INTEL pentıum 4 cpu ekran kartım fx440 64mb 1,80 GHz 256 mb ram OYUNLARI RAHATLIKLA OYNAYAMIYORUM ve yeni bir ekran kartı almayı dusunuyorum ama eskı bır bılgısayar oldugu ıcın her ekran kartı nın uymayacagını bılıyorum bu yuzden bu pc ye uygun bir ekran kartı almak ıstıyorum yrdımcı olursanız sevınırırım.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
anakartın tam olarak ismini söyleyin. everest programını indirip kurun,ordan bakıp yazın. ekran kartı alsanız bu seferde ram yetersiz gelecek. 2.el 512 ram ve siz uygun bir ekran kartı için ort. 100ytl gider.
Agp platformu son demlerini yaşamakta. Anakartınız agp 4x veya 8x olmalı. Bu anakarta 70 ytl ye kadat 9550 100 YTl civarı 1650 pro 150 YTl civarı da 2600xt önerilebilir. Ama ramleri yükseltmeden pek bişey anlayabileceğinizi sanmıyorum. Ram lerede el atmak şart.Tabi beklentiniz, bütçeniz ve ne oynayacağınız ile de alakalı bir durum.
o sisteme 0 parça alınmaz yazık , toplam 100 ytl ye ram+ekran kartı alınabilir. 2.el bölümünde mevcut.ramlerde 333mhz dir kesin,512mb 400mhz alıp geçer.