Şimdi Ara

iPhone 3G 16 GB 1400 YTL [En Düşük Fiyat] SON 2 tane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane açılmamış kutusunda iPhone 3G 16GB beyaz geldi elime. Bir kaç yere ilan verdim bakalım kim daha çabuk davranacak..

Denizli'den kargo alıcıya aittir! TAKAS yoktur! PAZARLIK YOKTUR!.

EN DÜŞÜK FİYAT!

KAYITSIZDIR! Bu fiyattan düşüğe veren var mı? Bilgilendiriniz..

CİDDİYSENİZ PM ATINIZ!

Önce paranın hesabıma geçmesi sonra kargolama gerçekleşecektir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 10 Ağustos 2008; 18:26:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• benim hp pavilinon dv6000 den daha pahalı acaba buna bu kafdar para veren birisi varmıdır cok merak ediyprum gecen bi gaztenin teknoloji bölümünde okudum bu iphone 3g den almamanın 25 tane nedenini yazmıştı adam yinede hayırlı satışlar zevkler ve renkler tartışılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcracker -- 10 Ağustos 2008; 3:44:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcracker

benim hp pavilinon dv6000 den daha pahalı acaba buna bu kafdar para veren bi enayi varmıdır cok merak ediyprum gecen bi gaztenin teknoloji bölümünde okudum bu iphone 3g den almamanın 25 tane nedenini yazmıştı adam yinede hayırlı satışlar zevkler ve renkler tartışılmaz

üstadım hem enayı dıyosun hem zevkler ve renkler tartısılmaz dıyosun

bu işler görecelidir kişiye göre değişir bence enayi yazısını kaldır

• Evet var merak eden arkadaşım.
    2 tane sattım forumdan 1250 dolara.
  • marifet gibi soyluyo bide evet var diye... para kazandigi insana enayi yakistirmasi yapiyor, bizim millet boyle iste
  • yediği tasa tükürenler gibi ne olacak ..
  • Forumda 3-4 bedavacı var resmen biraz utanmasalar 1.400 e alınan cihazı "bana 900 e ver" diyecekler!

Unutun beyler öyle 900 leri 1000 ytl lere 3G 16 GB iPhone u. Bugünün şartlarında en ucuz satan adam işte fıstık gibi fiyat alın işte daha ne bekliyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Benim aldığım fiyat belli. Bana kalan ise o devede kulak misali. Ne yapayım yani nasıl 900 e satabilirim? Aklım almıyor. 900 gibi bir fiyat 2-3 ay önce 16 gb ilk versiyona satılan fiyattı. Bundaki anlaşma davalarını biliyorsunuz. İsteyen varsa direk hesabıma aktarsın, sonrasında kargolamayı yapayım. Anlatabildim mi?

• walla helal olsun bu parayı bu cihaza veren kişiye ne diyeyim :) hayırlısı olsun saygılar hayırlı satışlar
  • Forum dışından bir arkadaşa satılmıştır! 2 tane kaldı. Alacaksanız çabuk olun!

• quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

Yani kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Benim aldığım fiyat belli. Bana kalan ise o devede kulak misali. Ne yapayım yani nasıl 900 e satabilirim? Aklım almıyor. 900 gibi bir fiyat 2-3 ay önce 16 gb ilk versiyona satılan fiyattı. Bundaki anlaşma davalarını biliyorsunuz. İsteyen varsa direk hesabıma aktarsın, sonrasında kargolamayı yapayım. Anlatabildim mi?

alis fiyatin kac acaba? gizli tutmak istersen anlayis gosteririm, cunku meraktan soruyorum...

Simdi kendimce dusunuyorum, bireysel olarak 450 dolara alinabiliyor ama bi tane. Eger daha fazla almak istenirse 700-800 dolar arasinda ebayde sifir olarak bulunuyor. 800 dolar 960 milyon eder 1250'ye satsan bile telefon basina 300 milyon kar var. satilmaya caisilan fiyat 1400 o da eger insafliysa senin gibi... 450 milyon kar ne guzelmis ya...

Eger yukarda yaptigim kabataslak hesap yanlissa beni bi bilgilendirirmisin bende sana hak vereyim. Hakketen kar marji dusukmus diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

Yani kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Benim aldığım fiyat belli. Bana kalan ise o devede kulak misali. Ne yapayım yani nasıl 900 e satabilirim? Aklım almıyor. 900 gibi bir fiyat 2-3 ay önce 16 gb ilk versiyona satılan fiyattı. Bundaki anlaşma davalarını biliyorsunuz. İsteyen varsa direk hesabıma aktarsın, sonrasında kargolamayı yapayım. Anlatabildim mi?

alis fiyatin kac acaba? gizli tutmak istersen anlayis gosteririm, cunku meraktan soruyorum...

Simdi kendimce dusunuyorum, bireysel olarak 450 dolara alinabiliyor ama bi tane. Eger daha fazla almak istenirse 700-800 dolar arasinda ebayde sifir olarak bulunuyor. 800 dolar 960 milyon eder 1250'ye satsan bile telefon basina 300 milyon kar var. satilmaya caisilan fiyat 1400 o da eger insafliysa senin gibi... 450 milyon kar ne guzelmis ya...

Eger yukarda yaptigim kabataslak hesap yanlissa beni bi bilgilendirirmisin bende sana hak vereyim. Hakketen kar marji dusukmus diye.

Arkadaşım en düşük fiyatı veriyorum forumda gelmiş bana insansız gibi bir taş atıyorsun.Anlamıyorum bu insanları.. Alış fiyatım 1350 Ytl. yani 1150 dolar. Ben kaça satıyorum? 1400 YTL! O dediğin karları ABD'den getiren arkadaş yapıyor ben değil.Ben sadece arada aracıyım. Aracı olduğum içindir ki 3 telefondan 150 gibi ucuz bir karım var. Yoksa iPhone satma meraklısı değilim. Sizin bu haksızca yaptığınız eleştirileri ben haketmiyorum. Ve istesem 1500'e de satarım,alanda gayet olur. O parayı veren pasaportada sahiptir ki 5 ytl e gidip kayıt ettirebilir. Ama benim yükseklerde gözüm yok. Çünkü ben getirmedim telefonu,sadece alıcı buluyorum ve satıyorum. Anlatabiliyor muyum? ABD'den getiren ben olsam yaptığınız eleştiride haklısınız derim ama şu durumda yaptığınız çok ayıp.Ve gelip benim ilanımda böyle bir kirlilik yaratıyorsunuz durduk yere. Başkası daha yüksek fiyata satıyor neden gidip onlarada aynısını yapmıyorsunuz ve bak 1400 e satan var sen neden öyle satmıyorsun demiyorsunuz o zaman. Nedir yani? Düşük fiyata satmak kalitesiz gibi mi gösteriyor elindeki malı yoksa daha mı suçlanabilir ezilmesi müstehak mı ediyor adamı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 10 Ağustos 2008; 21:01:43 >

• ben senin ilaninda kirlilik falan yapmiyorum, hatta elestiri bile yapmiyorum... guzelce alis fiyatini sordum sana. Sende mallarin senin olmadigini sadece araci oldugunu soyledin 50ytl kar yaptigini soyledin... ortada bi ayip faln yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

ben senin ilaninda kirlilik falan yapmiyorum, hatta elestiri bile yapmiyorum... guzelce alis fiyatini sordum sana. Sende mallarin senin olmadigini sadece araci oldugunu soyledin 50ytl kar yaptigini soyledin... ortada bi ayip faln yok.

Neyse tamam eleştiri bile yapmadın.Öğrendin mutlusundur umarım. Ayrıca kirlilikte yapmadın. Yok hiçbirşey yapmadın zaten..

• Iphone 3G satan kişilerin
    ilanlarını rahat bırakın...
    Olayınız uzanamadığınız ciğere mundar mı demek çözemedim ben...
    Kalkmış bir terbiyesiz, müşterilere enayi dediğimi düşünmüş...
    Ya gidin bu forumdan gidin!
  • Milletin karını bile hesaplayan nerden aldığını bile söylemeye cüret eden (nerden biliyorsa) madem bu kadar ZEKi ve AKILLI neden aynı şekilde kendi de almıyor ve kar etmiyor? Bu soruma o şahıslar tarafından CEVAP lütfen!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.