teknik özellikleri neredeyse aynı olan SP560UZ iso incelemesini BURADA>> bulabilirsin sp560UZ ve SP570UZ sensör ebadı olarak aynı boyuta (1/2.33") sahip ve sp570UZ de 10 mp var.. bu çok büyük bir negatif SP570UZ tele oalrak 26mm-520mm aralığa sahip ve bu tür geniş aralıklara sahip lenslerde renk sapmaları ve detay kayıpları maksimumda olur.. bu makinayı sana KESİNLİKLE önermem..
şu an piyasadaki en iyi slr like makina istisnasız FZ50 dir.. ama şu an piyasada alınmayacak dslr like makine olympos sp...uz serisidir.. onun yerine al bir P80 ya da al bir S5700.. bu tarz aynı tip makinalara fazla para vermeye gerek yok(fz50 hariç), çünkü farkları pek yok...
şu an sp-560uz kullanıyorum.denildiği gibi bazan görüntüde sapmalar oluyor ve canımı baya sıkıyo.ama genel anlamda memnunum fotoğraflar makro çekimde özellikle beklentimin ötesinde oldukça kaliteli.
burada teknik konuşuluyor kodak kağıdındaki çzöülmeler; iso performansları; zommdaki detay kayıpları; sensör boyutları.. bırakalım da birkaç iyi fotoğraf çeksin.. gurur meselesi yapmaya gerek yok yteteneğin için tebrikler ama parayı havada bulmuyor millet.. almışken neden kötüsünü alsınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 9 Ağustos 2008; 20:17:23 >
Allah aşkına daha ne gereksiz uzuyor gerekirse fotoğraf da koyalım ama lütfen arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim.. benim elimde SP560uz a540 ve k10d var vu bunların arasında gerçek anlamda benim en kullanmak istemediğim sp560uz.. hiçbir yönden cezbetmedi ve hiç ama hiç memnun kalmadım abime verdim ve sadece avda yakınlaştırma amacıyla kullanıyor.. fotoğraf kalitesi A540 ın yanından bile geçemiyor bu kadar iddaalı konuşuyorum...