Fazla anlamam bu PSU takma işlerinden de öncekine bakarak taktım birde arkadaş biraz anlatmıştı fakat şöyle bir durum oldu şimdi bu vidaların biliyorsunuz 3'ü köşede 1 tanesi ise ortaya yakın yani köşede değil.Benim eski PSU de o şekilde takılı zaten bende eskisini çıkarıp yanı şekilde taktım diğer şekillerde olmuyor zaten ama ters oldu PSU. şöyleki fan üzerindeki marka reklamı ve 220-240 yazan voltaj yazısı ters oldu neden kaynaklı olabilir ama baktım öbür türlü olmuyordu.Üstadlardan bilgi rica ediyorum.
NOT: Bu arada belki dikkatinizden kaçmış olabilir. "Bayrakları Bayrak yapan, üstünde ki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa Vatan'dır"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 7 Ağustos 2008; 16:53:21 >
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Normal, herhangi bir sorun yok. 12 cm lik fan alt tarafta kalacak, kasa içine bakacak.
NOT: Bu arada belki dikkatinizden kaçmış olabilir. "Bayrakları Bayrak yapan, üstünde ki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa Vatan'dır"
Bu arada benimkinde 2 fan var 80mm lik önde ve arkada o yüzden anlayamadım fida şekline göre monte ettim ama bu seferde bahsettiğim şekilde oldu umarım ters değildir diğer şekilde vidalar tutmadı çünkü
NOT'a Cevap:Uyarı için teşekkürler.Coştuğum bir gün öyle aklıma geldiği kadarıyla yazmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİKRİM -- 7 Ağustos 2008; 17:12:17 >
Kullandığınız kasanın yapısı itibariyle bu şekilde olmuştur. Sanırım kasanızın alt tarafında psu yeri? Genellikle böyle oluyor çünkü, ancak normal de olsa bu problem olacak birşey değil, yalnızca etiketi görmezsiniz
HWA Overclock & Modding Intel Cedarmill 641 - Asus P5KE-Wifi P35 - 2Gb Mushkin DDR2 800 Cl5 - 256Mb Leadtek 7600GT X-Spice Kira 530Watt - A+ Black Pearl - Seagate 2x250Gb SATA2 - Western Digital 500Gb SATA2 16x Pioneer DVD - 16x BENQ 1650 DVD-RW - Pioneer KEH-7250 & TS-A6956 (150Wx2) EK Supreme Acetal - EK NF4 - Magicool Extreme II-240mm - Magicool Extreme I-120mm - Laing DDC - Magicool Silindirik Hazne - 150mm
evet bu şekilde vida yerleri. PSU monte kasanın altında değil üstende vidalama yerleri ve 100-240VAC yazan yazı ters kaldı galiba 100-240VAC ters yapıştırmış olma ihtimalleri varmı.
teşekkürler;