Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Facebook'a girmiyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Facebook'a girmiyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
egemen1903

7 Ağustos 2008; 13:27:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dünden beri internetim bütün sitelere giriyor ama facebook'a girmiyor. Facebook'ta mı bir sorun var yoksa benim internetimden kaynaklanan mı? Öyleyse nasıl çözebilirim. Teşekkürler..

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
LostNdumb

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 13:35:12 

facebook ta sorun yok
dns ini flush yap bi
Başlat>Çalıştır>cmd yaz
acılan yere " ipconfig /flushdns " yaz tırnaklar olmadan oyle bir dene olmassa dns adresini değiştir.

|E6600| |Gigabyte DQ6| |Kingston 2x1GB 667 Mhz| |Arctic Cooler7 CPU Cooler| |Enermax Infiniti Dxx 650w| |Sparkle 8800GT | |Western Digital 250GB SATA2 +Samsung 160GB SATA2| |Pioneer DVD-RW| |Aopen Case H600-B| |L70S+ LCD| |USR5417| |Logitech x530| |SONY DSC-W17| |Logitech G7| |Vista Home Premium|

egemen1903

7 Ağustos 2008; 13:39:24 

Hocam hiç bir şekilde olmuyor. DNS'i opendns'ten açmıştım otomatik DNS sunucu al yaptım olmadı. Dediğin gibi başlat çalıştır yaptım yine olmadı..

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
egemen1903

7 Ağustos 2008; 14:11:29 

Yok mu başka tavsiyesi olan

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
ByAdmin

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 14:13:51 

Bendeki açıyorda ne oluyor sanki açana kadar canı çıkıyor çoooook yavaş bu Façebok.

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.
egemen1903

8 Ağustos 2008; 11:12:02 

Hala giremiyorum Facebook'a

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 11:46:29 

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Bendeki açıyorda ne oluyor sanki açana kadar canı çıkıyor çoooook yavaş bu Façebok.

valla facebook çok yavaş hiç giresim gelmiyor oyüzden
egemen1903

9 Ağustos 2008; 15:25:44 

İsyanım var ulan!!! Hala benim bilgisayarımda facebook açılmıyor ancak içeride ki bilgisayarda açılıyor. Benim bilgisayarımda DNS ayarları değiştirilmiş durumda onun için mi girmiyor diye DNS'i eski haline aldım hala giremiyorum!!!

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2008; 16:03:34 

firefox'la dene veya ie ile dene eger ikisiylede denediysen aklima tek şey geliyor

facebook senı 'lamış

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
egemen1903

9 Ağustos 2008; 16:11:14 

O ihtimalide düşündüm ancak içeride ki bilgisayardan hala kendi oturumumu açabiliyorum. Ayrıca eğer 8-10 kez arka arkadaya yenile yaparsam arada Facebook'a girebiliyorum.

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
egemen1903

9 Ağustos 2008; 19:21:28 

HijackThis kullanarak scan yaptım ve bulduğu herşeyi sildim böylece tekrar facebook'a girebiliyorum.

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Facebook'a girmiyor Sayfa: [1]
Buraya git: