Şimdi Ara

###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oyunu tanitmaya baslamadan once bilmelisiniz ki oyunun turkce eklentilidir bu yuzden oynanmasi zevkli ve oyunun cozulmesi kolaydir

    Site :http://tr.florensia-online.com
    Download :http://tr.florensia-online.com/pages/guides-download



    MESLEKLER:

    Explorer

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Okyanusta bir nokta gibi duran o bilinmez adada neler sakli? Kapali bir tapınak mi, unutulmus bir şehir mi yoksa tarihi bir miras mi?

    Dunya üzerindeki gizli kalmış tüm sırları cozmek Explorer’in görevidir. Diğer mesleklere göre Explorer’ların define bulma ve kapalı kutuları açma yetenekleri daha gelişkindir. Bundan başka, düşmanı uzak mesafeden fark edebilir ve süratle saldırabilirler.

    Aslında Explorer’lar, bu özelliklerine güvenmelidirler çünkü, hem defans güçleri düşüktür hem de çevikliklerini ve ses çıkarmadan hareket edebilme özelliklerini yitirmelerine yol açacak olan ağır silah ve zırhları maalesef kullanamazlar. Düşmanlar etrafı sardığında, defans güçleri sınırlı olan Explorer’lar, en çok tehlike altında olanlardır.

    Bu yüzden, Explorer’lar savaşta silah olarak uzun mesafede ateşli silah, kısa mesafede ise light one-handed sword(tek elle kullanılan hafif bir kılıç) tercih ederler.


    Elemantalist

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Elemantalist’ler, güçlü saldırı büyüleri yerine, başka yeteneklerle doğmuşlardır. Doğadaki tüm varlıkların sesini duyabilir, onlarla konuşabilirler.

    Ellerinde healing (iyileştirme) yeteneği vardır. Öte yandan, ölüleri yeniden canlandırabilme yeteneğine sahip oldukları gibi, doğanın yıkıcı güçlerini, yoldaşlarının yararına kullanabilirler fakat doğanın karanlık güçleri sınırlıdır. Bu yüzden Elemantalist’ler güçlerini düşmana ilk saldırıyı yapmakta kullanmaktansa, tehlikedeki müttefiklerini korumak adına kullanmalıdırlar.

    Elemantalist’ler nispeten zayıf saldırı ve defans güçlerine sahip olmalarına karşın, çok az parti onlar olmadan ayakta kalabilir. Onlar, çok kıymetli healer’lardır (iyileştiricilerdir). Birçok silahı kullanabilme özellikleri olmasına karşın, onlar doğayla olan iletişimlerini güçlendiren Kiriad’ı tercih ederler.


    Mercenary

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Mercenary’ler, zayıflara güçleriyle destek olurlar. En büyük ödülleri masumları korumaktır ama asla başka bir hazineye hayır demezler. Sadakat en büyük vasıflarından biridir. Müttefiklerinin yanında olmak, onları asla tereddüde düşürmeyecektir.

    Başka hiç bir savaşçı onların cesurluğuna, olağanüstü kabiliyetlerine ve defans güçlerine yetişemez. Yürekleriyle ve ruhlarıyla cesaret verir, zafere doğru yol alırlar. Bunun sayesinde, türlü türlü silahlarla donatılmış olarak, düşmanlarına vahşi çığlıklar arasında ölümcül darbeler indirirler.

    Hasımlarının kasten dikkatini çeker, yoldaşlarını kendi bedenleriyle saklar ve korurlar. Dövüşmeye ve savaşmaya konsantre olduklarından dolayı, büyü saldırılarına karşı zayıftırlar.

    Defans güçlerini daha da kuvvetli kılmak için, Mercenary’ler, hareket kabiliyetlerini kısıtlamayan, kısmen metal ağırlıklı kıyafetlerle zırhlandırılmışlardır. Eğer,ellerinde bir heavy two-handed Sword(iki elle kullanılan ağır kılıç)veya bir one-handed Sword(tek elle kullanılan kılıç) ve large shield(büyük kalkan) olursa, savaşırken en iyi performanslarını sergilerler.


    Noble

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Duyarlı Noble’lar, kökleri tarih öncesi zamanlara dayanan sihirli güçlerle donatılmıştır. Bu yüzden insanlar onlara gerçek birer aristokratlarmış gibi davranırlar.

    Büyük bir çoğunluğuna sahip oldukları sihirli güçler, atalarından miras kalmıştır. Ama nadir olarak karşılaşılsa da, bazen sıradan insanlar arasında da sihir yetenekleri ile doğan bebekler olmaktadır. Halktan gelenlerin aksine, sihir kabiliyetlerini geliştirebilmek için ancak özel seçilmiş bazı kişilere açık olan, sıkı bir eğitim programından geçerler.

    Aynı anda birçok düşmana birden saldırabilme özellikleri olan Noble’lar, saldırının ardından teleport olarak(ışınlanarak) düşmanlarının kafalarını karıştırırlar ve yoldaşlarına saldırı imkanı sağlarlar.

    Şüphesiz çok güçlüdürler ama rahatça cast(büyü) yapabilmek için, ağır koruma giysileri giyemezler. İyi bir büyücü, seri saldırı anında, mana durumunu kontrol altında tutabilmelidir. Zarif kıyafetleri ve Kiriad staff(asası) ile herkesin dikkatini üzerlerine toplarlar.


    GEMİLER :

    Armored Ship/İronclad

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###
     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Zırhlı Gemi
    Güçlü bir zırh ve değişik defans yetenekleri ile Armored Ship’ler(Zırhlı Gemiler), partileri düşmanlardan korur. Zaman zaman düşman kamplarına, rakipleri yok etmek için o büyük mahmuzlarıyla saldırırlar.


    Big Cannon Ship/Battle Ship

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###
     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Büyük Top Gemisi / Savaş Gemisi
    Termik güç ile donatılmış silahları ile uzun mesafeden düşmana çok büyük hasar verebilen bu gemileri sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.Muazzam deniz toplarıyla, çok geniş alanlarda ciddi hasara yol açarlar


    Torpedo Ship/Assault Frigate

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###
     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Torpido Gemisi / Saldırı Fırkateyni
    Saldırı ve savunma gücü düşük olmasına rağmen, yüksek hızları gerillacı stratejilere uygundur. Önündeki torpidolar sayesinde, düşmana ciddi hasar verir.


    Shock Ship/Ram

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###
     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Darbe Gemisi / Şahmerdan
    Savaş saldırılarında güçleri en üst düzeyde olan bu kısa/uzun mesafe çok işlevli gemiler, düşmanlara her nevi deniz silahıyla saldırabilirler. Ön tarafındaki darbeci boynuzlar sayesinde, ciddi hasarlar verirken, hızla yer değiştirebilirler.


    Manintanence Ship/Logistic Support Ship

     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###
     ###Florensia Online Genis Baslangic Rehberi###


    Bakım-Onarım Gemisi / Lojistik Destek Gemisi
    Bu gemiler, diğer gemileri çeşitli tamir cihazlarıyla ve pozitif buff yaparak tamir ederler. Savaş sırasında müttefiklerini korumak için, yaklaşmakta olan düşmanı su altına mayınlar yerleştirerek geciktirirler.



    PUANLAR(STATLAR) :

    STR - Strength: Yüksek ölçüde, karakterin fiziksel saldırısını etkiler
    DEX - Dexterity: Saldırıların başarı şansı ve düşman saldırılarını önleme şansını artırır
    CON - Constitution: HP geri kazanım oranı ve maksimum HP değerini artırır.
    LUK - Luck (Oyuncular tarafında değiştirilemez): kritik saldırıların hasarı artırır.
    INT - Intelligence: Büyü saldırı ve fiziksel yeteklerin saldırı gücünü artırır.
    WIS - Wisdom: MP geri kazanım oranı ve maksimum MP değerini artırır.
    VOL - Volume: Karakteriniz saldırırken kritik saldırı oranınızı etkiler.




    Umarim isinize yariyacak bilgiler vermisimdir arkadaslar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 11 Ağustos 2008; 17:12:39 >



  • eline sağlık güzel anlatmışsın bende şu oyunu deniyecektim aslında buradaki bilgiler baya yararlı olur
  • Devil sen hala oynuyomusun
  • eh kısmen oynuyom yani arada bir giriyom ama yine baslicam sen gittikden sonra bayagi kastik ben yeni merc actim 17 oldum tayfun yani typhoon 34 oldu deynekci 32 oldu
  • Tebrik ederim güzel bi konu olmuş
  • sagolun
  • Eline sağlık. Güzel olmuş.
  • Oyuna girdim. Oynamak istiyorum ama doğduğum yerden itibaren dolaşmama rağmen kimseye rastlamadım. Bu oyun boş mu yoksa dolu olan başka bölgesimi var anlamadım :d Merkezi dolu bir yeri var mı bu oyunun ? Oynasam sanki savaşacak kimseyi bulamayacakmışım gibi..
  • oyunda pek fazla kişi olmuyo ama sehirlerde birilerini görmen lazım görmüyorsan sende sorun olabilir belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.