Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iphoneler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> iphoneler Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
games for windows
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ağustos 2008; 1:26:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bakıyorumda konuların yarısı iphone ile alakalı hakkaten bu kadar mütihiş bir aletmidir bu ?
SiNaN33

7 Ağustos 2008; 1:29:05 

iphone bölümü ondandır belki yılın teknoloji ürünü seçildi bence muhteşem ötesiii.

cemy90

7 Ağustos 2008; 1:35:20 

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> ......

evet müthiş bir alettir o!

quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

Bakıyorumda konuların yarısı iphone ile alakalı hakkaten bu kadar mütihiş bir aletmidir bu ?

cagdasoneren

7 Ağustos 2008; 2:01:09 

Apple Bir yaşam tarzıdır. Müşterileri için özel olanı üretir, Bunu ürünün kutusunu elinize aldığınızda anlarsınız. Herşey özenle seçilmiş yerliyerinde sadelikle birlikte zerafet taşıyan parçalardır. Yani bu kadar konuşmamız bu şirketin sadece 1 ürünü içindir. Daha ne ürünleri vardır ki milyonlarca insanı peşinden sürüklemişdir. (Bknz. iPod Mucizesi) Bu firma Mp3'ün kol gezdiği internet üzerinden itunes sayesinde yarım milyar şarkı satmıştır öyle düşün işte Çok zeki adam bu steve.

SiNaN33

7 Ağustos 2008; 2:04:42 

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum gibi olmuş resim

games for windows
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ağustos 2008; 2:25:21 

Bende almak isterdimde el yakıyor fiyatı.
superiyot

7 Ağustos 2008; 4:01:40 

işte fiyatları el yakıyor denmesi beni sinir ediyor sony ericsson model cep alırısn 1 yılda bozulur ama apple iphone 3 yıla kadar rahat gider apple stratejisi budur alıyorsun ama 1 kere para ödüyorsun maclerde öyle 1 kere parayı veriyorsun 10 sene güncelliğini koruyor babamın benim yaşımda color classic maci var 17 yıllık daha tornavida değmedi tıkır tıkır çalışıyor

Mac forever
imac 24inc ,iphone 1.1.4 16gb,macbookpro (Yenilerinden),ipod touch 32gb,macm mini benden daha manyak apple hastası bulamazsınız :D
dingiltere

7 Ağustos 2008; 8:57:05 

iphoneler =) iphone güzel bir alet istanbulda oturuyorsan doğubanka bir git rica et al eline farkı gör. uzun zamandır kullanıyorum. hala aklım almıyor yaptığı işlere ve sürekli güncellenen bi mobile alet diyelim . 2.0 yükledim şu anda app store oyunları gel beni al diyor. ama crack var allahtan. yani bu iphoneler konuşmaya değer dostum :) fiyatı da pahalı değil normale bakarsan hem telefon özelliği olan hem 8gb bir mp4 düşün. hemde süper uygulamalarıyla göz kamaştıran tasarımıyla o paraya değer.

Amigo_1106

7 Ağustos 2008; 10:32:36 

I Love My iPhone ... (iphoneler değil iPhone'lar )

Apple iPhone 8GB/2.0.1/ 20.05.2008
technicmen

7 Ağustos 2008; 10:49:11 

Dogubanka ben dun sordurdum hic bir yerde kalmamıstı. Yeni modeli getiriceklermis o da ne zaman gelir belli degilmis

Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
technicmen

7 Ağustos 2008; 10:51:22 

Ayrıca IPhone oyle bir icat ki turkiye de resmi satısı olmadan, kullanıcı sayısı 15.000 i asmıs

Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
Shady

7 Ağustos 2008; 11:00:42 

quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Apple Bir yaşam tarzıdır. Müşterileri için özel olanı üretir, Bunu ürünün kutusunu elinize aldığınızda anlarsınız. Herşey özenle seçilmiş yerliyerinde sadelikle birlikte zerafet taşıyan parçalardır. Yani bu kadar konuşmamız bu şirketin sadece 1 ürünü içindir. Daha ne ürünleri vardır ki milyonlarca insanı peşinden sürüklemişdir. (Bknz. iPod Mucizesi) Bu firma Mp3'ün kol gezdiği internet üzerinden itunes sayesinde yarım milyar şarkı satmıştır öyle düşün işte Çok zeki adam bu steve.

Yarım milyar mı ????

19 Haziran 2008 Basın Açıklaması;

Bugüne kadar toplam 5 MİLYAR şarkı satılmıştır...
Günde 55,000 film kiralanmaktadır...

Toplam yüklenen film sayısı,dizi sayısı,klip sayılarını ise yakın zamanda açıklamadı Apple...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 7 Ağustos 2008; 11:03:26 >

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

dingiltere

7 Ağustos 2008; 11:02:54 

doğubankta kimi zaman yok diyorlar bence onlar kasalarında saklıyorlar. hergün uğrarım nerdeyse üst katlarında camekanlarda bazen görüyorum çünkü ondan oraya bakın dedim. 3G geldiğinde bence ikisini bir satmayı düşünüyo olabilirler. birini 1200 e birini 800 e gibi müşterilerin daha fazla geleceğini düşünerek. ama doğubankta tek tük 3G de satılıyor.

technicmen

7 Ağustos 2008; 11:05:54 

Yok benim enistem dogubank ta telefoncu hem ona sordum o bende yok arkadaslara bakıyım dedi, sordu herkese kimsede yokmus. Bir arkadasıma alıcaktım, olsaydı var derdi

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
sorry_for_kill_you

7 Ağustos 2008; 11:37:29