Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (5647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dunyao , dunyao Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 38 Misafir (4 Mobil) - 35 Masaüstü5 Mobil
5 sn
362.647
Cevap
2.804
Favori
22.989.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56455646564756485649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen envanterden kaybolan tropico 4 bugün eklenmiş tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Pepsi kod alacaksanız cesur29876 gardaşımızdan alın. Delikanlı bir vatandaş çünkü.

kampanya katılmak için ne yapmak lazım, yani neyi nasıl yaptığınız yazar mısınız
  • Galactic Civilization 2 kodunu isteyen birine verebilirim. Mail adresinizi pm atmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Galactic Civilization 2 kodunu isteyen birine verebilirim. Mail adresinizi pm atmanız yeterli.

Arkadaştan kodu aldım, teşekkürler kendisine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler Pepsiden 2 farklı hesap açıp 50 dolarlık kod alıp tek Steam hesabına ekleyebilir miyiz bu kodları?

bi hesaptaki cüzdan bakiyesini başka hesaba ekleyemezsiniz ama biraz zararla tf2 keyi gibi steam item alıp, diğer hesabınıza hediye gönderip satabilir, cüzdan bakiyesine çevirebilirsiniz ama steam pazarda alınıp satılan her işlemde komisyon kestiğinden bir miktar zarar olur tabi... Onun yerine alacağınız oyunu kütüphaneye eklemeden diğre hesaba ekleyebilirsiniz, tabi tek seferde 25 dolar üstü oyunlarla ilgileniyorsanız ayrı...
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    hayır max 25 dolar

edit:ekleyebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetf26 -- 20 Ağustos 2014; 13:27:06 >
  • quote:

Beyler Pepsiden 2 farklı hesap açıp 50 dolarlık kod alıp tek Steam hesabına ekleyebilir miyiz bu kodları?

ekleyebilirsin.
  • "Aynı Pepsi hesabı ve cep telefonu numarası ile kampayaya en fazla 5 kere katılım yapılır." diyor kampanyada. Aynı steam hesabı için diye bir limit belirtilmemiş. Yani farklı bi telefon numarası ve email ile 25 dolarlık steam cüzdan kodu alıp acaba aynı hesaba ekleyebilir miyiz? Deneyen aç gözlü arkadaş var mı? :D
  • Dishonored™ GOTY --------------- $6

http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/dishonored-game-year-edition/

indirim kodu:Z4364W-7MR5WA-N5BCOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

Orijinalden alıntı: Kugelsicher

Haftaya hangi oyunlar gelebilir ki. Ha bu arada terraria bende daha önceden vardı dengi bir oyunla takaslayabiliriz

"Hello,

I am Hans Zimmer, PhD., CEO of Humble Bundle Inc.

We are planning to give away Battlefield 4 Premium, Daikatana Season Pass, FIFA 15 Pre-Order and Divinity: Original Sin next week. For generous donators who would be willing to chip in $15 or more, Dragon Age: Inquisition is in order.

See you next week, fellas.

H. Zimmer,
    CEO, Humble Bundle Inc."

Bana gelen mail bu, arkadaşlar. İngilizcem pek yok, çevirebilirseniz öğrenmiş oluruz.

Hans Zimmer ne alaka ?

• Benim de belirmetk istediğim şey bu. 2 farklı Pepsi hesabıyla 5er Dolardan 10 farklı cüzdan kodu alıp hepsini aynı Steam hesabıne ekleyebilirim sanırım. Çünkü bununla ilgili bir limit belirtmemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsk -- 20 Ağustos 2014; 13:41:59 >
  • Bu pepsi olayını düzgunce açıklaya bilecek varmı bana pmden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar battlefield hardline da kampanya yokmu
  • diğer kampanyalarda harcadığım pepsi kodlarına hayıflandım şimdi
  • quote:

Benim de belirmetk istediğim şey bu. 2 farklı Pepsi hesabıyla 5er Dolardan 10 farklı cüzdan kodu alıp hepsini aynı Steam hesabıne ekleyebilirim sanırım. Çünkü bununla ilgili bir limit belirtmemişler.

Steam hesabınıza istediğiniz kadar cüzdan kodu aktifleştirebilirsiniz.
  • Keşke coca cola etkinliği olsaydı. Elimde baya kapak vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pepsi olayını tam açıklayabilecek var mı? 10 tane pepsiye 5 dolar steam kodu mu?
  • Arkadaşlar humble bundle üzerinden bundle olarak aldığım paketten adlı oyunu Galactic Civilizations II: Ultimate Edition u takas etmek istiyorum. Eski bundle lardan bir oyunla olabilir. Maksat sizde de işinize yaramayan oyunlar varsa belki ikimizde karlı çıkabiliriz.
  • Meurglys kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum böyleyse zarar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

Pepsi olayını tam açıklayabilecek var mı? 10 tane pepsiye 5 dolar steam kodu mu?

Evet.
  • 
Sayfa: önceki 56455646564756485649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.