Şimdi Ara

323 KÜTAHYA HAVACILAR BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
1
Favori
16.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yer hersey gusell.ama dagıtım olmasaa ordan daha ıyı olurdu.ıyı yerı bırakmak ıstemıyom.torpıllımıysızz
    ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER
  • Simdi toplam kac kisiyiz burdan. Herkes Belitrsin, bide nerede oturuyorsunuz onuda yazın.. ona gore olmadı beraber gidelim....
    ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: [EmraH]

Ben antalyadayım otobüs prblem olcak gıbı saatle uymuyo buyuk ıhtımalle araba kıralıcaz ailemle birlikte gidicem

Tamam iste bende alanyadayım. Sen ne zaman yola cıkacan??
  • selam kutahyaci arkadaşlar bende 315 kısa dönem olarak kutahya da yaptım acemiliği bu siteden yazışıyorduk bizde bir zamanlar eski günler aklıma geldi kütahya hava er eğitim ile ilgili sorusu olan arkadaşım varsa yardımcı olmaya çalışırım kendi çapımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersen

selam kutahyaci arkadaşlar bende 315 kısa dönem olarak kutahya da yaptım acemiliği bu siteden yazışıyorduk bizde bir zamanlar eski günler aklıma geldi kütahya hava er eğitim ile ilgili sorusu olan arkadaşım varsa yardımcı olmaya çalışırım kendi çapımda

s.a. usta nasil bi yer biraz bilgi versen ortam komutanlar falan nasil bi de kaç gun suruyoki acemilik??
    oranın bi güzel yanı daha var akşamları bir minibus dolaşıyor yatakhanelere falan geliyor dürüm içececek falan satıyorlar baya güzel oluyor bide haftasonları maça izlemeye giderdik sinema salonunda 50 kuruştu biletler
    gerçekten güzel biyer ama askerlik işte yinede kendinizi rahat diye şartlandırıp gitmeyin derim ben

erzurumlu323 kardeş selamlar kütahyada biz 35 gün acemilik yaptık
    oraya düşenlerin yüzde 90 dan fazlası dagıtıma gidiyor ben oradan bursaya gönderilmiştim bide güzelliği acemilige başladıktan ortalama bir hafta sonra herkesin gidecegi yerler asılıyor ..
    imkanları çok güzel biyer komutanlar falanda fena değil
    oranın bi güzel yanı daha var akşamları bir minibus dolaşıyor yatakhanelere falan geliyor dürüm içececek falan satıyorlar baya güzel oluyor bide haftasonları maça izlemeye giderdik sinema salonunda 50 kuruştu biletler
    gerçekten güzel biyer ama askerlik işte yinede kendinizi rahat diye şartlandırıp gitmeyin derim ben

çok sagol hocam Allah razı olsun.... yok canim ne kadar güzel de olsa adı üstünde askerlik geride gözü yaşli onca insan..... neyse tekrar çok sağol verebileceğin başka bilgi olursa çok sevinirim çok saol

• rica ederim allah gidecek tüm arkadaşların yolunu açık etsin
    askerliği zamanında çok kafaya takıyordum ama önemli olan başlamak gerisi geliyor ilk günler biraz sıkıntıdırda sonradan alışıyor insan zaten haftasonları da baya rahat geçer bide kütahyanın havası çok degişken bi güneş açar bi yagmur yagar geceleride soguk olur ben çok fena hasta olmuştum dikkat edin derim ben
    ilk gün evrak kayıtları valiz kontrol saç kesimi aşılar bir sürü iş çok sıkılıyor insan ama sonrası rahat bide kan gurubunu bilmiyorsanız öğrenin derim ben tabi belge istiyorlar bilmek yetmiyor bilmeyenlerinkini ücretsiz test yapıyorlar ama çok kalabalık oluyor bende bilmeden gitmiştim o kadar sıra bekledik.
    birliğin içinde çok büyükte bir kafeterya var içinde internet kafeside var ama internet yok sadece oyun oynamak amaçlı haftasonları orayada gidersiniz kütüphanesi var kitap veriyorlar isteyene sosyal imkanları çok güzeldir

hatta muze bile var birlikte.bize dünyada tek içinde muze olan askeri birlik burası demişlerdi komutanlar yemedilerse bizi
    birçok okul arkadaşımla aynı dönem askere gitmiştim anlattıklarını duyunca emin oldumki en iyisi kütahyadır
    oraya gelenlerin çogu torpillidir diye bir efsanede var ama ne kadar dogru bilemem benimki tamamen şans olmuştu

• quote:

rica ederim allah gidecek tüm arkadaşların yolunu açık etsin
    askerliği zamanında çok kafaya takıyordum ama önemli olan başlamak gerisi geliyor ilk günler biraz sıkıntıdırda sonradan alışıyor insan zaten haftasonları da baya rahat geçer bide kütahyanın havası çok degişken bi güneş açar bi yagmur yagar geceleride soguk olur ben çok fena hasta olmuştum dikkat edin derim ben
    ilk gün evrak kayıtları valiz kontrol saç kesimi aşılar bir sürü iş çok sıkılıyor insan ama sonrası rahat bide kan gurubunu bilmiyorsanız öğrenin derim ben tabi belge istiyorlar bilmek yetmiyor bilmeyenlerinkini ücretsiz test yapıyorlar ama çok kalabalık oluyor bende bilmeden gitmiştim o kadar sıra bekledik.
    birliğin içinde çok büyükte bir kafeterya var içinde internet kafeside var ama internet yok sadece oyun oynamak amaçlı haftasonları orayada gidersiniz kütüphanesi var kitap veriyorlar isteyene sosyal imkanları çok güzeldir

hatta muze bile var birlikte.bize dünyada tek içinde muze olan askeri birlik burası demişlerdi komutanlar yemedilerse bizi
    birçok okul arkadaşımla aynı dönem askere gitmiştim anlattıklarını duyunca emin oldumki en iyisi kütahyadır
    oraya gelenlerin çogu torpillidir diye bir efsanede var ama ne kadar dogru bilemem benimki tamamen şans olmuştu

yok abi bizde de torpi falan tahdiri ilahi işte.... anlamadım kusura bakma kan grubumu biliyorum ehliyette yaziyor o yetmez mi yeniden mi bi belge almam lazim kan grubu için gitmeden

• yok hocan ehliyette yazıyorsa gerek yok zaten o tarz bir belge istiyorlar bizim kimlik te yazmıyordu ehliyette yoktu onun için tekrar test yaptılar

ehliyet varsa ordan bakar yazarlar senin için sorun olmaz

yok hocan ehliyette yazıyorsa gerek yok zaten o tarz bir belge istiyorlar bizim kimlik te yazmıyordu ehliyette yoktu onun için tekrar test yaptılar

ehliyet varsa ordan bakar yazarlar senin için sorun olmaz

TEKRAR TEKRAR ÇOK SAOL
  • Sağlam yere benzıyo inş orda kalırız dagıtımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: [EmraH]

Sağlam yere benzıyo inş orda kalırız dagıtımda

havacının heryeri çok rahattır

HER ANANIN OĞLU
    ASKER OLUR AMA
    HER KIZIN SEVDİĞİ
    HAVACI OLAMAZ
    VATAN FEDAİSİ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.