Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osmanguz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
14.932
Cevap
452
Favori
2.681.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konunun acemisi olarak tecrübeli arkadaşların yorumlarına iltiyacım var. Allah nasip ederse ocakta baba oluyorum ve bir kurutma makinesi ihtiyacım var. Bilgisayarda ençok fiyat / performansa bakarım ama bu kurutma makineleri performansını markalara göre ayırt etmek güç. Evde 1200 devir vestel 7kg çamaşır makinesi var. Bununla beraber kullanılabilecek kurutma makinesi için 700-900Tllik makinelerimi yoksa 1300-1500TLlik makineler mi daha mantıklı bir seçim olur. Yardım ve tecrübelerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnclk

    Arkadaşlar konunun acemisi olarak tecrübeli arkadaşların yorumlarına iltiyacım var. Allah nasip ederse ocakta baba oluyorum ve bir kurutma makinesi ihtiyacım var. Bilgisayarda ençok fiyat / performansa bakarım ama bu kurutma makineleri performansını markalara göre ayırt etmek güç. Evde 1200 devir vestel 7kg çamaşır makinesi var. Bununla beraber kullanılabilecek kurutma makinesi için 700-900Tllik makinelerimi yoksa 1300-1500TLlik makineler mi daha mantıklı bir seçim olur. Yardım ve tecrübelerinizi esirgemezseniz sevinirim.


    bence profilo işinizi görür media mark a bakın derim
  • CUMARTESİ SERVİSİ TEKRAR ÇAĞIRIP BİZİMKİLERDEN RİCA ETTİK İLGİLENMELERİ İÇİN SAĞOLSUNLAR.
    PAZAR SABAHI BAŞLADIM BİR TARAFTAN YIKIYORUM DİĞER TARAFTAN KURUTUYORUM
    YIKARKEN ENDİŞELİYDİM AMA İNANILMAZ BİR MAKİNA İCAD EDENDEN ALLAH RAZI OLSUN....

    DAHA ÖNCE ALMADIĞIMA ÇOK PİŞMANIM ÇAMAŞIR KURUTMAK İŞKENCEYDİ ŞİMDİLİK GÜZEL GAYET MEMNUN KALDIM 4 MAKİNA KURUTTUM EVE GİDİNCE 3 MAKİNA DAHA YIKAYACAĞIM

    NASIL OLSA MAKİNA ALICAM DİYE ÇAMAŞIRI STOK YAPMIŞTIM

    ÇAMAŞIR MAKİNASI YILLAR YILLAR ÖNCE ALINMIŞTI KOMİK GÖRÜNÜYOR YANINDA AMA ŞİMDİ DEĞİŞTİREMEM 5KG OLMASI DIŞINDA BİR -'Sİ YOK

    BİR ARA RESİMDE EKLERİM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_can_do_this -- 14 Aralık 2009; 12:48:24 >




  • Selam forum dostları kktc deyim ve kurutma makinası alacağım malumunuz burada fiyatlar biraz yüksek blomberg taksitle 940 tl 7kg modelini hatırlamıyorum.hotpoint ariston ise TCL731EU modeli 900 tl bu iki makina nasıldır acaba ayrıyetten makinamın sıkma hızı 600 devir zamanında onu alabilmiştim.Bunda bir sorun olurmu hep kurutma özellikleri yazarken 1000 yada 1400 devir yazıyor.Saygılar
  • Ben tek bişey söylemek istiyorum.Eşinizin size daha fazla ayırmasını istiyorsanız mutlaka kurutma makinesi alın.Lüks değil kesin ihtiyaç..Hijyenide cabası!
  • Arkadaşlar ben Samsun'da öğrenciyim evde kalıyorum Samsun'un da havası malum aşırı nemli çamaşırlar 1 haftada kuruyor desem yeri var. Ev ısıtmasında yağlı radyatör kullanıyorum giyeceğim eşyayı üstüne atıp kurutayım dediğimde içersi ısınmıyor. Galiba kurutma makinesi almam şart. Bugün bayağı inceledim internetten makineleri Bacalı modellerden birini almaya karar verdim.( malum fiyatları bir hayli ucuz) fakat herkes yoğuşmalı olanlardan bahsediyor. Bacalı olanları hakkında bilgisi olan var mı ? Ve Yoğuşmalı ile bacalı arasında çok büyük farklar var mı ?
  • WTS86511TR forum istanbul bosh bayisinde 990 ytl 12 taksit li satılıyor sizce nasıl fiyatı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: td80

    WTS86511TR forum istanbul bosh bayisinde 990 ytl 12 taksit li satılıyor sizce nasıl fiyatı



    WTS86511TR modelini 900 TL(10 taksit)'ya aldım. Haftaya Cumartesi kurulumu yapılacak.
  • Arkadaşlar aşağıdaki WT46S511TR siemensi daha ucuza bulabilirmiyim ne dersiniz

    http://www.tekcarsi.com/urun/siemens-wt46s511tr-kurutma-makinasi.aspx
  • Arkadaşlar merhaba,

    bu konudaki eski yazıları okuma fırsatım olmadı ama eşime yaşgünü hediyesi olarak BOSCH WTS86511TR almıştım. Her kullandığında "Allah razı olsun senden" diyor :)

    Gördüğüm kadarıyla;
    * eşim kurutma makinası alındıktan sonra evdeki kurutma telini depoya kaldırdı ve hiç kullanmadı
    * kurutma makinası, çamaşır makinasının üzerine kuruldu. Bir zararı var mı bilmiyorum ama servis bu şekilde yaptı.
    * makinanın sessiz çalıştığına çok eminim sadece kurutma işlemi bitince verdiği uyarı sesinden anlıyorum makinanın o ana kadar
    çalışmış olduğunu
    * biraz elektrik tüketimini artırdığı doğrudur ama aylık faturaya yansıyan 10-15 tl sanırım alınan konforun yanında bir hiçtir.
    * bu yorumlarımda makinanın markasından daha çok cihazın işlevselliği çok önemli. Bosch'tan çok memnunum ama kurutma
    makinası sahibi olmanın büyük bir konfor olduğu kesin.
    * Eşim der ki; kurutma makinası çamaşır makinasından daha faydalı ve daha öncelikli




  • merhaba çamaşır yıkama ve kurutma özelliği birlikte olan makineler için tavsiye ve yorum almak istiyorum. ayrı alıpta üstüste koymak istemiyorum yan yana koyacak ta yerim yok. fikir verir misiniz lütfen ve marka ve model önerirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masalmavisi

    merhaba çamaşır yıkama ve kurutma özelliği birlikte olan makineler için tavsiye ve yorum almak istiyorum. ayrı alıpta üstüste koymak istemiyorum yan yana koyacak ta yerim yok. fikir verir misiniz lütfen ve marka ve model önerirmisiniz.


    Beyaz Eşya konusunda en deneyimli ve profesyonel bilgi sahibi arkadaşlardan candogan62nin 10 gün önceki tavsiyesini aktarıyorum;

    quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62
    ....
    Kurutmalı çamaşır makinelerinin kurutma makinesinden farkı kuruturken su kullanmaları ve daha fazla elektrik harcalamalıdır.

    Mümkünse kurutma makinesini çamaşır makinenizin üzerine de yerleştirebilirsiniz.

    Kurutmalı makine istiyorsanız tavsiyem Electrolux olacaktır. Çünkü;

    -8kg yıkamanın yanında 6kg geniş kurutma kapasitesine sahiptir. Yani 6 kg çamaşırınızı yıkayıp ardından hemen kurutabilirsiniz. (Kullanma kılavuzunda 4kg önerilmiş)
    -Kurutmada harcadığı enerji B sınıfı olduğundan diğer kurutmalı çamaşır makinelerinden az elektrik harcıyor. 1400 devirde sıkarak çamaşırlarda az nem bırakması da buna yardımcı
    -Inverter motor ile sessiz çalışıyor
    -Program süresi ile oynama şansınız var

    Bunun yanında Electrolux çamaşır makineleri malzeme ve işçilik bakımından oldukça iyi.

    http://www.electrolux.com.tr/node35.asp?ProdID=41736





  • Teşekkür ederim. T-una
    bu nasıldır sizce WD6122CKS samsung
  • sayın masalmavisi,

    öncelikle kurutmalı çamaşır makinesi bence hiç düşünmeyin. Bu size her konuda külfet getirecektir.
    Diğer makineleri deneme fırsatım olmadı ama eşime hediye olarak aldığım BOSCH WTS86511TR'den eşim oldukça memnun. Elektrik tüketiminizin artması konusunda içiniz rahat olsun. Ayda 5-10 tl lik bir artış alacağınız konforun yanında önemsiz kalacaktır.
    Kurutma makinasını çamaşır makinasının üzerine koyma fikrine ters bakmayın derim. Bunun 2 nedeni var. Birincisi yeriniz dar ise yer yaratma derdiniz ortadan kalkıyor. İkinci kolaylık ise çamaşır makinasından çıkan çamaşırı bir sepete koyup kurutma makinasına götürme probleminiz olmayacak. Aşağıdaki kapaktan alıp üst kata koyacaksınız
    Makineyi alıp kullanmaya başladığınızda niye daha önceden almadığınız için kendi kendinize kızacağınıza emin olabilirsiniz.




  • Merhabalar,

    BOSCH WTS86511TR ürününü henüz çok yeni satın aldık. 2 kere kullanma imkanımız oldu. Eşim ve ben oldukça memnun kaldık. İstanbul için kesin ihtiyaç olduğuna inandığımız çamaşır kurutma makinası için kısa bir araştırma yaptıktan sonra bu ürünün yeterli ve uygun olduğuna kanaat getirip satın aldık. Tavsiye isteyenler için ben bu ürünü önerebilirim.
  • hoover kullanan yok mu?
  • HOOVER???...
  • Arkadaşlar,bi arkadaşımda bosch WAS28761TR çamaşır ve WT86511TR kurutma makinesi var yorganları ve yastıkları yıkayacakmış acaba hangi programda kaç derecede kaç devirde yıkanır hangi programda kurutulur ayrıca benim için de geçerli bende yıkamak istiyorum bi yardım ederseniz çok makbule geçer. şimdiden teşekkür ederim.....
  • Arkadaşlar merhaba
    Hotpoint-Ariston TCL 831 B hakkındaki görüşlerinizi soracaktım Tavsiye eder misiniz?
  • sayın racamen, Ariston markasından mümkünse uzak durun. Evlenirken bir tanıdık kazığı yiyerek Ariston marka çamaşır makinası, bulaşık makinası ve ocaklı fırın almıştım. ( Allah'tan buzdolabı GE almıştım ) Ama daha kullanmaya başladıktan 1-2 yıl sonra eşim ürünlerden şikayet etmeye başlamıştı daha 5 sene geçmeden ürünlerin tamamı ıskartalık olmuştu.
    O tarihten bu yana bir değişiklik oldu mu bilemem ama benim aldığım ürünlerin dış görünüşü mükemmel ama kullanılabilirlik konusunda berbatlardı. Çamaşır makinası sürekli arıza çıkarıyordu, bulaşık makinası ise tam bir rezillikti hatta bir süre sonra deterjan kapağı açılmamaya başladı. ben manuel olarak belli bir süre sonra elle deterjan ilave ediyordum. Ocaklı fırında ise çakmak bir süre sonra bozuldu. Ocağı kibritle yakmaya başlamıştık. Demek istediğim rezilliğin bini bir para durumunu bizzat yaşadım. Size özellikle Bosch yada başka bir marka tavsiye etmeyeceğim ama Ariston'daki tecrübelerimi aktarmak istedim.
    Not: reklam olacak belki ama şimdi yukarıda saydıklarıma kurutma makinasınıda dahil ederek söyleyim tamamı Bosch markadır ve inanın şimdiye kadar "tık" demedi.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.