Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.921
Cevap
125
Favori
911.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldırım26

    Selamın aleyküm. bugün 2000 model palio 1.4 el araç için 10.500tlye sahibiyle anlaştım yarın notere gidicez. araçta klima var değişen veya boyanan bir parça yok. beni de listeye eklerseniz ve aldığım fiyat hakkında yorum yaparsanız sevinirim. herkese teşekkürler


    Aramıza şimdiden hoşgeldin, aldığın fiyat normal, ucuz değil, pahalıda değil orta bir fiyat. Hayırlı olsun
  • teşekkür ederim bu arada söylemeyi unutmauşum araç 75.000km de gri renkte. istanbul veya ankarada olmadığım için daha uygun fiyata bulamadım maalesef.
  • Arkadaşlar bizde 99 model 1.4 palio_el var, yeni aldık. Araç çok yakıyor, 25 tl lpg ile 73 ikinci denemede 25 tl lpg ile 77 km yol gitti yani araç km de 330-340 yakıyor. Bujileri değiştik, hava filitresinde problem yok baktırdık, gaz ayarı yapıldı lakin hiçbirşey değişmedi. Şimdi de araca sübap ayarı yapılacak. Sübap ayarı yakıtı bu kadar farkettirir mi? Eğer sübap ayarından sonra da değişmezse yakıt ne yapmamız lazım? Bu şartlarda bu araca binilmez arkadaşlar benzinli araçtan bile çok yakıyor lpgde. Yardımcı olursanız sevinirim, saygılar.
  • merhaba arkadaşlar.en son yazdığım sorunlarımdan sonra ufak ufak sorunlarım.var hala.dostum sendeki araba gibi bende de 99 model 1.4EL var sorun hemen hemen yakın yakıt sorunu bir türlü normal değerlere getiremedik ortalama 220-250kuruş yakıyor Km de.neler yapmadım bende.iyi bir ustaya gösterirsen regulatöründen ecu sana kadar bakıp emisyon ayarlarından anlayabiliyorlar.bir nebze olsun düşüyor yakıt sarfiyatın.bende ki sorun ise aracımı ilk çalıştırdığımda yaptığı sarsıntı ve motorun sanki tek pistonu çalışmıyor gibi eksozdan garip bir ses çıkması pa pa papaapapa gib değilde hırn hırn hırnnhırnn gibi saat gibi düzenli çalışmıyor acaba neden oluyor bu şekilde sorunu olupta çözüm bulan arkadaşlar varsa ustalarımız varsa cevap verirlerse çok seviniecem.lamda sensörü lpg ve benzinde yakıt sarfiyatını artırırmı.veya hararet yaptırılmış bir motor ne gibi sorunları devam ettirrir.nasıl anlaşılır.neler yapılır.detaylı anlatımı yapacak arkadaşlar yazarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sales76

    merhaba arkadaşlar.en son yazdığım sorunlarımdan sonra ufak ufak sorunlarım.var hala.dostum sendeki araba gibi bende de 99 model 1.4EL var sorun hemen hemen yakın yakıt sorunu bir türlü normal değerlere getiremedik ortalama 220-250kuruş yakıyor Km de.neler yapmadım bende.iyi bir ustaya gösterirsen regulatöründen ecu sana kadar bakıp emisyon ayarlarından anlayabiliyorlar.bir nebze olsun düşüyor yakıt sarfiyatın.bende ki sorun ise aracımı ilk çalıştırdığımda yaptığı sarsıntı ve motorun sanki tek pistonu çalışmıyor gibi eksozdan garip bir ses çıkması pa pa papaapapa gib değilde hırn hırn hırnnhırnn gibi saat gibi düzenli çalışmıyor acaba neden oluyor bu şekilde sorunu olupta çözüm bulan arkadaşlar varsa ustalarımız varsa cevap verirlerse çok seviniecem.lamda sensörü lpg ve benzinde yakıt sarfiyatını artırırmı.veya hararet yaptırılmış bir motor ne gibi sorunları devam ettirrir.nasıl anlaşılır.neler yapılır.detaylı anlatımı yapacak arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

    Keşke sizinki kadar yaksa ona razıyız sizin yaktığınızdan 10 kr daha çok yakıyor araç. Çalışmasında problem yok motor sesi gayet iyi ama yakıt benzinli 1.6 araçtan bile fazla yakıyor nerdeyse şehiriçi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srrealizm

    Arkadaşlar bizde 99 model 1.4 palio_el var, yeni aldık. Araç çok yakıyor, 25 tl lpg ile 73 ikinci denemede 25 tl lpg ile 77 km yol gitti yani araç km de 330-340 yakıyor. Bujileri değiştik, hava filitresinde problem yok baktırdık, gaz ayarı yapıldı lakin hiçbirşey değişmedi. Şimdi de araca sübap ayarı yapılacak. Sübap ayarı yakıtı bu kadar farkettirir mi? Eğer sübap ayarından sonra da değişmezse yakıt ne yapmamız lazım? Bu şartlarda bu araca binilmez arkadaşlar benzinli araçtan bile çok yakıyor lpgde. Yardımcı olursanız sevinirim, saygılar.


    Benim benzinli 1.6 16v 103 hp var, KM'de 35 kurus yakıyor. İyi bir palio ustasına göstermelisiniz mutlaka.
  • bugün noterde aksaklık çıktı ehliyetle aracı üstüme almak istedim soğuk mühür belli olmuyor bahanesiyle reddettiler kimliğide evde unutmuşum mesai saati de bitince aracı almak kısmet olmadı. neyse hayırlısı yarın sabah 8de notere gidiyorum hayırlısıyla alır almaz soluğu sanayide alıcam arakaya kanat taktırmayı düşünüyorum daha önce taktıran varsa kaça patlar bilgisi olanlardan yardım bekliyorum???
    ayrıca kendim film alıp camlara çekmeyi düşünüyorum fiyatları nedir? şimdiden sağolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldırım26

    bugün noterde aksaklık çıktı ehliyetle aracı üstüme almak istedim soğuk mühür belli olmuyor bahanesiyle reddettiler kimliğide evde unutmuşum mesai saati de bitince aracı almak kısmet olmadı. neyse hayırlısı yarın sabah 8de notere gidiyorum hayırlısıyla alır almaz soluğu sanayide alıcam arakaya kanat taktırmayı düşünüyorum daha önce taktıran varsa kaça patlar bilgisi olanlardan yardım bekliyorum???
    ayrıca kendim film alıp camlara çekmeyi düşünüyorum fiyatları nedir? şimdiden sağolun


    Aksiliktir olur böyle şeyler,

    Spoiler taktırmayı düşünüyorsun sanırım, çıkmasını bulup boyatıttırırsan daha ucuza gelir. Çıkmasını 50-100'e falan bulursun çok rahat bulursun hemde.

    Film de kalitesine göre değişiyor 15 liradan baslıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 20 Nisan 2010; 21:00:40 >
  • eywallah sağol peki aracına hiç cila yaptın mı? alır almaz bi cila atmayı da düşünüyorum da ilk araba olunca insan ayrı bi heves yapıyor biliyor musun kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldırım26

    eywallah sağol peki aracına hiç cila yaptın mı? alır almaz bi cila atmayı da düşünüyorum da ilk araba olunca insan ayrı bi heves yapıyor biliyor musun kardeş

    Bilmezmiyim kardeşim . Aracın metalik boya ise cila olayını tavsiye etmem, kücük kılcal cizik cok fazla yoksa atma zaten. Eski yeşil şahin aracıma pasta çektim 2 ay sonra farkettimki köşelerden yeşil renk sarılaşmaya başlıyor direk sattım aracı . Wax uygulaması yapabilirsin mesela hem parıl parıl parlatır hem kir tutmaz su tutmaz hemde zararsız.
  • bende ondan bahsetmiştim yani pasta cila yapmayacağım sadece parlatmak için cila yani wax aynı şey oluyo galiba. neyse ben cila almaya gidince wax isteyim satıcıdan nolur nolmaz sonra bana boşuboşuna boyayı inceltmeyelim
  • hocam cila boya verniğini zayıflatır.ben o yüzden aracımı beyaz opak renk seçtim :)vernik derdim yok :)
    Neyse asi_boyz hocam koltuk kılıfı konusuna gelince aracın döşeme ve paspaslar eskimiş mecbur değişcek.almışken biraz spor ve sağlam olsun ama sade ve ekonomikte olsun istiyorum:)Aracımda acizane çelik jantlar film müzik sistemi fallan var :) o yüzden biraz spor takılalım istiyorum.öneriniz olurmu?
  • koltuk kılıfı deyince benimde aklıma düşürdün yaa acaba deri kılıfların piyasası nedir ??
  • arkadaşlar guzel önerebileceğiniz bir cam filmi çeken yer var mı acaba fiyatı 100 tl ye gecmeyen ama kaliteli olan koç mu istedim acaba ???
  • arkadaşlar benim 13 inç jantlarım var onları değiştirmek istiyorum daha büyük inç te jant takmak istiyorumda en büyük kaç inç takabilirim palio mk2 tipi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_senkader -- 21 Nisan 2010; 1:52:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osse06

    hocam cila boya verniğini zayıflatır.ben o yüzden aracımı beyaz opak renk seçtim :)vernik derdim yok :)
    Neyse asi_boyz hocam koltuk kılıfı konusuna gelince aracın döşeme ve paspaslar eskimiş mecbur değişcek.almışken biraz spor ve sağlam olsun ama sade ve ekonomikte olsun istiyorum:)Aracımda acizane çelik jantlar film müzik sistemi fallan var :) o yüzden biraz spor takılalım istiyorum.öneriniz olurmu?


    Spor ve ucuz olsun ama şahin işi oluyor onlar hocam ilk taktığında gözüne güzel gelir 3-4 ay olmadan bakarsın anası ağlamış. Çıkmışken biraz daha çık orta kalite olsun ve internetten alma. Resimlerde hoşuna gider gelince bu ne dersin. Döşemecilerde bir sürü çeşit var satıyorlar veya nerede oldugunu bilmiyorum fakat pratiker gibi mağzalardada bulunuyor. Kendi gözünle seç kalitesine bak öyle al derim. Aracının içini kaliteli ve ferah olursa daha çok binesin gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldırım26

    koltuk kılıfı deyince benimde aklıma düşürdün yaa acaba deri kılıfların piyasası nedir ??


    130 gibi başlıyor da çok beğenmezsin sanırım onları.



    Bunlar 180 liraymış. Pek belli olmuyor resımden ama kalite açısından böyle işte. Parasına göre kılıf çok anlıcağın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 21 Nisan 2010; 12:23:18 >
  • 2001 model 14.el palio almayı düşünüyorum. 109 bin km de,LPG li, aracın kazası yok, arka çamurluğunda 10 cm kadar bir bölüm 1 cm kadar içeri girmiş, boyası temiz duruyor lastikleri yeni son olarak bir de fiat servisine göstereceğim 9.250 sizce nasıl bir fiyat. alırsam palio club e beni de eklersiniz inş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonesomewolf_lw -- 21 Nisan 2010; 20:18:52 >
  • selam arkadaşlar bende fiat palio weekend var 99 model... direksiyon kutusunda problem var heralde hidrolik yağı eksiltiyor. yaklaşık 1 ayda hidrolik deposunu dolduruyorum.erzincandayım ve burada anlayan pek yok acaba çıkma bulabilirmiyim sağlam yada sıfırları ne kadar fiyat olarak..birde araba rolantide çalışırken sarsıntılı bir şekilde çalışıyor sanki bi piston çalışmıyormuş gibi araç lpg li... bana manifolttan hava alıyo dediler baktırdım almıyo. bujilerden dediler değiştim yine aynı.en son cok bilen bir usta distiribitör ayarı yaptır dedi bende gittim yaptırmaya usta güldü dediki bunlar otomatik ayar yapılmıyor. anlayacağınız burada pek anlayan yok bu meretten.. yardımcı olursanız seviniririm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonesomewolf_lw

    2001 model 14.el palio almayı düşünüyorum. 109 bin km de,LPG li, aracın kazası yok, arka çamurluğunda 10 cm kadar bir bölüm 1 cm kadar içeri girmiş, boyası temiz duruyor lastikleri yeni son olarak bir de fiat servisine göstereceğim 9.250 sizce nasıl bir fiyat. alırsam palio club e beni de eklersiniz inş :)



    fiyat epey uygun gibi,tabii arabanın motoru,yürürü,kaportası vs önemli.ben de 20 gün önce 2001 model buz mavisi 1.4 EL aldım 64.000 km de 10.500.- tl ye,vizeden 1 ay önce geçmiş,lpg yok,ama araba gerçekten temizdi,lastikler sıfır,masrafı yok,kafam rahat olsun diye triger ve bujileri değiştirdim sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 22 Nisan 2010; 15:06:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.