PC Power & Cooling Silencer 610W (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı

FİKRİM -> PC Power & Cooling Silencer 610W (7 Ağustos 2008; 16:39:40)

Fazla anlamam bu PSU takma işlerinden de öncekine bakarak taktım birde arkadaş biraz anlatmıştı fakat şöyle bir durum oldu şimdi bu vidaların biliyorsunuz 3'ü köşede 1 tanesi ise ortaya yakın yani köşede değil.Benim eski PSU de o şekilde takılı zaten bende eskisini çıkarıp yanı şekilde taktım diğer şekillerde olmuyor zaten ama ters oldu PSU. şöyleki fan üzerindeki marka reklamı ve 220-240 yazan voltaj yazısı ters oldu neden kaynaklı olabilir ama baktım öbür türlü olmuyordu.Üstadlardan bilgi rica ediyorum.

MÜŞAVİR -> Cevap: PC Power & Cooling Silencer 610W (7 Ağustos 2008; 16:52:36)

Normal, herhangi bir sorun yok. 12 cm lik fan alt tarafta kalacak, kasa içine bakacak.

NOT: Bu arada belki dikkatinizden kaçmış olabilir.
"Bayrakları Bayrak yapan, üstünde ki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa Vatan'dır"

FİKRİM -> Cevap: PC Power & Cooling Silencer 610W (7 Ağustos 2008; 17:12:58)

quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

Normal, herhangi bir sorun yok. 12 cm lik fan alt tarafta kalacak, kasa içine bakacak.

NOT: Bu arada belki dikkatinizden kaçmış olabilir.
"Bayrakları Bayrak yapan, üstünde ki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa Vatan'dır"

Bu arada benimkinde 2 fan var 80mm lik önde ve arkada o yüzden anlayamadım fida şekline göre monte ettim ama bu seferde bahsettiğim şekilde oldu umarım ters değildir diğer şekilde vidalar tutmadı çünkü

NOT'a Cevap:Uyarı için teşekkürler.Coştuğum bir gün öyle aklıma geldiği kadarıyla yazmıştım.

X-GeN -> Cevap: PC Power & Cooling Silencer 610W (7 Ağustos 2008; 17:21:48)

Kullandığınız kasanın yapısı itibariyle bu şekilde olmuştur. Sanırım kasanızın alt tarafında psu yeri? Genellikle böyle oluyor çünkü, ancak normal de olsa bu problem olacak birşey değil, yalnızca etiketi görmezsiniz [sm=icon_smile.gif]

s!LenTium -> Cevap: PC Power & Cooling Silencer 610W (8 Ağustos 2008; 1:39:44)

Şu resimdeki gibimi vida girişleri ? Ve kasanızda, X-GeN in dediği, gibi psu yeri alttamı ?

[image]http://www.dvhardware.net/reviews/pcpc_silencer_610/5.jpg[/image]

FİKRİM -> Cevap: PC Power & Cooling Silencer 610W (8 Ağustos 2008; 10:09:49)

evet bu şekilde vida yerleri. PSU monte kasanın altında değil üstende vidalama yerleri ve 100-240VAC yazan yazı ters kaldı galiba 100-240VAC ters yapıştırmış olma ihtimalleri varmı.

teşekkürler;

FİKRİM -> Cevap: PC Power & Cooling Silencer 610W (8 Ağustos 2008; 15:11:40)

BİLGİ

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125