Şimdi Ara

Airrivals OnLine # --> (Farklı bir seyler denemek isteyenler iceri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Airrivals OnLine # --> (Farklı bir seyler denemek isteyenler iceri)

Oyun gunumuz online oyunlarından sıkılmıs olanlar,yeni online oyunlar arıyanlar icin bir fırsat ..

Oyunda 4 adet Gears yani karakterimizin kullandıgı araclar var .

Karakterimiz tabikide bir pilot ancak karakterimizin bi özelligi yok kullandıgı gearsların özelligi var tek basına hic bi gücü yok anlıyacagınız ..

Gelelim 4 Gearsa gearslardan 3ü birbirinden farklı türde ucaklar ve bir taneside ucak dusuren tank benzeri ( ismini bilmiyorum ) bir arac ..

İlk olarak A-GEAR'dan baslıyalım ;

Bu Gear gunluk hayatta televizyonda sıkca gordumuz tankların ucak dusuren sekli ..

Defansif yönden güclü,saldırı yonundende fena sayılmaz ..

2-B-GEAR ;

Bu da orta halli bir ucagımız saldırı ve defansif yönden esit istege baglı saldırı yada defansif amaclı olarak gelistirilebilir..

3-M-GEAR ;

Bu ucak defansif yönden güclü eger iyi bir iteminizde varsa tam bir savas makinasi ..

4. ve son olarak I-GEAR ;

Bu ucak sahsen benim tercihimdir . Atack yönünden güclü defansif yönden eger iyi bi defans gücüne itemine sahipseniz harika bir ucak ..

-Bu oyunu umarım bilen cıkacaktır eskiden de vardı fakat farklı bir isimle eski ismi SPACE COWBOY idi ..

-Oyunda bir kac sehrimiz var ve alisverisi , tamiri buralardan yapıyoruz ..

-Pvp si güzele benziyor yapmak hic nasip olmadı ..

-Eger grafik kötü diyosanız bu oyunda grafik pek önemli degil oynayın sizde grafiklere dikkat etmediginizi göreceksiniz zaten böle bi oyun icin yeterince güzel bir grafigi var.

Ve oyundan bir kac görüntü ;

RESMİ SİTESİ ;http://www.airrivals.net/

DOWNLOAD ;http://www.airrivals.net/Downloads/Downloads.php

Oyunda uprage gibi pek cok sey mevcut fakat onlar hakkında pek bilgim yok ögrendikce buraya yazıcagım ..

Oyunun tutrial bölümünü es gecmeyin mutlaka yapın ögrenmeniz acısından kolaylık saglar ama ben genede bi kac seyi yazıyım ..

Karada iken ucaga binmek icin Ekranın sag alt kösesinde bulunan TAKE OFF butonuna basmanız gerekir ..

Ucagımızı aslen fareyle yönetiyoruz ama klavyeninde yardımı buyuk ..

S tusuna bastıgımızda ucak belli bi hıza kadar yavaslar .. (fakatt durmaz )

Ucagı durdurmak icin B tusuna basıp kutucukta Accept butonuna basmanız gerekli .

A ile sola keskin donus yapabilirsiniz .

D ie de saga keskin dönus yapabilirsiniz ..

W tusunun hic bir islevi yoktur ..

Ucagımızı bir yere indirmek istedigimizde (her yere indiremeyiz sadece malzeme yenilemek icin gerekli alanlara inis de kullanılır ) inecegimiz yere alcalarak C tusuna bi kac kez ( inenece ) basmamız gerekli ..

Normal ates farenin sol click i ile füze fırlatmak icin ise sag click kullanılır ..

Eger heycanı dahada yasamak isterseniz (ucaga pilot gözüyle bakmak) klavyeden 'delete' tusuna basmanız yeterli ..

Farenizle herhangi bir canavara tutmanız onu hedef olarak otamatik secmenize neden olur baska bir hedef secmek icin shift tusuna basmanız gerekir .

LwL sıınırı bildigim kadarıyla 99 dur . Degisik itemlerle lwl arttıkca ucagınızın sekli degisebiilir ..

Skilllerin cogunun pek bi yardımı yok (benim gördüklerimin daha dogrusu ) ancak pvp sırasında isinizi görecek harika skillerde mevcut ..

Ayrıca ucagınızın renginide degistirebilirsiniz ..

Evet benden bu kadar keske daha cok sey bilip sizinle paylasabilsem ama ögrendikce yazarım sizde sorunlarınızı paylasınki yardımcı olalım .

İyi eglenceler ..

• yaw bu önceden sco vardı aynı o ama oyun çok sıkıcıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

yaw bu önceden sco vardı aynı o ama oyun çok sıkıcıydı

Evet onun aynısı o kapanınca bu isimle yeniden karısımızda . Sıkıcılıgı kisiden kisiye degisir ama denemeye deger bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 11 Ağustos 2008; 23:41:33 >
  • Oyun tavsiyesi arayıp duran arkadaslar bu oyunu denemenizi öneririm .
  • Gerçekten değişik bi oyun.Mmorpg Listelerinde görüyodum garip.Ama oyuna başlıcak arkadaşlar için yardımcı olucak bi rehber hazırlamışssın eline sağlık.
  • Saolasın .. Elimden geldigince yaptım iste .
  • Fazla ilgilenen yok gibi gözüküyorama olsun sen yazmışın başlayan başlar ama gerçekten tuhaf bi oyun.Anca Ucak oyunları sevenler oynar diye düşünüyorum

Hadi İyi Forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Fazla ilgilenen yok gibi gözüküyorama olsun sen yazmışın başlayan başlar ama gerçekten tuhaf bi oyun.Anca Ucak oyunları sevenler oynar diye düşünüyorum

Hadi İyi Forumlar.

@MysticaLAndreamS

Evet maalesef öyle ..

Saol sanada iyi geceler.

__

Oyunun pvp si hakkında bir kac sey ögrendim oyunda pvp yapmaya 30 lwl i gecince baslıyoruz (tabi 30-60 arası tavsiye etmem kalkmanızla ınmeniz bir

olur) .. Her neyse 20 lwl oldugumuzda önümüze 2 secenek gelir bu seceneklerden sol dakini secerseniz kendizi savas zamanında sehri korurken

bulursunuz ama sag secenegi secerseniz sehri savas zamanlarında var gücünüzle ele gecirmeye calısmak zorundasınız . Kabataslak savaslar bu sekilde

oluyor bir sehir var ve o sehri ele gecirmeye calısıyorsunuz bence cok zevkli bi sey ama bence iste

• Güzele benziyor,indirip bakalım bi.
  • qsl oyuna benzio ama denemeye deyer
  • bunun konusu sanki verirmişti hatta aynı resimler vs copp paste olayımı var neyse salla eline sağlık
  • oyunu indiriyorum farkli şeyler arıyordum biraz havada level kasalım
  • oyunda kötü bir şeyvar adam parayı basıp üst seviye itemleri alabiliyor sen kas kas yinede adam parasıyla dövüyor seni.
  • oyun fazla hoşuma gitmedi çoğu şey kısıtlı ama oynayan arkadaşlara şimdiden iyi eylenceler
  • Benim hazırladığım ancak ark'ımın hesabıyla yolladığım SCO konusu. Tıpatıp aynı oyun olduğu için buradanda yararlanabilirsiniz ve evet resimlerin sıraları bile aynı

http://forum.donanimhaber.com/m_8942064/mpage_1/key_Space%2CCowboy%2COnline/tm.htm
  • arkadaşlar bu ı gear ile b geara statları nasıl dağıtıcaz yardım edermisiniz???
  • Ben Türkçe sitesinden indirdim fakat bilgisayar kuramıyorum bazı dosyalarada hata olduğunu söylüyor aşşağıda uyarının resmi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.