Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
msn net üzerinden kendiliğinden açılıyo kafayı yemek üzereyim yardımm

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> msn net üzerinden kendiliğinden açılıyo kafayı yemek üzereyim yardımm Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
last21second

7 Ağustos 2008; 21:35:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar kardeşim msn açılmayınca internet explorer penceresinin üstündeki messenger işaretinden girmiş msn e ve şu anda pc ne zaman açılırsa kardeşimin hesabı kendiliğinden açılıyor..o anda yannız sorun şu ki msn çalışmıyo (sağ alt kısımda).. internet üzerinden kendisi tanımlayıp açılıyo..

çalıştır \ msconfig yaptım ve orda gördüm messenger ı ve yanındaki tik i kaldırdım..fakat diğer açılışta gene msn açıldı net üzerinden ve yine baktım ki msconfig de gene messenger yanında tik var :@

başlat ta başlangıç klasöründe de yok böle bişe ayrıca... napim ark.lar yardım edin halledelim şunu ya

velideli

7 Ağustos 2008; 22:39:40 

araçlar- seçenekler-genel- Windows da oturum açtığımda windows live messengeri otomotik olarak çalıştır tikini kaldır

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
eyup783

7 Ağustos 2008; 23:00:17 

başlat-ayarlar-denetim masası-program ekle kaldır-solda windows bileşenlerini ekle kaldır var ona bas windows mesenger butonu kaldır ve ileriye bas kaldır.en kolay yol bu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> msn net üzerinden kendiliğinden açılıyo kafayı yemek üzereyim yardımm Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Akasa Zen 450W Kasa
AKASA dan 450W güç kaynaklı fiyat performans kasası
Cyber Snipa Stinger Fare
FPS oynamayı seviyorsanız bu fareyi mutlaka edinmelisiniz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar