başlıkta belirttiğim cihazı usbden bağlayamıyorum , görmüyor , çalışıyor tabiki ama firewireden , kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ? takıyorum usbye birdenbire çalışmaya başlıyor birsüre sonra kapanıyor sonra tekrar çalışmaya başlıyor ve tekrar kapanıyor ve bunların hepsini benim müdahilem olmadan yapıyor , ama firewireye takınca birdenbire çalışmaya başlıyor ve görüyor yeni donanım bulundu diye ve içine dosya atıyorum sorun yok , ama neden usbde böyle bilmiyorum takınca hiçbir tepki göstermiyor bilgisayarım sadece cihazda o dediğim şeyler oluyor ?
PANASONIC DMR-EH57EC-K HDMİ DVD RECORDER 160 GB(1080P UPSCALİNG ÖZELLİKLİ) SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW) APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ HTC TOUCH DİAMOND
başlıkta belirttiğim cihazı usbden bağlayamıyorum , görmüyor , çalışıyor tabiki ama firewireden , kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ? takıyorum usbye birdenbire çalışmaya başlıyor birsüre sonra kapanıyor sonra tekrar çalışmaya başlıyor ve tekrar kapanıyor ve bunların hepsini benim müdahilem olmadan yapıyor , ama firewireye takınca birdenbire çalışmaya başlıyor ve görüyor yeni donanım bulundu diye ve içine dosya atıyorum sorun yok , ama neden usbde böyle bilmiyorum takınca hiçbir tepki göstermiyor bilgisayarım sadece cihazda o dediğim şeyler oluyor ?
+1 Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Freeagent Pro 750 GB. Başka bilgisayarlarda da denedim hepsinde aynı sorun. USB yi takınca çalışıyor gibi görünüyor ancak bilgisayarda şöyle bir uyarı çıkıyor: "USB ye takılı aygıtlardan biri tanımlanamadı...." diye giden bir uyarı çıkıyor sağ altta saatin yanında. Firewire den takınca tüm bilgisayarlar tanıyor. Üstelik bu cihazı vista, xp, xp pro tüm sistemlerde denedim hatta kullandığım pc ler work station. Daha önce kendi laptopumda kullanmıştım çalışıyordu. Neden kaynaklanabilir. Bir sorun daha var. İçine attığım bir dosya var şu an silemiyorum o dosyayı...