Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TTnet ve SmileADSL'in hediye verdiği modemler neler?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> TTnet ve SmileADSL'in hediye verdiği modemler neler? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
abdurrahimk

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 23:14:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar cok memnun olduğum ama sırf modem yüzünden anlaşamdığım superonline Adsli kapattırıp yeni bir Adsl alıcam. bu noktada benim için önemli olan parametre ii marka ve ii çekim gücüne sahip bir kablosuz modemdir. Bu nedenle diğer servis sağlayıcılar hangi modemi veriyor ve modemden memnunmusunuz?
Örnek vereyim Superonline Pikatel veriyor (sırf bu yüzden anlaşamadık.)
Turk.Net Airties veriyor ama 24 ay boyunca aynı ücrete tabi olcakmış internet indirime yapsa dahi.

speedman

7 Ağustos 2008; 23:19:52 

Eve interneti 3 yıl önce falan bağlatmıştık.5 komşu bir kullanıyoruz.Telekomun verdiği modem 1 yıl dayandı dayanmadı yani 1 yıl içinde hakkın rahmetine kavuştu.Sonra GEZZ diye bir modem aldık.2 yıl civarı oldu.Şuan gayet iyi.Memnunuz

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
bambamx

7 Ağustos 2008; 23:47:28 

telekom sadece pikatel marka modemler veriyor diye biliyorum.

smile ise airties, philips ve inca marka veriyordu. ama ikisi de sözleşmelerine "modem değiştirme hakkını saklı tutar" maddelerini ekliyor.

bu arada sadece verdikleri modemin kalitesine bakıp seçim yapacaksanız, pikatel modem almayın derim.

ben smile abonesiyim. 1,5 sene önce philips aldım. taşeron firma görevlisi inca veriyordu, biraz ısrar edince tezgah altından philips çıkardı :) . ben memnunum...

ama tavsiyem, indirim imkanından yaralanın, aradaki farkla daha kaliteli modemleri almaya çalışın.

selfpower

8 Ağustos 2008; 16:51:00 

telekom pikatel airties ve bir tane daha modem var ondan veriyor sitede yazar ayrıca..

smile ise kablosuz airties tr-205
kablolu airties rt-103

Amd Athlon x2 4000+ 2.1@2.7\\Biostar TA690g\\x1250 64 mb tümleşik\\1gb ddr2 800mhz elixir]\\ Hitachi 320gb sata2+samsung 80gb sata2\\Asus 350w psu
computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Ağustos 2008; 17:58:10 

stoklarında ne varsa onu verirler.. hepside birbiri ile aynı. düzeyde.. ne gerek var..

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
abdurrahimk

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 23:42:10 

quote:

Orjinalden alıntı: computeron

stoklarında ne varsa onu verirler.. hepside birbiri ile aynı. düzeyde.. ne gerek var..

pikateli bir gün kullandım ve benim modemin yanında sıfır kaldı.

semihmurat

8 Ağustos 2008; 23:54:44 

bu görüşe katılıyorum gittigidiyorda 50 ytl ye kablosuz modem dolu indirim ve servis daha önemli
quote:

Orjinalden alıntı: bambamx

telekom sadece pikatel marka modemler veriyor diye biliyorum.

smile ise airties, philips ve inca marka veriyordu. ama ikisi de sözleşmelerine "modem değiştirme hakkını saklı tutar" maddelerini ekliyor.

bu arada sadece verdikleri modemin kalitesine bakıp seçim yapacaksanız, pikatel modem almayın derim.

ben smile abonesiyim. 1,5 sene önce philips aldım. taşeron firma görevlisi inca veriyordu, biraz ısrar edince tezgah altından philips çıkardı :) . ben memnunum...

ama tavsiyem, indirim imkanından yaralanın, aradaki farkla daha kaliteli modemleri almaya çalışın.

KulüPRenaulT
-BUR@K-

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2008; 0:39:38 

TTnet son kampanyasında Airties, Exper, Pikatel ve Zyxel marka modemleri veriyor ( http://www.ttnet.net.tr/317.aspx ) fakat bildiğim kadarıyla modem şeçme gibi bir durum söz konusu değil depoda ne varsa o veriliyor. Önceki kampanyada kuzene airties rt-205 verdiler, ilk seferinde modem hiç çalışmadı ve yenisi ile değişti. İkincisi bir ay kadar çalıştı sonra o da mefta oldu. En son olarak pikatel airmax101 verildi. Plastik kalitesi çok kötü, ışık renklerini şeçimi berbat (sarı, yeşil, kırmızı) ve ısıdan dolayı fan konulmuş olsa gerek ince ve tiz bir ses çıkartarak şuan için sorunsuz çalışıyor. Tavsiyem ise modemsiz sadece indirimli kampanyaya abone olup kendinizin seçeği iyi bir modem almanız.

computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Ağustos 2008; 11:02:14 

quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahimk

quote:

Orjinalden alıntı: computeron

pikateli bir gün kullandım ve benim modemin yanında sıfır kaldı.

kaliteli modem kullanman gerekirse ALCATEL speedtouch modemlerden kullan .farkı görürsün..

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
^^ranuna^^

9 Ağustos 2008; 21:54:59 

yaklaşık 1 senedir telekomun verdiği rt-103 ü kullanıyorum sorunsuz süper.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> TTnet ve SmileADSL'in hediye verdiği modemler neler? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS EN8800GTS 320MB
Uygun fiyat ve ustun performans ASUS EN8800GTS 320MB ekran karti
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç