Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osmanguz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
14.722
Cevap
448
Favori
2.666.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyata iyi gibi ama? 565 tl hem de 11 taksitle sanırım..


    tavsiyeniz_?


    yeni B enerji imiş... zaten a enerjiler 1000 tl nin üzerinde önümüzdeki 10 yıl yapacağım tasarrufu baştan mı ödeyeyeim :-)


    http://www.bekoyetkilisatici.com/Beko-D1-70-K-7-Kg-Yogunlastirmali-Beko-Kurutma-Makinesi7C-Kurutma-Makinesi-Yeni-D1-70-K_1980.html?search=d1%2070%20k%20kurutma#0

     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
  • Buradaki fiyatları görünce bizde kuruma makinaları bayağı uygun... 11 fabrikası var diye hemşo indirimi yapıyor heralde... :)

    buradan
  • hepsiburada.com dan Siemens WT46S511 TR sipariş ettim. toplamda kargo parası ile birlikte, 917 tl ödedim.
    eve gelen model; SİEMENS WT46E302 TL.
    Günlerdir hepsiburadanın aramasını bekliyorum. şimdi forumda okuduğum kadarıyla 46e302 daha yeni ve yüksek model. vakitsizlikten kurulumu yaptırmak zorunda kaldım. çamaşır makinam beko ve 5 kg., siemensten gelen adam bekonun üzerine kurulum yapamayacağını söyledi. aparatı takmadan kurutma makinasını çamaşır makinasının üzerine koyduk. kolay kolay düşmez ama düşerse garantisi yok dedi. Allah için güzel ilgilendi, kaymaması için bantladı. ama benim için rahat değil.
    gelelim kullanım yorumlarıma, günlerce kurumayan kot pantolonun 2 saatte kuruduğuna şahid olmak çok güzel bir duygu. bir keten gömlek çektirdim bile:) daha yünlü atmadım, bu konuda da sizlerin tavsiyelerini dinlemek istiyorum.
  • Merhaba
    Para İadesi alabiliyorsan 46s511 800 - 850 arası bulunuyor. Ben 800 tl ye siparişini verdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mL g.

    hepsiburada.com dan Siemens WT46S511 TR sipariş ettim. toplamda kargo parası ile birlikte, 917 tl ödedim.
    eve gelen model; SİEMENS WT46E302 TL.
    Günlerdir hepsiburadanın aramasını bekliyorum. şimdi forumda okuduğum kadarıyla 46e302 daha yeni ve yüksek model. vakitsizlikten kurulumu yaptırmak zorunda kaldım. çamaşır makinam beko ve 5 kg., siemensten gelen adam bekonun üzerine kurulum yapamayacağını söyledi. aparatı takmadan kurutma makinasını çamaşır makinasının üzerine koyduk. kolay kolay düşmez ama düşerse garantisi yok dedi. Allah için güzel ilgilendi, kaymaması için bantladı. ama benim için rahat değil.
    gelelim kullanım yorumlarıma, günlerce kurumayan kot pantolonun 2 saatte kuruduğuna şahid olmak çok güzel bir duygu. bir keten gömlek çektirdim bile:) daha yünlü atmadım, bu konuda da sizlerin tavsiyelerini dinlemek istiyorum.



    bende sipariş vermek istiyorum.. görüntüsü filan hep aynıdır 511 modeli ile değilmi??.. bizim burada bayilere sordum bilemediler, sağolsun burdaki arkadaşlar çok daha yardımcı oluyorlar bayilerden.. kargodan kaynaklanan bir sıkıntı yaşadınızmı, kaç günde geldi...??
  • Arkadaşlar, bugün Bosch WTS 86513 kurutma makinası aldım. Cihaz geldi, model numarası falan doğru, ancak üzerinde Avantixx yazıyor. Yeni olduğu için internette çok fotoğrafını göremedim ama gördüklerimde Logixx Steam gibi birşeyler yazıyordu. 86513 alan başka arkadaşlar varsa üzerinde ne yazdığını buraya yazabilir misiniz?
  • arkadaslar Siemens makinem geldi.Siemens servise baglamasi icin nasil ulasiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaftolga

    arkadaslar Siemens makinem geldi.Siemens servise baglamasi icin nasil ulasiyoruz.

    444 66 88
  • merhaba ben bosch marka bi kurutma makinesi aldım daha yeni yeni kullanmaya başladım üzerinde almanca yazıyo gerçi Türkçesini indirdim benim sorunum kazakları makineye atınca çekme olurmu hangi programı seçmeliyim kıyafetlerin hemen hemen hepsinde tamburlu kurutma yapılmaz işareti var bana yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belum

    merhaba ben bosch marka bi kurutma makinesi aldım daha yeni yeni kullanmaya başladım üzerinde almanca yazıyo gerçi Türkçesini indirdim benim sorunum kazakları makineye atınca çekme olurmu hangi programı seçmeliyim kıyafetlerin hemen hemen hepsinde tamburlu kurutma yapılmaz işareti var bana yardımcı olursanız sevinirim



    Kazakları Sentetik dolap kuruluğu+Hassas ile rahatça kurutabilirsiniz.
    Ben o yazılara pek dikkat etmiyorum tüm çamaşırlarımı kurutuyorum hiç bir sorun olmuyor, size önerim güvenemediğiniz çamaşırlarınızı Sentetik programlarında hassas fonksiyonuyla veya süreli programda(20-30-40-60)kurutun 60dk'ya kadar düşük ısılı hassas kurutur 60 dk'dan sonra ısı yükselir dikkat edin..
  • Boschun sitesinde Alman üretimi wtw 86561 EcoLogixx 7S (tuşları yuvarlak göstergesi turuncu) diye tanıtımı ve reklamı yapılan bu ürün Eylül ayına kadar satılan ürünlerde EcoLogixx 7S diye satılmıştır. Alan arkadaşlar öyle yazmaktadır. Ekim ayı kampanyasından alanlar ise sadece EcoLogixx 7 yani yeni model tuşları kare ve göstergesi beyaz olanlardan satılmaya başlanmıştır. Madem yeni EcoLogixx 7 diye modelle satılacaksa sitelerinde neden değişiklik yapmıyorlar. Bu wtw 86561 EcoLogixx 7 modeli Almanya sitesinde yoktur. Sadece aşağıda verdiğim hollanda linkinde vardır.

    Sorum wtw 86561 EcoLogixx 7 S ile wtw 86561 EcoLogixx 7 aynı kalitede ve Alman üretimimidir.
    http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/solo/yoğunlaştırmalı-(bacasız)-kurutma-makineleri/WTW86561.html?source=browse

    http://www.wehkamp.nl/huishoudapparatuur/wasdroger/warmtepompdroger/bosch-wtw86561nl-warmtepompdroger/C06_U0D_WPD_735791/

    Bende aldım ama hala ürün elime geçmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamerhan_55 -- 29 Ekim 2010; 20:47:45 >
  • verdiğiniz linkte 86304 de baktımda hollandalılardan ucuza almışım gerçi 35 lira fark var :) o da 302-304 farkıdır galiba...
  • siemens..WT46S512TR B sınıfı modeli kullanılmış dijital sayaçta 40 dakikalık kurutmada 1.6 kw elektrik harcadı.Faturamın toplam tutarını harcadığım kw saate bölünce 0,27 tl
    lik bir kw saat birim fiyatım çıkıyor.Buna göre ortalama saate 2.20 kwsaatlik bir sonuç çıkıyor.Aynı işlemi evdeki Sinbo sk-2351 kettle de denedim 1 lt lik suyu 5 dakikada kaynattı ve ve 0.12 kw elektirik harcadı.Evdeki elektirik canavarı Kettle değilmiş...1 lt suyu 4 kuruşa kaynatabiliyoruz..Tabii günde 10 kere çalıştırırsak bişey diyemem..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biembilisim -- 1 Kasım 2010; 11:44:13 >
  • WTE86302 Avantixx 8

    1 hafta önce ki ön sipariş senedini doldurduktan 1 hafta sonra (2 gün denilmesine rağmen) makinem geldi ve geldikten 1 saat sonra servis gelip kurdu.

    Fiyat: 900 tl maximum 10 taksit 9tl puan yüklendi karta (%1 maxipuan anlaşması) internetten alıp beklemekten ek kargo ücreti ödemekten daha ucuz. Hatta en ucuz 2 siteden sonra geliyor hem de servis entegre olduğundan siz arayıp 1 gün sonraya randevu almak zorunda değilsiniz. (Bursa Dikkaldırım Mehmet Demirhan Bosch Bayii)

    Bosch hakkında: Fazladan 5 gün beklemek iyi olmadı bayilere verdikleri teslimat sürelerine uymamaları bir ayıp ayrıca bayiye de hiç bir bilgi vermiyorlar 17 tane deyip 8 tane yollamışlar neyseki senet imzalayanlar arasındaydım piyango gibi mübarek.

    Bosch Servisi: Evi yeni kurdum. İlk bosch bulaşık makinası ve set üstü inox ocak aldım. Bu ürünlere gelen Bursa yetkili servisi çok temiz çalıştı hatta samsung un kiler de titiz çalıştı diyebiliriz ama teknik fikir noksanlıkları vardı onların. Ama bu kez Alemdarda ki Bosch yetkili servisinden hiç memnun kalmadım. Getirenler kutusunu yerde sürüdü, paketten ağaç yaprağı ve ot çıktı, sonra kurmak için bir kişi geldi. Paketi hunharca soydu hızlı hızlı acelesi var gibi umursamazca anlatıp gitti. Acak paketleri götürmedi. İlk defa bir beyaz eşya servisi evi çöpeve çevirip arkasına bakmadan gitti. Siemens almayacağıma dair yeminim olmasa bosch tan da almayacağım diye yemin edeceğim ancak diğer yetkili servise şans tanımak istiyorum :)

    Ürün hakkında: Şimdiye kadar hep "WTE86302 Avantixx 7" diye lanse edildi fakat benim aldığım "WTE86302 Avantixx 8" yani 84302 nin 2011 modeli, 8 kilo ve cam kapaklısı. Böylece 513 ten farkları çok azalmış oldu makyajı, lcd si, buhar programı başka da bir fark bilmiyorum ha bir de 200 tl fark var :)
    Gerçi 8 kilo da birşey ifade etmiyor çünkü klavuzda 8 kg sadece "dolap kuruluğu +" modunda geçerli diğer modlar için max 3,5 kilo atın diyor. Bu tüm makinalarda böyle sanırım.
    İlk olarak kurulum çok kolay paketi aç fişi tak çalıştır aynen bu :) çamaşılarda ayrım yapmadan hepsini dolap kuruluğu + seçip başlattım. Bittiğinde üretiliş amacına uygun olarak hepsi dolap kuruluğunda idi hatta çoraplar bir nevi ütülemeye maruz kalmış gibiydi. filtrede toplanmış bir avuç tiftiğinde çöpü boylaması yüzümü güldüren başka bir etmen. Makinayı kesinlikle en soğuk odanıza koyun kapıyı çekin ve program sonunda sıcacık bir odanız olsun, sesi rahatsız edici en azından benim samsung çamaşır makinasına göre feci diyebilirim ama kapıyı kapatınca dışarı ses gelmiyor ama yanında durulmaz kesinlikle. Saygılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizfeneri



    Bosch Servisi: Evi yeni kurdum. İlk bosch bulaşık makinası ve set üstü inox ocak aldım. Bu ürünlere gelen Bursa yetkili servisi çok temiz çalıştı hatta samsung un kiler de titiz çalıştı diyebiliriz ama teknik fikir noksanlıkları vardı onların. Ama bu kez Alemdarda ki Bosch yetkili servisinden hiç memnun kalmadım. Getirenler kutusunu yerde sürüdü, paketten ağaç yaprağı ve ot çıktı, sonra kurmak için bir kişi geldi. Paketi hunharca soydu hızlı hızlı acelesi var gibi umursamazca anlatıp gitti. Acak paketleri götürmedi. İlk defa bir beyaz eşya servisi evi çöpeve çevirip arkasına bakmadan gitti. Siemens almayacağıma dair yeminim olmasa bosch tan da almayacağım diye yemin edeceğim ancak diğer yetkili servise şans tanımak istiyorum :)

    işte bu noktadan duyarsız kalmayın o servisi şikayet edin, peşini bırakmayın, siz peşini bırakmadıkça bu olay devam eder..
  • Bosch WTW 86561 7 EcoLogixx 7S diye siparişini verdiğim kurutucu 20 gün sonunda bu sabah kurdurdum. 1.350 tlye peşin olarak aldım.
    Ön panosu tamamen türkçe ve model numarası EcoLogixx 7 diye yazıyor. lcd ekranı beyaz menü tuşları kare yeni modelden.

     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
  • İyi günler, benim de bir sorum olacaktı. Evimizde hastamız olduğu için sık kullanıma uygun, sağlam ve ekonomik bir kurutma makinası arıyorum. Bugün electroworld de "electrolux edc 67550 w"tavsiye ettiler. Fiyatı 899 lira. Çamaşır makinamız bu marka memnunuz ama bu ürün konusunda fikrim yok. Yarın akşama kadar vaktim var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyat civarında farklı alternatifler de düşünebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamerhan_55

    Bosch WTW 86561 7 EcoLogixx 7S diye siparişini verdiğim kurutucu 20 gün sonunda bu sabah kurdurdum. 1.350 tlye peşin olarak aldım.
    Ön panosu tamamen türkçe ve model numarası EcoLogixx 7 diye yazıyor. lcd ekranı beyaz menü tuşları kare yeni modelden.

     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

    Bugün kurulumu yapıldı aynı modelin.Şuan 40 dk programı deniyorum.Bakalım bu kadar kısa sürede ne kadar kurutacak
  • Siemens WT46E302TR siparişi verdim hepsiburadadan.. 926 TL.. 50 TL maksimum karta puan yüklenecek, 870 filan oldu yani.. beklemedeyim, bugün yarın gelir... detayları yazarım...
  • sebahat_a , makine gelince deneyimlerinizi yazar mısınız? Biz de aynından almak istiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamsibeyrek17 -- 5 Kasım 2010; 21:24:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.