psu nun markası ne ben asus 350 watt ile 1,5 ay kullandım 9600 gt yi sorunsuz şekilde
ama kalitesiz bir psu ise değiştir riske girme
Evet kaliteli 350W 9600GT için yeterlidir.
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
dün bir makine topladım.ekran kartı 9600 gt.Power supply 300 wattı.ek güç girişini takınca pc çalışmıyordu.bende takmadım.ekran kartı yeterli gücü almadığı için güvenli bir düzeye indirgendi diye uyarı açılıyo pc'de.call of duty2 falan yükledim.sorun yok gibi görünüyor ama büyük oyunlarda performansın iyi olmayacağı kesin. kullanıcak kişi çocuk oldugu için öyle verdim bilgisayarı.şimdi power yetmiyo denirse ayıp olur bu saatten sonra..
kuzen yeter millet abartıyor fanlara dikkat et takma egzos fan felan sistem iyi 9600gt yi götürür normal bi 350 lik ama fazla zorlama biz aopen 350 watta amd 4400 +asus en 8800gt kullanıyoruz kuzenin pcde bi sorun yaratmadı 2--3 tane fan takılı mavi ledli 2si sistem fazla güç çekmez senin :)=---
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 7 Ağustos 2008; 9:14:49 >
bendede 350w güç kaynağı ve 9600gt var oyunlarda sorun yaşamıyorum.fakat diğer harddiskte yani yedek olarak takdığım hdd'de kasılmalar meydana geliyor ya power yetmiyor diğer harddisk için ya da harddisk bozuk.ama kullanabilirsin yani sorun yaşatmaz.
high powerin 350wattı yeter di mi arkadaşlar çğnkü bizim arkadasa 8600gt sonic alıoduk vazcaydık 9600gt alıozz..PClabsın testinde işlemci 4 çekirdek olmasına rağmen yetmiş ama..
high powerin 350wattı yeter di mi arkadaşlar çğnkü bizim arkadasa 8600gt sonic alıoduk vazcaydık 9600gt alıozz..PClabsın testinde işlemci 4 çekirdek olmasına rağmen yetmiş ama..
Yeterli olur.
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK