Şimdi Ara

p5q pro expres gate not inst.. hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldım kartı p5q pro pc ilk açıldığında expres gate yüklenmedi diyor. Bu konuda napabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ouz369

Arkadaşlar yeni aldım kartı p5q pro pc ilk açıldığında expres gate yüklenmedi diyor. Bu konuda napabilirim.

AHCI veya Raid kullanıyorsanız kullanamıyorsunuz Sabit Disk'inizi Bios'dan IDE olarak seçerseniz açılıyor.
    Olmadı clear cmos yapın düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 9 Ağustos 2008; 14:02:58 >
  • Bigmucit arkadaşım teşekkür ederim. Bi sorum daha olucak anakart cd sinin içinde epu-engine diye bi program var ya fan ayarlarını fln yapıosun. Ordan vga yı seçince vga not installed dio. En günce sürümü yüklü kartın. hd4850 var kart. Bunada yardımcı olursan sewinirim
  • HD4850 yeni bir kart oldugundan program tanımamıştır büyük bi ihtimalle. Asus un sitesinden programın güncel versiyonunu indirirsen belki HD4850 destegi gelmiş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

HD4850 yeni bir kart oldugundan program tanımamıştır büyük bi ihtimalle. Asus un sitesinden programın güncel versiyonunu indirirsen belki HD4850 destegi gelmiş olabilir

Teşekkürler deneyeceğim...
  • quote:

Bigmucit arkadaşım teşekkür ederim. Bi sorum daha olucak anakart cd sinin içinde epu-engine diye bi program var ya fan ayarlarını fln yapıosun. Ordan vga yı seçince vga not installed dio. En günce sürümü yüklü kartın. hd4850 var kart. Bunada yardımcı olursan sewinirim

Yanlış hatırmalıyorsam sadece Asus markalı kart'lara ASUS VGA Smart Doctor eklentisi ile destek verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 9 Ağustos 2008; 16:37:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouz369

Arkadaşlar yeni aldım kartı p5q pro pc ilk açıldığında expres gate yüklenmedi diyor. Bu konuda napabilirim.

ouz369 kardeş aynı soruları ben de sortacaktım sen benden önce açmışsın iyi olmuş ;) anakartın içindeki o salak programı (EPU Engine) yükleme anakartı yükle sadece çok gereksiz bir programı overclock olayını tek tıklamayla yapıyosun hiç gerek yok.bir ikincisi senin pc de benimkisi gibi abartılı bir şekilde geç açılıyomu benimki çok geç açılıyo ASUS ekranında bekliyorum XP ekranında bekliyorum dayanamadım gittim Vatan'a bugün verdim Teknik Servise bakalım arıza çıkacak mı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun benimde başım da arkadaşlar. formaları takip ettim her denileni yaptım hdd yi değiştirdim. ide yaptım biosu sıfırladım bios güncelledim asusun sitesiden ama nafile yok yok yok express gate error diyor ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevirim saygılar ....
  • 1. expressgate in yüklü olduğundan eminmisiniz?
    2. internetten son sürümünü çekip yükleyin

snandkmn@
    o programın işlevini doğru bildiğine eminmisin?? çok gerekli ve yararlı bi program. keşke her firmanın anakartında böyle bi program olsa

ouz369@
    bigmucit in dediği gibi, ben de sadece asus kartlar destekleniyor diye biliyorum, çünkü olayı halletmek için asus smart doctor programını falan kullanmak gerekiyor
  • bendede wxpress gate error diyor bi kere ne olduğunu bile bilmiyorum +sı nedir -si nedir anlayamadım gitti bu express lagalugasını bunun dışında not installed diyordu bios updateinden sonra error code 8C0000002 Hatası vermeye başladı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hacmatrix

bendede wxpress gate error diyor bi kere ne olduğunu bile bilmiyorum +sı nedir -si nedir anlayamadım gitti bu express lagalugasını bunun dışında not installed diyordu bios updateinden sonra error code 8C0000002 Hatası vermeye başladı :S

Konu biraz eskimiş ama yazayım exspress gate anakartın bir özelliği açılış ekranından hemen sonra windows açılmadan nete girmenize ve msn i kullanmanıza olanak veriyor.
    Bu arada aynı hata bende de var halletmeye çalışıyorum.
  • Arkadaşlar bilmişlik etmek istemem ama EPU-6 Engine Programı sayesinde hem sağlıklı overclock yapabilirsin, hem de gözle görülür derecede enerji tasarrufu elde edersiniz. Çok faydalı bir program olduğunu düşünüyorum ve Bu serinin en göze çarpan özelliklerinden birisi. Asus zaten bu serilerde bu özelliği öne çıkarmıştır!!!
  • express gate güncel olarak yükledim ama sorun çözülmedi. bigmucit arkadaşıma soruyorum. ben IDE olayını nereden ayarlıcam (bios içerisinde)!!!
  • arkadaşlar Express Gate error sorunu sata kablosunun doğru yere takılmamasından kaynaklanıyor. Bunun Çözümü Resimde anlatıldığı gibidir. Çok inceledim ve sonunda deneye deneye buldum.

p5q pro expres gate not inst.. hatası
  • Konu baya bi eski ama yinede cozumu yaziym. Cozemeyenler varsa ogrenir.

Express Gate kullanabilmek icin anakartin cdsindeki yazilimi kurmaniz gerekiyor. Bendekinde Utilities bolumunde 2. sayfadaydi.
    Express Gate genelde sabit diske kurulur. Oncelikle sizden C veya D yi secmenizi isteyecektir.
    Kurulumdan sonra hemen test edebilirsiniz. PC yi yeniden baslatin. Buyuk ihtimalle Express Gate baslayacaktir. Ozellikle onceden hata aliyorsaniz bu hata cikmayacaktir. Sonra 10 sn icinde birsey secmeniz gerekiyor. Secmesseniz sistem sabit diskde kurulu olan isletim sistemini baslatiyor.

Ama ben kullanmak istemiyoum hata cikmasin diyorsaniz BIOS a girmelisiniz. Sekmelerden Tools a gelin. Express Gate i Disable yapin. Ayni zamanda burdan Express Gate goruntulenme suresini 10 snden farkli birsey yapabilirsiniz.

Express Gate guzel. Bu yaziyi ordan yaziyorum, Internete Firefox tabanli bi yazilimdan giriliyor. Ayrica flash oyun oynama fotograflara bakma msn skype gibi yazilimlara erisebilirsiniz. Bazi ufak tefek kotu yanlari da var. Turkce dil ve klavye destegi yok. Elinizdeki klavyeyi ingilizce kullanmalisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usta_70

Arkadaşlar bilmişlik etmek istemem ama EPU-6 Engine Programı sayesinde hem sağlıklı overclock yapabilirsin, hem de gözle görülür derecede enerji tasarrufu elde edersiniz. Çok faydalı bir program olduğunu düşünüyorum ve Bu serinin en göze çarpan özelliklerinden birisi. Asus zaten bu serilerde bu özelliği öne çıkarmıştır!!!

EPU-6 Engine uygulaması o.c. yaptığınızda çalışmaz, amacı enerji tasarrufu olan bir uygulama daha fazla enerji tüketimine destek vermez. Bilgilerinizi tazeleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.