Ben ADSL 1024 Kpbs 4 gb kullanıyorum.Kaç gündür beni canımdan bezdiren bi olay var.İnternet kafasına göre arada bir kopuyo.Ama sanki bilgisayarıda kilitliyo.Modemin kablosunu çıkarıyorum yine de bağlı gözüküyo!Kasanın düğmesinden kapatıyorum çünkü normal kapatınca ayarlarınız kaydediliyor diyip takılıyor.Beni bu beladan kurtaran kişinin tuttuğu altın olsun inşallah Şaka bi yana insanın bilgisayarı parçalayası geliyo
Edit:Hiç kimsenin başına böyle bişi gelmedi mi inanın kırıcam klavyeyi DH'ye bi işim düştü hadi yardım edin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscancan -- 7 Ağustos 2008; 0:34:20 >
36 kişi okumuş biri cevap yazmaz mı? Kimse bi formülünü bilmez bu işin! Herkes konudışında fake konulara cevap yazmasını biliyo ama bi yardım yok(Tabi böyle olmayanları da var. ) Ama bana hiç denk gelmedi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscancan -- 7 Ağustos 2008; 0:50:46 >
Sağol kardeş formatı bende düşündüm ama bir sürü driver yüklemek lazım çok zahmetli bi iş.Eğer sorun modemdeyse hiç düşünmem alırım modem markam Loopcomm LP AL 301U.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscancan -- 7 Ağustos 2008; 0:55:48 >
usb mi modemin eğer öleyse ondandır benimde başıma gelmişti geçmişte format atmama bile izin vermiordu en sonunda modemden olduğunu anlayınca usbden çıkardım duvara vurdum.usb deilse modemden başka takılı harici aygıtlarını çıkararak dene webcam gamepad vb.aygıtlar.
format at, olmadı modemi değiştir 2.el 10-15 milyon modemler donanımsal bir sorun gibi geldi sık kesilme genelde santrale uzaksan olur ama senin pcin kitleniyormuş
Sağol kardeş formatı bende düşündüm ama bir sürü driver yüklemek lazım çok zahmetli bi iş.Eğer sorun modemdeyse hiç düşünmem alırım modem markam Loopcomm LP AL 301U.
bir arkadaşının modemini alıp kur dene sorun çıkarcakmı test etmek gerek sonuçta bir şekilde
usb mi modemin eğer öleyse ondandır benimde başıma gelmişti geçmişte format atmama bile izin vermiordu en sonunda modemden olduğunu anlayınca usbden çıkardım duvara vurdum.usb deilse modemden başka takılı harici aygıtlarını çıkararak dene webcam gamepad vb.aygıtlar.
Modem USB evet.Bir web-cam var bunun yüzünden olacağını sanmıyorum ama cevap yazman bile yeter Ben başka bi modem almayı düşünüyorum diğer arkadaşlarda yardımcı olursa sorun çözülebilir.Benim kuşkum şu sorun modemde değilse boşu boşuna 100 YTL+sorunun devam etmesi beni çıldırtır.Malum öğrenciyiz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @macromedia çok sağol ya tam ihtiyacım olan şeyi vermişsin bi de biz bu cd'yi yaptık xp'yi direk burdan mı yüklücez?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscancan -- 7 Ağustos 2008; 1:13:42 >
Modem USB evet.Bir web-cam var bunun yüzünden olacağını sanmıyorum ama cevap yazman bile yeter Ben başka bi modem almayı düşünüyorum diğer arkadaşlarda yardımcı olursa sorun çözülebilir.Benim kuşkum şu sorun modemde değilse boşu boşuna 100 YTL+sorunun devam etmesi beni çıldırtır.Malum öğrenciyiz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @macromedia çok sağol ya tam ihtiyacım olan şeyi vermişsin bi de biz bu cd'yi yaptık xp'yi direk burdan mı yüklücez?
Nlite programı, sürücüleri xp kurulum cdsine entegre ediyor,direkt oradan yükleyecen,xp sp3 yoksa indirip onuda ek olarak entegre edebilirisin xp cdsine
format at, olmadı modemi değiştir 2.el 10-15 milyon modemler donanımsal bir sorun gibi geldi sık kesilme genelde santrale uzaksan olur ama senin pcin kitleniyormuş