Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
489.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _kerem

Arkadaşlar yakşamlar. Babam 2009 model 12400 km expresion+konfor paket 1.5 DCİ 85HP aracı 26000 TL ye aldı. Sizce iyimi? Park sensörüde var aynanın üstünde Bide satan kişi ötv indirimli zamanda almış faturayı sonra gördüm adam aldıgı fiyata arabayı bize satmış vay bea Yorumlarınızı bekliyorum. Yarın fırsat bulursam resim ekliyecem. Yakşamlar.

hocam aracın kaporta durumu orjinalse, bedavaya almış.... adamın aldıgı fiyat kimseyi alakadar etmez sen aracı alırken liste fiyatındaki fiyattan degerlendirmelisin...

mc_delta_te abi elalem nasıl bulup alıyor gör : )

• quote:

Orijinalden alıntı: ckrmn

leon hocam verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. gerçekten insanlara çok yardımcı oluyorsunuz. şu anda hiç bir yere ilan vermedim ama önümüzdeki günlerde ilan vereceğim. inşallah iyi olur.

eyvallah hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya calısıyorum..
    aracın resimlerini cekerken veya cekilmiş varsa. fotograf makinesini aracın üstünden tutarak cekmeyin, cekerseniz arac görünümsüzü ve kücük durur. cömelerek cekerseniz sizin acınızdan cokdaha iyi olcaktır.. mesela mc_delta_te

nikli arkadasa önerdiğim aracın fotolarına baka bilirsiniz.. cömelerek arac daha babayiğit ve görünümlü cıkıyor..
    profesyonel cekim yapan herkes bilir yere yakın resimler cekilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

abi tamam klima etken ama bence öyle performastan veya sürüsten fazlat etkilendirmiyor..
    misal 90km hızla giderken klimayı actıgındabu hızın 80lere 75lere iniyor en fazla. genel konusuyorum zaten hız indiği icin sen gaza basıyorsun ,sonra klima cok yakıyor deniliyor hal bu ki klimayı açacagın zman 90la giderken 80le git kafa kafaya yakıt yakmış ol ben sahsen öyle yapıyorum tasarufu en aza cekmek adına..

klima acıkken dur kalklarda biraz sorun oluyor ve yokuşa hızlı girmediğin sürece klima aracı yoruyor.. motoruna göre yine iyi performansı var bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

abi tamam klima etken ama bence öyle performastan veya sürüsten fazlat etkilendirmiyor..
    misal 90km hızla giderken klimayı actıgındabu hızın 80lere 75lere iniyor en fazla. genel konusuyorum zaten hız indiği icin sen gaza basıyorsun ,sonra klima cok yakıyor deniliyor hal bu ki klimayı açacagın zman 90la giderken 80le git kafa kafaya yakıt yakmış ol ben sahsen öyle yapıyorum tasarufu en aza cekmek adına..

klima acıkken dur kalklarda biraz sorun oluyor ve yokuşa hızlı girmediğin sürece klima aracı yoruyor.. motoruna göre yine iyi performansı var bence..

Doğru diyorsun leon.

Özellikle ışıklarda ve sıkışık trafikte klimanın performansını hiç sevmiyorum. Hele fan da 3 ya da 4'ü kademedeyse araba bana can çekişiyor gibi geliyor.

Onun haricinde aracın performansına laf yok. Motoruna göre hem iyi gidiyor hem de sportif kullanımda 4000-4500'lerde falan vites değişimleri yapınca çoşuyor adeta. Zaten böyle hızlanmalara çok gerek duymuyorum ve yollar da buna müsait olmuyor ama 75bg normal şartlar altında bu araca yetiyor...

• quote:

quote:

Arkadaşlar yakşamlar. Babam 2009 model 12400 km expresion+konfor paket 1.5 DCİ 85HP aracı 26000 TL ye aldı. Sizce iyimi? Park sensörüde var aynanın üstünde Bide satan kişi ötv indirimli zamanda almış faturayı sonra gördüm adam aldıgı fiyata arabayı bize satmış vay bea Yorumlarınızı bekliyorum. Yarın fırsat bulursam resim ekliyecem. Yakşamlar.

hocam aracın kaporta durumu orjinalse, bedavaya almış.... adamın aldıgı fiyat kimseyi alakadar etmez sen aracı alırken liste fiyatındaki fiyattan degerlendirmelisin...

leon hocam bir tek arka bagajdaki kromajın üstünde 20 cm lik bir çok ince çizik var. Başka bişey yok. Şimdi soracağım aracın üsründe 185/55 15 inc Continental lastikler var. Fakat aşınmamış hiç. Lastiklerin ömrü ne kadardır diye soracaktım? Araba şu anda 14000 de. Değiştirmeye gerek varmı lastikleri? Araba 2009 oldugu için soruyorum. 3. yıla girmiş lastikler?

• quote:

leon hocam bir tek arka bagajdaki kromajın üstünde 20 cm lik bir çok ince çizik var. Başka bişey yok. Şimdi soracağım aracın üsründe 185/55 15 inc Continental lastikler var. Fakat aşınmamış hiç. Lastiklerin ömrü ne kadardır diye soracaktım? Araba şu anda 14000 de. Değiştirmeye gerek varmı lastikleri? Araba 2009 oldugu için soruyorum. 3. yıla girmiş lastikler?

ooo hocam senin jantlar 15 inclikmiş. opsiyon olarak takılmış özellik.. anladıgım kadarıyla orjinal almışsınız. cizikten birsey olmaz derdim ama cizik resimlerini gösteriirsen belki sana yardımcı olabilirim..

lastiklerin ömrü 5 senedir. tabi kullanıma baglı olarak 5 seneden erkende bite bilir , 5 seneyide gecire bilir.
    lastik üreticileri 5 seneden sonra lastiğin çürüdüğünü söylüyorlar ve degiştirmeyi tavsiye ediyrolar... bu yüzden korkmana gerek yok benim lastiklerde 2,5 yıl hic bir sorun yok : )

gercekten bedavaya almışsınız. 85bg, expresiion,konfor paketi ,15 inc jant ve 14. binde..... iyi bulmussunuz vala....
    bende arkadaslara söylerim 2009 modellere bakın ötvden yararlandıkları icin aldıgı fiyata veririler diye...
    ama piyasada hp 65lik oldugundan 85lik istediklerinden dolayı bulamıyorlar temiz sorunsuz araba...

hayırlı olsun, güle güle kullan resimlerini bekliyoruz...

• Eyvallah. Evet 15 inclik jantları opsiyon almış. Yarın ekleyeceğim resimleri. Herkeze kazasız belasız sürüşler. Yakşamlar.
  • quote:

quote:

bi bana denk gelmiyor heralde leon bende mi bişey var acaba :))

hondaya baktım güzel duruyor öncelik dizel olmazsa B planı olarak benzinli düşüneceğim kısmet bakalım bakmaya devam ..

ama inan kararsızlık çok kötü birşey...

• Orijinalden alıntı: mc_delta_te

bi bana denk gelmiyor heralde leon bende mi bişey var acaba :))

hondaya baktım güzel duruyor öncelik dizel olmazsa B planı olarak benzinli düşüneceğim kısmet bakalım bakmaya devam ..

ama inan kararsızlık çok kötü birşey...

abi sende şansızlık felan yok sendeki tek sorun bulundugun il. araba kısıtlı secme şansın yok gibi. netten denk gelirse anca bunun dısında araba pazarına gitceksin...

buyur gel ankaraya pazar günü araba pazarı oluyor ostimde. kos kocaman 2 tarla... galericiside orda arac sahipleride orda. bulmama gidi durum söz konusu degil.. tabi orjinallik ön planda oldugu icin bir hali insan zorlanıyor..

tabikide abi kararsızlık kötü birsey,insan bir yerde tııkanıyor birisinin yol göztermesi gerekir.
    mesela ben yeni opel astra ile honda civic arasında kaldım, cevremdekiler tasarııma göre hareket ettiğinde opel diyordu. kanaldan bilgi aldım olmadı burdaki arkdaslardan aldım az cok netlesti kararımı opelden yana kullandım. opelde kronik srunlar oldugu icin kendimi beklemeye aldım.

seni cok cok iyi anlaya biliyorum... mayısı felan beklersen B planı olarak benim aracı vereyim : ) önceliği sana veriyorum, arkadasımın arkadası,arkrabamın arkadası ve komsum. benim satmamı bekliyorlar dört gözle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 15 Eylül 2011; 14:21:12 >

• Açıkcası bu kadar temiz olmasını bekliyrdum.. Süper görünüyor Maşallah nazar değmesin..

Kazasız Belasız Kullan kardeşim..

Yok malesef Mayısa Kadar bekleme durumum yok en fazla ekim sonu .. ters zaman :S

yapacak birşey yok hayırlısı bakalım..

evet burada araç bulmak zor ankarada da dışardan gelip orijinal sıkıntısız bulup dönmek o kadar kolay değil
    illlaki birileri şart.. neyse bakalım son çare ankaraya geleceğim...
    zaten 1 ekimde ankarada sınava gelicem o zaman belki bakarız cumartesi sınav pazar araba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_delta_te

Açıkcası bu kadar temiz olmasını bekliyrdum.. Süper görünüyor Maşallah nazar değmesin..

Kazasız Belasız Kullan kardeşim..

Yok malesef Mayısa Kadar bekleme durumum yok en fazla ekim sonu .. ters zaman :S

yapacak birşey yok hayırlısı bakalım..

evet burada araç bulmak zor ankarada da dışardan gelip orijinal sıkıntısız bulup dönmek o kadar kolay değil
    illlaki birileri şart.. neyse bakalım son çare ankaraya geleceğim...
    zaten 1 ekimde ankarada sınava gelicem o zaman belki bakarız cumartesi sınav pazar araba :))

eyvallah abi tesekküler..
    ankaraya paralı gel kesin alırsın gibime geliyor... 1 aya kadar araba bulmazsak tabi.. gerlisen bende yardım ederim, cayımı kahvemi icersin hem..

sana nokta atısı yapacagız ama ,netteki fiyataları araba sahibi görünce ellerini ovalıyor oda şişkin fiyat yazıyor ...
    artık eskisi gibi netteki arabalarada inanmayacaksın, gercek sahibinden veren cok az var. ve harbi harbi neyse onu söylen kişide bir hayli az...
    bu yüzden net biraz sakat gibi birsey oluyor. ama denk geldin mi tadından yemez tabi..

• 26000 TL lik bizim yeni sümbül Araba biraz kirli, güneş vuruncada bayağı tozlu görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmtrylcn -- 15 Eylül 2011; 17:18:32 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmtrylcn -- 15 Eylül 2011; 17:28:53 >
  • quote:

26000 TL lik bizim yeni sümbül Araba biraz kirli, güneş vuruncada bayağı tozlu görünüyor.

bence gayet iyi duruyor ,
    bizim arabalarda kaput kecesi yok, aracın sahibi kece taktırmamışsa kaput kecesini taktırmanı öneririm. hem motor sesi en aza iner hemde kapautun boyasını korumuş olursun..

bizim arabalar icin yani yeni symbol icin kaput kecesi istersen malesef sistemde görünmüyor eski kasalar icin kaput kecesi isteyeceksin..
    saniyide 20-25 tl, serviste 50tl..

birde sunu belitmek sterim her zman konu oldugunda söylüyorum uslanmadan ama..
    konfor paketinin icinde arkaa camlarda otomatik..
    fakat otomatik dügmeleri el frenin arkasında oldugu icin camları acıp kapamada sorun olcagını her zman belitmişimdir.
    arkaya 3 kişi oturdugu an acılmaz olcak. 2 kişi oturdugundada yere egilip kalkmak konfordan uzak durmasına neden oluyor bu yüzden konfor paketine ben karsı cıkmısımdır..

bende konfor paketli alcaktım ama sırf bu yüzden aldım benim camlar cevirmeli gayet konforlu. yere egilmektense..

bunun dısında aracının hic bir dez avantajı yok avantajlarından başka... cok iyi almışsınız..
    33 sanırım mersinin plkası oluyor..
    bizim mc_delta_te nikli arkadasda mersindeydi yanlıs hayırlamıyorsam..

siz aracı nasıl bulup aldınız.. arkadasa yardım etmek amaclı soruyorum..

• Evet kaput keçesi yok. Gittik servise adam yeni kasalar için üretilmiyor dedi. Eski kasanınki oluyorsa taktırırız. Arka cam konusunda gayet haklısın. 3 kişi oturunca konfor yerine eziyet oluyor. Yani şu arabada tek sıkıntım o. Mersin plakalı. Bizde netten bulduk arabayı Öyle geziniyordum neler var diye bi baktım mersin plakalı bide adamın resmi çektiği yer dedemlerin evinin karşı sokağı olunca gittik hemen aldık. Yani başlangıcı netten oldu. Mersinde araba bulmak zor hakkaten. Yani bulamayan arkadaşlara hak veriyorum. Pazar günü araba pazarı var. Gelenlerin yarısı şahin doğan Koca araba pazarında geçen gün 1 tane Symbol vardı. Yani allaha şükür çok iyi denk geldi biraz şanslıydık. Arabayı görüp almamız 1 günde oldu

• quote:

Evet kaput keçesi yok. Gittik servise adam yeni kasalar için üretilmiyor dedi. Eski kasanınki oluyorsa taktırırız. Arka cam konusunda gayet haklısın. 3 kişi oturunca konfor yerine eziyet oluyor. Yani şu arabada tek sıkıntım o. Mersin plakalı. Bizde netten bulduk arabayı Öyle geziniyordum neler var diye bi baktım mersin plakalı bide adamın resmi çektiği yer dedemlerin evinin karşı sokağı olunca gittik hemen aldık. Yani başlangıcı netten oldu. Mersinde araba bulmak zor hakkaten. Yani bulamayan arkadaşlara hak veriyorum. Pazar günü araba pazarı var. Gelenlerin yarısı şahin doğan Koca araba pazarında geçen gün 1 tane Symbol vardı. Yani allaha şükür çok iyi denk geldi biraz şanslıydık. Arabayı görüp almamız 1 günde oldu

bazı servisler 170 tl diye bilir bunuda belirtmek isterim...
    gercekten bravo diyecek söz yok iyi denk gelmiş..

• sayın kerem yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun. bu araba sanırım sıfır olarak alabileceğiniz en pahalı symbol oluyor. hem dizel hem de 12.400 km de bulmanız gerçekten çok büyük şans. ilanı veren arkadaş da ilanı verdiği gün satmıştır herhalde arabayı. kazasız belasız günler diliyorum size.

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. malum önümüz kış. kışın soğukta kaloriferiniz ne kadar sürede ısnıyor acaba? benim arabada çok geç ısnıyor kalorifer. evle iş arası çok trafik yoksa 15 dk sürüyor. kışın en soğuklarda kalorifer tamamen ısınana kadar nerdeyse iş yerine varıyorum. bu durum normal mi sizce?
  • Teşekkürler. İlanın 2. günü bize kısmet oldu araba Kalorifer konusunu leon abimiz cevaplar.
  • Araç resimlerinde neden pilaka karalanıyor? bunu çok merak ediyorum, lütfen birisi açıklayabilir mi? yani kötü niyetli insanlara karşı bir önlem ise dışarıda bu insanlar yine bu pilakayı görmüyor mu? acaba sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirikgitar

Araç resimlerinde neden pilaka karalanıyor? bunu çok merak ediyorum, lütfen birisi açıklayabilir mi? yani kötü niyetli insanlara karşı bir önlem ise dışarıda bu insanlar yine bu pilakayı görmüyor mu? acaba sebebi nedir?

hocam gecen bu forma yazdım yok bizim diger formama hatırlamıyorum ama anlatmıştım..
    1. neden senin söylediğin gibi araba hırsızlarının önüne gecile bilmesi , veya cetenin önüne gecile bilmesi söyle ki.. aynı aracı çalıp senin plakanı kopyaladıklarında bir usulsuz iş yapıp sanki sen yapmış gibi görünürsün, olasılıgı yok nedecek kadar az ,okadar araba varken beni bulmalrı ihtimal diye bilirsin. neticede bir işte ihtimal varsa tedirgin davrancaksın...

2. neden ise bu 1. acıklamamdan daha önemli, forum sayfalarında oldukca tartısma yaşayan insanlar var ve bu tartısmayı reel hayata gecirmeyi başarıyorlar. atıyorum, senin tartıştıgın birisi vardır forumda plkayı alır emniyettede tanıdıgı varsa veya kaskoda senin adresini alıp bir güzel aracını cize bilme ihtimali var. dahada kafaya koyan birisi icin olursa senin bir hata yapmanı ister elbet 1 sene sonra elbet 5 sene sonra kafayı koyunca bir insanın yapmayacagı sey yoktur. sende aracını ilana veririsin bir plkan göründüğü an hırsını alamayan birisi aracına veya arac sahibine zararvere bilir...

bayag bi oluyor forumda buna benzer olay vardı. renault sahibi ile vw sahibi atısmaya baslamıslar benim raba daha hızlı senin araba daha kötü diye , olayı reel hayata tasıyıp yarışıyorlar ve renault kullanıcı aracı galip bitiriyor, bunu yediremeyen vw ci baska zman renaultcunun aracını yakıyor. böylelikte plaka olayı nette tehlike arz ediyor...

mesela ben bilirsin forumda cok tartısan birisiyim, dogruları söylemek insanlara koyuyor, veya aracına toz konduramayanlar ,araclarına söylediğim agır elestirileri kaldıramayanlar hep benimle ters düsmüştür...
    bana zarar vermek isteyen okadar kişi olabilir mesela, bende saf saf koyacak degilim..

yoksa plaka nedir ki, görülse ne olur görülmese ne olur...

aynı sekilde birisi bana aşırı derecede laf atarsa plaka yoluyla degilde statik ip yoluyla o kişiyi buldurum. hatrı sayılır savcı arkadaşım var, bu sitedeki su nikli kişiti bulun dediğim an, tabi dilekce vererk o kişinin aracının motor şase nosuna varana kadar ögrenirim...

bu yüzden benim hic bir zman korkum yok, ama olyın bu tarafına geçmek istemem.

3. neden ise basit birsey alıcı cıkan kişi, sms yoluyla kasko sorgulatması yapmaması icin bir önlem..

kısaca plaka bu nedenlerden dolayı gösterilmiyor. bazı kişiler tarafından

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.