Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.921
Cevap
125
Favori
913.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamün aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak
    palio 1.2 sl 2005 bagajına çocuk arabası sığar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silistrevi

    selamün aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak
    palio 1.2 sl 2005 bagajına çocuk arabası sığar mı?

    bazı çocuk arabalarının tekerlekleri büyük oluyor ozaman sığmıyor, ben tekerleri çıkan bir model almıştım ozaman ancak sığıyordustandart modeller sığıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde aracımla uzun yola çıktım geldiğimde aracın kaputunu açtım suyuna vs. baktım eksiltme v.s var mı diye, fakat dikkatimi motor üzerindeki yağ lekeleri çekti nasıl söyleyeyim motorun üst kısmında bağlantı yerlerinde keçelerin olduğu yerde yağ lekeleri mevcut Yağ akıntısı değilde nemli bir görünüm var.Yağına baktım herhangi bir eksiltme yok .Biraz araştırdım terleme vs. diyenler var.Araç 2000 model normal midir?
  • 1.3 multijet aracıma klima takdirde ne kadara mal olur fikri olan varmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengibar.16 kullanıcısına yanıt
    Özellikle uzun yola çıkıldığında motor yağı uzun süre sıcak kalır. Bunun sonucunda buharlaşma gerçekleşebilir, üst kapağın bağlı olduğu conta sağlam değil ise sızdırma fazla olur, sorun yağ eksiltme ve Aracın içine yanmış yağ kokusu vermeye varmıyorsa sorun yok bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar. Kayseriden Katılıyorum aranıza 2 hafta önce 1.4 el 2000 model 120000 de tek nokta aldım. araç km lpgde uzun yolda yaklaşık 0.08 lt şehir içi ise 0.1 lt yakıt tüketimi var gaz 2.00 iken sehir dışı 15- 16 krş şehir içi 20-22 krş yakıyor. bu değerler normalmidir. 2. ise benzine aldığımda gaz yememe gibi bir durum oluşuyor. rolanti sorunu yok. bir diğer işe kalorifer sıcak üfürmüyor. birde depoda benzin var fakat seyir halinde benzin göstergesindeki ibre durduk yere benzin harcıyormuş gibi azalıyor gösteriyor hatta bazen lamba yanıyor. bi sonraki gün bakıyorum eski yerine gelmiş. bu sorunlarla ilgili yardımcı olabilecek birisi varmı. herkese iyi forumlar dilerim.
  • bekircatli38 B kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi normal görünüyor..Benzindeki sorun için olasılıklar var..benzin pompası,lambda sensoru,boğaz kelebeği vs. Hatta ecu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem bey az önce benzinde kullanıma devam ettim yememe gibi sıkıntı olmadı sanırım biraz benzinde kullanıma devam etsem iyi olacak gibi. dikkatimi çeken 2 olay var benzinde yine bu bazen yüksek devirde giderken debriyaja basıp boşa salladığım anda devir neredeyse 100 e kadar düşüp kendini tekrar topluyor 800-900 e geliyor. durduğum yerdede gaza basıp aniden çekince 300 400 e düşüp geri topluyor. + birde geçen hafta trigeri hava ve yağ filtresini değiştirdim oradada hava filtresini bantla yarısını kapamışlar bunlarla ilgili tecrübemiz varmı ? şimdiden teşekkür ederim.
  • bekircatli38 B kullanıcısına yanıt
    bu araçlarda hava filtresi değişince lpg ayarı bozuluyor,hava filrtesindeki bantı çıkarıp tekrar lpg ayarı yaptırmanız gerekiyor.gaz yememe sorunu lpg ayarı yapılınca düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) bantı çıkarttırayım o zaman gaz ayarı yapılsın. şu anda lpg de hiçbir sorun yok gaz yememe gibi sorunda devir düşmesi felan hiçbir sıkıntı yok sadece bantlama gözüme takıldı. bantı söktüreyim. lpg ayarı yaptırayım. olumsuz bi durum olurmu? sizlerinkide bantlımı duruyor?

    2) gaz yememe sankim düzeldi benzinde kullanıyorum 2 gündür. devir düşmesi benzinde yapıyor lpgde yapmıyor. bantlı olmasının etkisi olabilirmi aceba diye düşünüyorum. 1 depo benzin tüketsem kendine gelir belki ne kadar yakması gerekiyor bu araçlar benzini?

    3) bu araçlar cihaza bağlanıp arızası bulunabiliyor mu ? lambda sensörü yakıt pompası arızası v.s.
  • silistrevi S kullanıcısına yanıt
    BENİM ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI SIĞIYOR. BEBEK ARABASI MCRAE MARKA İNTERNETTEN BAKABİLİRSİN.SAYGILARIMLA.
  • İyi geceler arkadaşlar. bugün 50-60 civarı giderken karanlık bi yolda yavru bi köpek atladı önüme çarptım hayvana maalesef. sonra veteriner çağırdım konu o değil de. şimdi giderken direksiyonu çevirdiğim zaman ssssss diye bi ses çıkıyo anlam veremedim tuhaf bi ses çıkıyo sadece direksiyonu çevirince bu neden olmuş olabilir ? şimdiden teşekkürler
  • ilker621 İ kullanıcısına yanıt
    KESİNLİKLE PALİOLARIN HL'SİNİ AL.EN FULL OLANIDIR.EĞER AİLE ARACI OLACAKSA 1,2 AL DERİM YOKSA 1,6 PALİO SPORTİNG AL DRİM TAVSİYEMDİR.AYGILARIMLA.
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    HİROLİK DİREKSİYON SORUNU YADA YAĞI BİTİK.
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    ÇARPMA SONUCU DİREKSYONDA PROBLEM OLUŞMUŞ ACİL BAKTIRMAM LAZIM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1.2 16 valf

    ÇARPMA SONUCU DİREKSYONDA PROBLEM OLUŞMUŞ ACİL BAKTIRMAM LAZIM.

    ne olmuş olabilir acaba
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    DİREKSİYON KUTUSUNDAN OLABİLİR.BİLEMEYİZ Kİ.EĞER Kİ DİREKSİYON KUTUSUNDA İSE, SÖKTÜRÜP BOSTANCI SANAYİ SİTESİNDE KENDİN YAPTIR DAHA UCUZA GELİR.
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    AMORTİSÖR ÜST TAKOZU OLABİLİR.
  • bakalım yarın bi sanayiye gitçem
  • bekircatli38 B kullanıcısına yanıt
    Benzindeki sorun boğaz kelebeğinden gibi görünüyor. Palio için emin değilim ama gaz kelebeğinin içinde rölanti motoru diye bir parça olan arabalar var. 99 corolla mesela. Benim arkadaşın arabası. Onda da hem benzin hem gazda rölanti sorunu vardı aynı sizinki gibi.. O parça temizlendi ve düzeldi. Ama sizinki büyük ihtimalle boğaz kelebeğinden kaynaklı çünkü sadece benzinde yapıyor.
    Filtrenin bantlı olması hava kaçağı olmaması için iyidir. Bence sökmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.