Şimdi Ara

Komple DVD'yi AVİ'ye Çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
38.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aynı Nero da MP4 olduğu gibi DVD deki filmi hiç bozmadan istediğimiz özellikler ile Avi ye çevirecek bir program arıyorum. Total video conventer Avi ye çeviriyor ama DVd den çevirmiyor. MP4 player aldım mp4 desteklemiyor. avi destekliyor...

• www.katz.cd git.

alldj dvd ripper VE

dvdfab platinum ara

alldj ripper kolay kullanımlıdır. kur. ilaçla. (ilacı beraber gelir katz dan indirdiğinde) sonra da dvd ni avi (ya da başka formata) çevir.

dvdfab platinum un son sürümü de çok iyidir.

kolay gele
  • xilisoft DVD ripper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

xilisoft DVD ripper

Abi bu yazdığınız programların hepsi tek parça halinde .avi olarak mı çeviriyor.

Birde xilisoft DVD ripper ImTOO ile aynı.
  • Abi bu yazdığınız programların hepsi tek parça halinde .avi olarak mı çeviriyor.

Dvd içinde kaç adet .vob formatında dosya varsa o kadar çevirir. Birde xilisoft DVD ripper platinium dvd riplerken en güzel görüntüyü alabileceğin programdır,tabii codec ayarlarını yükseltip, riplediğiniz dosyanın boyutunun büyük olmasını göze alacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memoberk

Abi bu yazdığınız programların hepsi tek parça halinde .avi olarak mı çeviriyor.

Dvd içinde kaç adet .vob formatında dosya varsa o kadar çevirir. Birde xilisoft DVD ripper platinium dvd riplerken en güzel görüntüyü alabileceğin programdır,tabii codec ayarlarını yükseltip, riplediğiniz dosyanın boyutunun büyük olmasını göze alacaksınız.

Yine yukarıda yazılmış olan bir programı kullanıyorum şuan. DVDFab Platinum Ripper. İnanılmaz güzel birşey. Arayan varsa tavsiye ederim. Biraz uzun sürüyor ama buna değiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: köroğlu__

Arkadaşlar aynı Nero da MP4 olduğu gibi DVD deki filmi hiç bozmadan istediğimiz özellikler ile Avi ye çevirecek bir program arıyorum. Total video conventer Avi ye çeviriyor ama DVd den çevirmiyor. MP4 player aldım mp4 desteklemiyor. avi destekliyor...

o zaman sen mp4 değil avi player almışınn yaaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

quote:

Arkadaşlar aynı Nero da MP4 olduğu gibi DVD deki filmi hiç bozmadan istediğimiz özellikler ile Avi ye çevirecek bir program arıyorum. Total video conventer Avi ye çeviriyor ama DVd den çevirmiyor. MP4 player aldım mp4 desteklemiyor. avi destekliyor...

o zaman sen mp4 değil avi player almışınn yaaw

Evet öyle oldu. MP4 desteklemiyor aldığım MP4 player. Avi destekliyor bende onu kullanıyorum.

• format factory

ücretsiz program olması avantaj bi sorun olursa pm den söle
  • günahını almışsın total video converter da dvd den aviye çevirir import files seçeneği ile dvd deki *.vob dosyalarını gösterirsen aviye çevirir (bendeki 3.11 versiyonu çeviriyor)
  • En iyisi AutoGrodion Knot 2.45 onu dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

günahını almışsın total video converter da dvd den aviye çevirir import files seçeneği ile dvd deki *.vob dosyalarını gösterirsen aviye çevirir (bendeki 3.11 versiyonu çeviriyor)

evet gördüm çeviriyor ama 5 yada 6 tave vob dosyası varsa 5 yada 6 tane avi dosyası oluyor. Bu programlar sadece 1 tane dosya oluşturuyor. Daha rahat. Ama total video converter de çeviriyor.
  • Kolay bir program istiyorsan Magic DVD Ripper'ı denemeni öneririm:

http://www.magicdvdripper.com/
  • Keşke Nero .avi ye çevirebilseydi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

xilisoft DVD ripper

Birde xilisoft DVD ripper ImTOO ile aynı.

bu söylediğim program adı üztünde DVDripper.ister terk parça halinde yaparsın istersen parça parça.DVD mi sürücüye koyuyorum.open diyorum sürücüyü gösteriyorum(ister ifo dosyasını göster,istersen sadece klasörü yani sürücüyü olduğu gibi),o kendi buluyor zaten.sonra DVDde boyutu en büyük olan videoyu seçiyorum(boyutundan filmin vb.nin tamamının olduğu anlaşıyor.anlamasan bile önizleme yapapbiliyorsun.)sonra start rip diyorum.tabi önemli bir nokta var avi'ye çevirirken hedef olarak ram değil HDD'yi gösterin yoksa bilgisayarınız tospağaya döner şahsen bu kötü tecrübeyi yaşadım.

14 gün gecikmiş cevap için sry.

• alldj dvd ripper VE kullandım ilacıyla beraber katzdan indirin.
    Görüntü kalitesi ve ses süper. Çokda hızlı çeviriyor 50 dklık videoyu 20 dkda çevirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.