Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Airties rt 205 e şifre koymak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Airties rt 205 e şifre koymak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PcTeknik36

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ağustos 2008; 12:42:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar benim bi sorum olucak

bir adet airties rt 205 modem aldım evde bir masaüstü birde leptop var leptopa vista yüklü

şimdi ben masaüstünü kablolu leptopuda kablosuz bağlamak istiyorum tabi leptopun kablosuz özelliği var.

normal kablolu modem kurmayı biliyorum fakat kablosuz modem hiç kurmadım diyeli,m kablosuz modemi kurdum ayarları kaydettim

leptop kablosuz ağı kendiliğinden görecek mi veya nasıl olucak bunu örenmek istiyorum

cvplarınınız içinşimdiden tşkler.

Bilgisayar İle İlgili Sorunlarınız Ve Sorularınız Varsa Ekleyin Yardımcı Olmaya Çalışayım

pcteknik36@gmail.com

Birşeymi Alacaksınız? | | O zaman dükkanıma bakınız.
pinkcrow7

7 Ağustos 2008; 13:13:31 

Bu modemin arabirimi Türkçe olduğu için çok kolay şekilde yapabilirsin.Modemin arabirimine girince solda Kablosuz menüsünü görürsün oradan Kablosuz Ağ güvenliğinden şifre belirle ve Kablosuz güvenlik seviyesini seç Wpa2 yada Wpa. Notebook zaten bağlantıyı görecek ve bağlanmak için şifreyi senden isteyecek

PcTeknik36

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ağustos 2008; 13:16:14 

modem gelince deniyicem inşalla bi sorun oluşmaz Wpa2 ile Wpa arasında ne fark var.

Bilgisayar İle İlgili Sorunlarınız Ve Sorularınız Varsa Ekleyin Yardımcı Olmaya Çalışayım

pcteknik36@gmail.com

pinkcrow7

7 Ağustos 2008; 13:21:33 

WPA2, WPA'nın ikinci kuşağıdır.WPA ve WPA2 arasındaki temel fark, veri şifrelemesi için WPA2'nin Gelişmiş Şifreleme Standardını (AES - Advanced Encryption Standard), orijinal WPA'nın ise TKIP kullanmasıdır. AES, bir çok federal devlet kurumunun yüksek güvenlik seviyesi gereksinimlerini karşılayacak düzeyde güvenlik sağlar.WPA2, WPA'nın herhangi bir kısıtlamasını ortadan kaldırmak için oluşturulmamıştır ve WPA'yı destekleyen ürünlerle geriye doğru uyumludur.

Alıntıdır.

fenerliz

7 Ağustos 2008; 13:42:03 

arkadaşım bende aynı modemden var.yapman gerekenleri sıralıyorum.web tarayıcıdan adres yazdığın kısma 192.168.2.1 yaz.modem arayüzü gelecek senden şifre isteyecek fakat şifre olmadığı için direk boş bırakıp tamam tıkla.arayüzün içindesin.kablosuz kısmından kablosuz ayarlara gir kablosuz ağ ismi genelde AİRTİES_RT205 dir.bunu silip istediğin ismi yazabilirsin bu senin kablosuz ağ adın.şimdi şifre işini halledelim.kablosuz modem kısmında kablosuz ağ güvenliği var burda güvenlik seviyeni WPA ayarlarsın.altta şifre yazan kısma kablosuz şifreni yaz istediğin bişey yaz en çok 8 en fazla 63 karakter.sonra kaydete bas.tekrar modem arayüzüne gel.ADSL kısmına gel.ADSL ayarlarına gir.PVC adı var cv1 dir vc1 tıkla.burda hiç bir şeyi elleme sadece kullanıcı adı ve şifre var buraya türk telokoma adsl için başvurduğunuz zaman yazdığınız kullanıcı adını ve şifrenizi yazıyorsunuz.şu şekilde kullanıcı adı@ttnet.daha sonra kaydet deyip çıkın.laptopta kablosuz ağ bulundu şeklinde ibare çıkar oraya girin kendi adınızı görürsünüz zaten ona tıklayın şifrenizi girin her zaman hatırlanın yanındaki tiki işaretleyin.tamam deyin çıkın artık laptop her zaman ağınızı otomatik olarak görecektir.biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.iyi günler dilerim

PcTeknik36

7 Ağustos 2008; 17:24:24 

fenerliz abi çok tşk ediyorum

pcteknik36@gmail.com

sadbul

13 Ağustos 2008; 11:56:10 

bu modemde kablosuz bağlanmak istediğimde illaki web arabirimine girip şifre belirlemem gerektiğini belirtiyor çevremde bu modemi laptopum görüyor güvensiz ağ olarak ama wep şifresi vermeden giremiyorum wep şifresi verdiğim zamanda modem sahibi giremiyor bu sorun nasıl aştınız bu modemde tşk.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Airties rt 205 e şifre koymak Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
8800GTS 512MB VMod
Zotac 8800GTS Voltaj Modifikasyonu Video Anlatım ve İnceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç