İkinci el mesajı:30
Katılım zamanı: 6 Haziran 2008; Şehir: Aksaray Durum: Forumda değil
23 Ağustos 2008; 10:16:06
İkisi birden satılıktır. Fiyat 20 ytl kargo sizden. İkiside kullanılmamıştır. 12 cm fanı feel kasadan çıkarttım kullanılmamıştır. Am2 fan ise amd x2 6000 aldım ve elimde başka fan olduğundan takmadım bile macunu duruyor sıfırdır. Diğer am2 stok fanlarla karıştırmayın. Borulu olan modeldir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
İkinci el mesajı:60
Katılım zamanı: 30 Mayıs 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
21 Ağustos 2008; 23:52:42
hatırladığım kadarıyla fan aşağıdakine benziyor ama aynısı değil arkadaşlar iyi performansı olan bir fan. sadece 6000 serisinde geliyor. performansıda 6000 ler için iyi
İkinci el mesajı:235
Katılım zamanı: 16 Aralık 2005; Şehir: İstanbul,Üsküdar Durum: Forumda değil
22 Ağustos 2008; 16:19:39
quote:
İkisi birden satılıktır. Fiyat 20 ytl kargo sizden. İkiside kullanılmamıştır. 12 cm fanı feel kasadan çıkarttım kullanılmamıştır. Am2 fan ise amd x2 6000 aldım ve elimde başka fan olduğundan takmadım bile macunu duruyor sıfırdır. Diğer am2 stok fanlarla karıştırmayın. Borulu olan modeldir.
PM.
Sorunsuz Alışverişlerim : @King_Arthur @guven35 @Neosis @osene @ergin @cengiz_1983 @fusiontechus @Hell_Star @cool_recep @channex @hakanalcin @killuminati @pLayer @Umutcan @Renovatio @Mavibuz33 @palet @BeyazBüyü @jacktheblack @mrxpsp3 @experienced @traumaniac @Bashful.Man @_vitaly_cl @goofy17 @Gawain1985 @emirmete @Hazar @SultanApex @xweser @hazineharitası @MALİ MÜŞAVİR @rotasmmm @ercueren Sorunlu Alışverişlerim : afowos (Gönderdiği işlemci sağlam dediği halde yanık çıktı. Mesajlarıma yanıt bile vermedi.) opel_tuning (Sözünde durmayan çok pişkin biri. Asla alışveriş yapmayın...!) öndercan (Daha çocuk...)