Arkadaşlar cok memnun olduğum ama sırf modem yüzünden anlaşamdığım superonline Adsli kapattırıp yeni bir Adsl alıcam. bu noktada benim için önemli olan parametre ii marka ve ii çekim gücüne sahip bir kablosuz modemdir. Bu nedenle diğer servis sağlayıcılar hangi modemi veriyor ve modemden memnunmusunuz? Örnek vereyim Superonline Pikatel veriyor (sırf bu yüzden anlaşamadık.) Turk.Net Airties veriyor ama 24 ay boyunca aynı ücrete tabi olcakmış internet indirime yapsa dahi.
Eve interneti 3 yıl önce falan bağlatmıştık.5 komşu bir kullanıyoruz.Telekomun verdiği modem 1 yıl dayandı dayanmadı yani 1 yıl içinde hakkın rahmetine kavuştu.Sonra GEZZ diye bir modem aldık.2 yıl civarı oldu.Şuan gayet iyi.Memnunuz
telekom sadece pikatel marka modemler veriyor diye biliyorum.
smile ise airties, philips ve inca marka veriyordu. ama ikisi de sözleşmelerine "modem değiştirme hakkını saklı tutar" maddelerini ekliyor.
bu arada sadece verdikleri modemin kalitesine bakıp seçim yapacaksanız, pikatel modem almayın derim.
ben smile abonesiyim. 1,5 sene önce philips aldım. taşeron firma görevlisi inca veriyordu, biraz ısrar edince tezgah altından philips çıkardı :) . ben memnunum...
ama tavsiyem, indirim imkanından yaralanın, aradaki farkla daha kaliteli modemleri almaya çalışın.
bu görüşe katılıyorum gittigidiyorda 50 ytl ye kablosuz modem dolu indirim ve servis daha önemli
quote:
Orjinalden alıntı: bambamx
telekom sadece pikatel marka modemler veriyor diye biliyorum.
smile ise airties, philips ve inca marka veriyordu. ama ikisi de sözleşmelerine "modem değiştirme hakkını saklı tutar" maddelerini ekliyor.
bu arada sadece verdikleri modemin kalitesine bakıp seçim yapacaksanız, pikatel modem almayın derim.
ben smile abonesiyim. 1,5 sene önce philips aldım. taşeron firma görevlisi inca veriyordu, biraz ısrar edince tezgah altından philips çıkardı :) . ben memnunum...
ama tavsiyem, indirim imkanından yaralanın, aradaki farkla daha kaliteli modemleri almaya çalışın.
TTnet son kampanyasında Airties, Exper, Pikatel ve Zyxel marka modemleri veriyor ( http://www.ttnet.net.tr/317.aspx ) fakat bildiğim kadarıyla modem şeçme gibi bir durum söz konusu değil depoda ne varsa o veriliyor. Önceki kampanyada kuzene airties rt-205 verdiler, ilk seferinde modem hiç çalışmadı ve yenisi ile değişti. İkincisi bir ay kadar çalıştı sonra o da mefta oldu. En son olarak pikatel airmax101 verildi. Plastik kalitesi çok kötü, ışık renklerini şeçimi berbat (sarı, yeşil, kırmızı) ve ısıdan dolayı fan konulmuş olsa gerek ince ve tiz bir ses çıkartarak şuan için sorunsuz çalışıyor. Tavsiyem ise modemsiz sadece indirimli kampanyaya abone olup kendinizin seçeği iyi bir modem almanız.