Şimdi Ara

national geographic fotograf okulu Runtime error 339

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde national geographic fotograf okulu cdleri var fakat çalıştırmaya kalktığımda böyle bir hata aldım nasıl çalıştırabilirm cd'yi

• Cd'lerdeki programlar Vista uyumlu olmayabilir mi acaba? diye bir soru geliyor aklıma.
    Başka işletim sistemlerinde denemende fayda var.
  • Vista'dan Olabilir Kardeşim . Bende Vista Kullanırken Eski Autorun CD'leri Açmak Zordu . XP'ye Geçtim , Rahat Ettim :D

4Ever XP Since 2008 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac_ea

arkadaşlar elimde national geographic fotograf okulu cdleri var fakat çalıştırmaya kalktığımda böyle bir hata aldım nasıl çalıştırabilirm cd'yi

Aynı sorun bende de var cdlerimi açamıyorum sorunu nasıl çözdün, windows 7 kullanıyorum
  • hortlatayım konuyu bende de aynı sorun var bir türlü yapamadım
  • aynı sorun bende de var bılen kımse yok mu yahu vısta kullanıyorum
  • Xp, Vista ve Wİn7'de denedim aynı ibare çıkıyor nasıl açabiliriz? Pc'nin donanımı ile mi alakalı acaba..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sevinçle yükledim visat var aynı hata bendede cıkıyor var mı cözen
  • bendede aynı problem var
    çözüm kimsede yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

bende sevinçle yükledim visat var aynı hata bendede cıkıyor var mı cözen

bende indiriyorum merak ettim bilen varmı bunlar internet üzerinden mi yoksa bi yerden alınabiliyor mu??
  • CD'lerin vistada da ve windows 7 de çalışması için şu işlemleri yapmanız gerekiyor.

Herkesin bildiği gibi set 4 cd yani 8 bölümden oluşmakta. Öncelikle izlemek istediğiniz cdyi takıp dilediğiniz bölümü kurun (örn. cd3 bölüm5), ardından 1. cd içindeki dosyalara göz atacak olursanız ana dizinde sıkıştırılmış olan "data1" dosyası vardır. Bu sıkıştırılmış dosyayı açıp içindeki cng_1.exe ve cng_2.exe dosyalarını çalıştırın. Eğer başarıya ulaşırsanız, ‘Lütfen cd’yi taktıktan sonra yeniden deneyiniz.’ gibi bir mesaj alacaksınız. Şimdi kurulumunu yaptığınız bölümü Oynat diyerek izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Alıntıdır. kaynak:

http://yevrim.wordpress.com/2008/07/04/national-geographic-fotografcilik-okulu-setini-windows-vistada-calistirmak-icin-yapmaniz-gerekenler/

• .
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion_gimlie

CD'lerin vistada da ve windows 7 de çalışması için şu işlemleri yapmanız gerekiyor.

Herkesin bildiği gibi set 4 cd yani 8 bölümden oluşmakta. Öncelikle izlemek istediğiniz cdyi takıp dilediğiniz bölümü kurun (örn. cd3 bölüm5), ardından 1. cd içindeki dosyalara göz atacak olursanız ana dizinde sıkıştırılmış olan "data1" dosyası vardır. Bu sıkıştırılmış dosyayı açıp içindeki cng_1.exe ve cng_2.exe dosyalarını çalıştırın. Eğer başarıya ulaşırsanız, ‘Lütfen cd’yi taktıktan sonra yeniden deneyiniz.’ gibi bir mesaj alacaksınız. Şimdi kurulumunu yaptığınız bölümü Oynat diyerek izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Alıntıdır. kaynak:

http://yevrim.wordpress.com/2008/07/04/national-geographic-fotografcilik-okulu-setini-windows-vistada-calistirmak-icin-yapmaniz-gerekenler/

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: erkange

quote:

CD'lerin[size=3] vistada da ve windows 7 de çalışması için şu işlemleri yapmanız gerekiyor.

Alıntıdır. kaynak:

teşekkürler

Windows 8 de aynı yöntem işe yaramadı oynata tıklıyorum bölüm birde runtime error 339 veriyor bölüm ikide sürücüye doğru cdromu yerleştirin hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 29 Temmuz 2013; 16:33:08 >

• quote:

CD'lerin[size=3] vistada da ve windows 7 de çalışması için şu işlemleri yapmanız gerekiyor.

Alıntıdır. kaynak:

you are a man çok sağol hocam :)

• bu cdleri Windows 8'de çalıştırabilen var mı acaba? win7 için yapılan öneriler win8de işe yaramıyor.
    runtime 7 ve runtime 339 hatası alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.