonrası servisi mükemmel.

üstelik ürünün garantideykende telefon ile takip edebiliyorsun hangi aşamada olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CafeCennet -- 11 Nisan 2005, 21:09:26 >
  • bendede aynı sorun var artifact e benzio o yüzden ekran kartını garantiye göndermiştim
    bi ara üşenmessem arıycam bende
  • belli bir tarihte üretilen samsungları hepsi hatalıdır. monitörde sorun yok. sadece içindeki yönetici chip hatalı basılmış. ditributör firmayı arayın. darkhardware forumlarında öyle yapmışlar ve 1-2 ay içinde taiwana gidip geliyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

belli bir tarihte üretilen samsungları hepsi hatalıdır. monitörde sorun yok. sadece içindeki yönetici chip hatalı basılmış. ditributör firmayı arayın. darkhardware forumlarında öyle yapmışlar ve 1-2 ay içinde taiwana gidip geliyormuş

2 aymı
    naptın ya
    peki monitörün üstüne para ekleyip daha ii bir modelini isteme gibi bir hakkımız varmı hatalı odlugu için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL AV1000 SES SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamlar 2 hafta demişler ama burası türkiye kardeşim. 1 ayda anca gelmiş
  • Bende ondan korkuyorum işte. Eğer bir hemen hallolmazsa o kadar süre monitörsüz
  • eeee.bendede 793mb varrr.ama neyseki sorun yok suann..bende alali 3ay oldu...sizce ilerde sorun yasarmiyim??
  • bir 793mb sorunuda bende, servis 1 ayı bulabiliyor, çok yoğunlar paso arıza. samsunga olan güvenin sarsılda şu monitör olayında.
  • peki üstüne para verip üst modelini istesek direk
  • Bendeki taş gibi maşallah
  • kesinlikle teknik servise gönder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Bendeki taş gibi maşallah

nazar boncuğu takmayı unutma...
  • şimdi bu yeni samsung 793 mb ler sorunlumu yaaaaa
    koskoca samsung firması nasıl böyle bi hata yapar yaaa
  • Benim 793 Mb da aynı dertten servis te şu anda, yepyeni aletin ellenmesi hiç hoş deil ama başa geldi bir daha...
  • Belli bir tarihten sonra üretilen yeni modellerde bu sorun var.. Servisi arıyorsunuz gelip alıyorlar ortalama 8 gun içinde evinize geri geliyor monitor..
    telas yapmayın....

SAMSUNG gibisi yok.. Bunuda unutmayın

• benim monitordede aynı hata var en kısa zamanda samsunga baş vuracağım.
    arkadaşım la beraber almıştık bilgisayarları onun monitoru böyle bir hata vermiyor( ekranda çizgiler oluşuyor, yazılar sağ doğru süzülüyor, titriyor , gözleri yoruyor)
    benim monitor eylül çıkışlı arkadaşin ki kasım çıkışlı ... bilgilerinize arz ederim
  • aynı hazin son beni de bekliyor mu acaba?

monitorün çıkış tarihini nasıl öğreniriz bu arada ben alalı 1 ay oldu ama çıkış tarihini bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.