Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Stacker Kasa Fanları İteklemeden Çalışmıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Stacker Kasa Fanları İteklemeden Çalışmıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
elameyn

7 Ağustos 2008; 14:17:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Coolermaster Stacker 810 kasamın içinde gelen 3 Adet 12cm'lik fanlar ilk açılışta hiç dönmüyor. Bir çubuk yardımıyla dürtünce kendilerine geliyor ve dönmeye başlıyorlar. Bağlantıları 4 pin'lik bağlantılar. Sanki ilk dönüş gücünü alamıyorlar gibi. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Sistemim de şudur;

- e6600 işlemci
- Be Quiet 500W straight power güç kaynağı
- Sparkle 320 mb 8800 gts
- 2gb ram
- Sata harddisk
- dvdrom

Yani gördüğünüz gibi gayet standart bileşenler. Güç kaynağından kaynaklandığını sanmıyorum. Ayrıca başka marka 12 cm'lik bir fan alıp onu denediğimde taktığım gibi çalışıyor.
Kendimce şöyle bir test yaptım: Stacker orjinal fanını çubukla durdurunca, durduğum yerde kalıyor, başka marka fanı durdurmaya çalışınca çubuğu çektiğim anda yine dönüyor.

Başka marka fan çalışıyor. (Fotoğraf makinesinin hızlı çekiminden dolayı göremesek de aslında dönüyor)

(Bağlantı tipi)

Büyük ihtimalle fanlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Ayrıca fanın bağlantı şeklinin 3 veya 4 pin olması çok önemli mi? Bu konudaki önerilerinizi bildirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elameyn -- 7 Ağustos 2008; 15:30:49 >

m134

10 Ağustos 2008; 12:27:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

5v falan verdiysen ondan olabilir.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Stacker Kasa Fanları İteklemeden Çalışmıyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir ekran kartıyla sahnede
Compex 2007 : MEP iletişim
Compex 2007 : MEP iletişim Standı Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir