Şimdi Ara

TEKNOSADAKİ DEPO ÜRÜNÜ CEP TELEFONLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
17.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun teknosadaydım depo ürünleri adında bir stand vardı ve burda bir sürü cep telefonu yarı fiyatına satılıyordu.Mesela toshiba g500 220 liraydı.

Elemana sordum begenilmeyip iade edilen ürünler dedi.Sizce burdan cihaz alınırmı?

Ürün iadesinde %18 kesinti yapıyolar oda 76 ytl

423-76=374 ytl yapar.Neden bu fiyata satıyolar?

Sana aldığın tarihten itibaren garanti verebiliyolarmı?Eğer garanti verebiliyorlarsa al

Garanti olayını sormayı unttum..valla almayı dusunen varsa toplanıp gidelim hep birlikte diyorum .birlikten kuvvet dogar
  • olivium teknosa
  • teknosa oliviumda telefonları almadan önce denemeniz için bir süre tanıyorlar.3 samsung cep telefonu aldım.ürünlerden biri bellek kartıyla sorunluydu.diğerleri ise gayet iyi çıktı.ürünler 6 ay tamir garantili.değişim veya iade hakkınız yok.tüm özelliklerini deneyerek alınız. eğer world cartınızla play clube üye iseniz teknosadan ne alırsanız alın %25 i para puan olarak kartınıza yükleniyor. paly club üyelüği 1 yıllık 40 ytl.fazla sayıda ürün alırsanız üye olmanız iyi olur.ykm,ulusoy ve d&r da aynı uygulama geçerli

Onların garantisi yok. 6 ay çalışırlık garantisi veriyor. Arıza çıktığı anda senin cebe girdi demektir. Bende zamanında o mağazadan K790 i alacatım 299 YTL'ye. Vazgeçtim.

Garanti olayı yok çünkü. İade almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 8 Ağustos 2008; 0:00:25 >
    Daha Fazla Göster
  • o ürünlerin içinden şöyle eli yüzü düzgün bi SX1 bulabilir miyiz acaba
  • Hangi Teknosa ?

Orjinalden alıntı: cmert

o ürünlerin içinden şöyle eli yüzü düzgün bi SX1 bulabilir miyiz acaba

Ben buldum da gittiğimde satılmıştı. Almış değerini bilmeyen biri.

Orjinalden alıntı: kinetik

Bugun teknosadaydım depo ürünleri adında bir stand vardı ve burda bir sürü cep telefonu yarı fiyatına satılıyordu.Mesela toshiba g500 220 liraydı.

Elemana sordum begenilmeyip iade edilen ürünler dedi.Sizce burdan cihaz alınırmı?

o satılan ürünlerin çoğu hatalı çıkıp iade edilen ve tamir edilen ürünler. Bi ara bende E65 alacaktım sıfırının fiyatı 700 YTL civarı iken 350 YTL satıyorlardı sorduğumda ise sorunlu olup tekrar tamir edilen ürünler cevabını almıştım ve vazgeçtim. Şu anda N95 8Gb var süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

kardeş hangi mağazasında yapıyor bu kampanyayı

genelde çoğu teknosalarda bu kampanya var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Teknosa'da telefonun 0 fiyatı 423,76 YTL

Ürün iadesinde %18 kesinti yapıyolar oda 76 ytl

423-76=374 ytl yapar.Neden bu fiyata satıyolar?

Sana aldığın tarihten itibaren garanti verebiliyolarmı?Eğer garanti verebiliyorlarsa al

sorunlu ürün olduğu için bu fiyatlara satıyorlar. Sorun çıkıp iade gelen ürünler tekrar tamir edilip daha ucuza satılıyor.
  • benimde arkadaşım aldı antalya'dan, cihazlar ya refurbished yada teşhir ürünü, elbette ucuz malın yahnisi olay olacaktır, ama aradaki fiyat farkını göz ününde bulundurmak lazım ve bence garantilidir cihazlar, garantili olmaması için bir sebep de yok, sadece aldığın ürün kusurlu veya kullanılmış ve sana bunu söylüyorlar.

Orjinalden alıntı: Roque_Jn

benimde arkadaşım aldı antalya'dan, cihazlar ya refurbished yada teşhir ürünü, elbette ucuz malın yahnisi olay olacaktır, ama aradaki fiyat farkını göz ününde bulundurmak lazım ve bence garantilidir cihazlar, garantili olmaması için bir sebep de yok, sadece aldığın ürün kusurlu veya kullanılmış ve sana bunu söylüyorlar.

Elbette ucuz etin yahnisi olmaz arkadaş alıp almamak herkesin kendi isteği bende Antalyada sormuştum zaten Deepo da şu anda orada ürün varmı bilmiyorum yaklaşık 2 aydır gitmiyorum. Garanti olayınıda bilmiyorum. Almak isteyen arkadaşlar aldıkları zaman fikirlerini yazarlarsa bizde ona göre hareket ederiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

o ürünlerin içinden şöyle eli yüzü düzgün bi SX1 bulabilir miyiz acaba

Ben buldum da gittiğimde satılmıştı. Almış değerini bilmeyen biri.

SX1 EFSANEDİR...3YIL SİYAHINI KULLANDI M...KEŞKE SATMASAYDIM..BÖYLE TELEFON ZOR BULUNUR...O DÖNEM ÜSTÜNE TELEFON YIKTU

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX

• Bugün Teknosa Mithatpaşa'ya gidip O ürünlerin fotoğrafını çekip koycam buraya. Bazı yazıların fotoğrafını özellikle çekecem.

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

SX1 EFSANEDİR...3YIL SİYAHINI KULLANDI M...KEŞKE SATMASAYDIM..BÖYLE TELEFON ZOR BULUNUR...O DÖNEM ÜSTÜNE TELEFON YIKTU

ben seni hatırlayamadım ama .. efsane topiğimize pek takılmıyordun herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

FORUMU TAKİP EDİYORDUM.O ZAMANLAR YAZMAYA VAKTİM YOKTU

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.